2021. december 1. | szerda | Elza nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Érkeznek a meglepetések - A DAL-ból megismert énekes több új dalon is dolgozik!

A 2021-es A DAL versenyéből megismert unikális énekes, Galda Levente a Facebook-on véletlen buktatta le magát: már javában stúdiózik és készül a 2022-es megmérettetésre is!

Nem csoda, hiszen az idei évadban kétségtelenül Levente volt az az előadóművész, akiről a legtöbben beszéltek. EREDŐ című slágerével (Dancemix Records) interjúkról-interjúkra járt, és első dala meghozta magával számára az országos ismertséget, egyben népszerűséget is. 

Eredő: 

A DAL után azonban sok pályatársával ellentétben Ő nem tűnt el, alázatos és kemény munkával, forgatásokkal és számos fellépéssel teltek a hónapjai, többek között koncertezett az A38 Hajón, színvonalas nemzetközi fesztiválokon Szlovákiában és hazánkban egyaránt, egyidejűleg dolgozik kislemezén is. Meghívást kapott továbbá Szlovákia leghallgatottabb rádióműsorába, valamint legnézettebb heti TV-sorozatába is, hiszen nem csak magyarul, de szlovákul is anyanyelvi szinten beszél.

Óriási megtiszteltetésként érte, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettestől átvehette a „Pro Cultura Minoritatum Hungaria” díjat, miként az is, hogy a szentesi Koszta József Múzeum kultúrnagykövetévé választotta. Az énekes sokoldalúságát, szoros kapcsolatát a nemzetiségi népzenével hamarosan megjelenő pszeudofolklór albuma is kiválóan reprezentálja, de idén a „Sztárban sztár leszek!” műsorába is bekerült Köllő Babett csapatát erősítve.

Ahogyan a Facebook posztjából kiderült, jelenleg több dalon dolgozik egyszerre olyan meghatározó és elismert zeneszerzőkkel, alkotótársakkal – a teljesség igénye nélkül –, mint Mazán Attila (Mystery Gang), Ádám Rita és Darvas Benedek (Kék madár – musical, Parasztopera), Szekér Gergő (Madár, repülj!, Hazatérsz), a Margaret Island-del, Freddie-vel, Opitz Barbival vagy éppen Radics Gigivel, Rácz Gergővel és Orsovai Renivel (Mostantól) együtt dolgozó Hujber Szabolcs, Fonogram- és Artisjus-díjas dalszövegíróval, továbbá a tavalyi versenygyőztes Kaukázus zenekar (Egyetlen szó) frontemberével, Kardos-Horváth Janóval. 

Galda Levente a meglepetések és az örökös megújulás embere! Az első dal a tervek szerint A DAL 2022 beadási határidejének napján, november 15-én jelenik meg és kerül a rádiókba országszerte!

[2021.11.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
patiala m legitimate szolgáltatás [2021.11.29.] apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Kecskeméten beteljesedett Erzsébet és a Halál szerelme
Október közepén mutatta be a...beszámolók még