2021. október 15. | péntek | Teréz nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Vágy, boldogság, rettegés egy este musicalslágerekkel

Csengeri Attila, Egyházi Géza és Erndt Frencise népszerű musical dalokból ad ízelítőt a K11 Művészeti és Kulturális Központban, október 22-én este hét órától.

A Madách Színház két népszerű musical énekes-színésze Csengeri Attila és Egyházi Géza, valamint a fiatal tehetséges zeneművészetit végzett magánénekesnő, drámai szoprán Erndt Frencise, több alkalommal szerepeltek már musical gálákon.  Az összeszokott trió ezúttal a Halloween jegyében állította össze musical műsorát, a musical irodalom legnépszerűbb előadásaiból válogatva össze a duetteket és szóló számaikat.

Hallhatóak lesznek az Operaház Fantomja, Jekyll és Hyde, Vámpírok bálja, Drakula, Sunset Boulevard, Elisabeth, Nyomorultak legszebb dalai.

Csengeri Attila EMeRTon díjas színművész. Elsőéves főiskolás kora óta játszik világsikerű musicalekben. Stuttgartban is vendégszerepelt, ahol 264 alkalommal játszotta Christ a Miss Saigonból. Istvánt a Magyar Színházban, Pécsett a Jézus Krisztus szupersztárt már 1999-ben játszotta. Azóta számos bemutatón vett részt szerte az országban. Jelenleg többek között az Operaház Fantomjában a Nyomorultakban, Kőszívű ember fiai, az Aranyember és számos történelmi musicalben láthatjuk.

Egyházi Géza 2007-ben a Vámpírok Bálja című kult-musical előadásban Von Krolock szerepében lett ismert és elismert musical színész. Ezt az előadást azóta is nagy sikerrel játsszák. Őt azóta folyamatosan láthatjuk musical és operett előadások főszerepeiben az ország számos színházában. 2010-ben musical operett kategóriában elnyerte a Gundel Művészeti Díjat. Jelenleg a már említett Vámpírok bálja, a Sakk, a We Will rock You, a Sztárcsinálók, a Macskák és számos családi és kortárs musicalben valamint operettekben láthatjuk.

Erndt Frencise Zenei tanulmányait 16 évesen kezdte a Molnár Antal Zeneiskolában, ahol 6 évig Bojtor Katalin magánének tanár növendéke volt. 2015-ben felvételt nyert a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karára Hruby Edit operaénekes, mesteroktató évfolyamába és 2018-ban klasszikus énekművész diplomát szerezett. Majd az egyetem opera mester szakos hallgatója lett, szintén Hruby Edit tanítványaként. 2020 júniusában mesterfokozatot és operaének-művész szakképzettséget szerezett. Jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem énekművész-tanár szakos hallgatója.

Jegyvásárlás

 

[2021.10.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Otthoni játékok

Megújulva tért vissza a Madách Színházba a Jézus Krisztus Szupersztár! - képek
Andrew...

Megnéztük: Scooter koncert a Budapest Parkban - képekkel
Nem könnyű megfelelően öltözni...

"Örs egy Csoda" - Siklósi Örsre emlékeztek a Budapest Parkban: képekben
Megnéztük: Total Dance Festival Cabrio a Budapest Parkban - képekkel
Szabó Győző nem spórol a golyókkal a Broadwayn 
Koncerttel avatták fel a Bud Spencer parkot a Kaszásdűlőn
beszámolók még