2022. május 21. | szombat | Konstantin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

"Ketten vagyunk..." -  Egyházi Géza újévi musical és operett műsora

Január 22-én 15:00 órakor a K11 Művészeti és Kulturális Központban (Király utca 11. – Erőművház) a decemberi előadás pótlásaként kerül megrendezésre a musical, operett műsor, ahol Magyar Szilvia és Bogdán Viktória lesznek Egyházi Géza partnerei.

A műsor címadó dala Bíró Attila szerzeménye Szedő Lajos vers-szövegével, melyet első alkalommal Bíró Attila születésnapi szerzői estjén énekelt Egyházi Géza a Fészek Klubban.

Ez a délután a búcsúzásról is szól, … tavaly év végén távozott közülünk Bíró Attila, akitől január 14-én Óbudán vettünk végső búcsút, rendezvényünkön is megemlékezünk róla.

Egyházi Géza énekes, színész, akinek színházi karrierje a Vámpírok bálja című musical 2007-es bemutatójával és annak főszerepével, Von Krolock vámpír gróf megformálásával indult. 2010-ben megkapta a Gundel Művészeti díjat.
A legismertebb musical és operett főszerepekben láthatjuk jelenleg is: A nyomorultak, Macskák, Sakk, Csárdáskirálynő, Marica grófnő, Víg özvegy, We Will Rock You.

Magyar Szilvia A Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karán diplomázott énekművész, művésztanár szakon. Hazánk világhírű mezzoszopránjánál, Komlóssy Erzsébetnél tanulhatott közel 10 évig. A Szegedi Nemzeti Színház szólistájaként dolgozhatott az egyetemi évei után. Az operairodalom legszebb mezzoszoprán, alt szerepeit énekelhette el: Carmen, Eboli, Ulrica, Azucena stb. 2007-ben a Versünnep Fesztivál abszolut I. helyezettje lett. Ugyanebben az évben Rómában képviselhette hazánkat egy nemzetközi oratórium énekversenyen (Concorso Internazionale “Musica Sacra”), ahol döntőbe jutott. 2011-ben az Országos Musical Énekversenyen Horváth Cintia tanítványával I. helyezést értek el duett kategóriában. Oratóriumok alt szólistájaként lépett fel hazánk és a környező országok koncerttermeiben, templomaiban. Jelenleg a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium magánénektanára. Tanítványai számtalan rangos versenyen értek el helyezéseket és nyertek felvételt magyarországi és külföldi zeneművészeti egyetemekre.

Bogdán Viktória, pedig mint Magyar Szilvia tanítványa, a Kalász Művészeti Iskola volt növendéke, aki jelenleg a Vörösmarty Mihály Gimnázium dráma tagozatának tanulója fog a műsorban szerepelni. Viktória számos alkalommal énekelt már együtt Egyházi Gézával a budakalászi jótékonysági koncerteken és a MusicalPlusz rendezvénysorozaton is. Legutóbb Vágó Zsuzsi és Egyházi Géza vendége volt a Ketten vagyunk estünkön.

Műsorukban a musical és operett irodalom legszebb dalait hallhatják, melyet az újév ünnepléséhez és a méltó megemlékezéshez alakítanak a művészek. A sokszínű szórakoztató műsor garantált, hisz Viktória mindig új fiatalos dalokat hoz a rendezvényekre, Szilvia és Géza pedig már összeszokott operett duett páros.

Jegyeket a musicalgaleria@gmail.com címen lehet megvásárolni a rendezvényre illetve telefonon a + 36-30-915-6918 számon.

 

[2022.01.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Kowa koncertet a Parkban - képekben
Teltházas koncerttel robbant be a budapesti...

The Trousers bulira indultunk, The Juice-ra őrjöngtünk, avagy izzott a funkrock!
Hihetetlen...

Sajnáljuk-e, hogy ez volt az utolsó Rómeó és Júlia a Budapest Sportarénában?
Delta koncert a Barba Negrában - képekkel
Dimash koncertje Prágában - élménybeszámoló
beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával