2023. január 28. | szombat | Károly, Karola nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Mi mindenre jók a magasnyomású mosók?

Maximális tisztaság, elhanyagolt felületek megújulása, könnyű, gyors és eredményes munka: egy magasnyomású mosóval számos dolgot és felszínt úgy hozhatunk újra remek formába, hogy nem is lesz szükség felújításra.

A magasnyomású mosóval valóságos csodát művelhetünk

Az Elefántszerszám.hu Webáruház magasnyomású mosóival egyes helyzetekben valóban olyan a munka, mint a varázslat. A kiemelkedő teljesítménynek köszönhetően ugyanis össze sem hasonlítható az eredmény, amit elérhetünk velük, azzal, ha kézzel próbálnánk ugyanazt a feladatot elvégezni. 

Ráadásul olyan felületeken is használhatjuk, amiket más módszerrel szinte lehetetlen megtisztítani. Ez kiemelten igaz abban az esetben, ha sok év alatt összegyűlt piszoktól, szennyeződéstől szeretnénk megszabadulni.

Ragyogó tisztaság és megújuló felületek

A magasnyomású mosó segítségével olyan kültéri felületeket is szinte újjávarázsolhatunk, amelyekről sokszor azt hinnénk, hogy menthetetlenek. Ha van egy szép kerti út vagy egy régen lekövezett terasz, amit hosszú időn keresztül gondozatlanul hagytak, érdemes megpróbálni megtisztítani a magasnyomású mosóval, mielőtt nekiesnénk a felújítással! Ugyanis nagyon könnyen lehet, hogy valóságos kincsekre fogunk bukkanni az évtizedes piszok és sár alatt. 

Hiszen a szennyeződések teljesen megváltoztatják ezen felületek küllemét, miközben ha sikerül a nem kívánt réteget eltávolítani, újból visszanyerhetik eredeti fényüket, pompájukat. Mivel ezek a készülékek a víz erejével érik el ezt a fantasztikus hatást, nem kell vegyszereket sem használnunk a tisztításhoz, így megóvhatjuk a kedvezőtlen hatásuktól a megtisztítandó felületek környezetében található növényeket is.

Az időjárás viszontagságainak kitett kerti padok és bútorok esetében is érdemes egy próbát tennünk, hiszen amennyiben a koszt leszámítva jó állapotnak örvendenek, akkor a feladat elvégzését követően újra szépek lehetnek. A tisztítás után, ha már alaposan megszáradtak, akár fa, akár fém alapanyagból készültek, újra le tudjuk kezelni és festeni őket, ahelyett, hogy drága, új bútorokat vennénk.

A magasnyomású mosó akár még a ház lábazatán is alkalmazható, de tetszésünk szerint az autó vagy más járműveink, biciklik, rollerek megtisztítására is alkalmas. Feltéve, hogy gondosan és óvatosan járunk el minden esetben.

Lehetnek hátrányai a nagy nyomásnak?

Az óvatosság nem árt, ha azt szeretnénk, hogy a tisztítás közben ne sérüljenek a különböző felületek. Ugyanis pontosan a nagy erő az, ami akár kárt is okozhat, ha nem figyelünk eléggé. Éppen ezért nem mindegy már az sem, hogy milyen teljesítményű berendezést vásárolunk, vagy milyen közelről használjuk.

A biztonság érdekében érdemes inkább eltúlzott óvatossággal, s kevésbé szembetűnő helyen elkezdeni a munkát, minthogy azzal szembesülni, hogy a szépítés helyett komoly károkat okoztunk magunknak.

 

[2023.01.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2023.01.28.]
gazda szolgáltatás [2023.01.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Képekben! Ákos ismét világszínvonalú koncertet adott telt ház előtt az Arénában
Ákos...

MetálKarácsony Pokolgép módra - képriport
A hagyományokhoz híven a Pokolgép idén december...

Jubileum a Madách Színházban - képekben
Tüzes hangulat a Nightwish koncerten
Egy szerelem három éjszakája bemutató képekben - Milyen az, amikor a világ szétesőben van
Képek a Hooligans Évzáró koncertről
Madagaszkár - Egy musical, amire az egész nézőtér együtt riszál
beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával