2024. március 3. | vasárnap | Kornélia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Ez a beszélgetés garantáltan élmény lesz a Fáklya Rádióban!

A csütörtök esték már szinte egyet jelentenek a Fáklya Rádió Cool-Túra magazinjával, ahol 20 órától Biró Zsolt és vendége várja a hallgatók, s néhány hete már a nézőket is. A február 8-án sorra kerülő adásban egy igazán élményközpontú beszélgetőtársa lesz Sashalmi Attila személyében, aki a meglepkek.hu élménykutatója.

Azt már eddig is tudtuk, hogy Biró Zsolt olyan vendégeket hív hétről-hétre, akik valamiért roppant különlegesek: legyenek éppen kiemelkedően sikeresek szakmájukban, elhivatottak talán a végletekig és sok esetben meglehetősen extrémek is. Nos, élménykutatóval talán még a kérdések mestere, Bizsó sem beszélgetett eddig.

Sashalmi Attila ugyanis a meglepkek.hu csapatánál tölti be ezt a roppant érdekes pozíciót. A meglepkek.hu pedig különleges oldal, ahol számos élmény várja azokat, akik nem akarnak hétköznapi ajándékot, meglepetést, akik bírják a szokatlan, és az extrémet. Szóval olyan élményeket, amiket soha, de soha nem fognak elfelejteni. Attila pedig roppant kreatív ember, így hagyta szárnyalni az ötleteit, gondolatait, s megszületett a meglepkek.hu, az élménygyűjtő és élménynyújtó weboldal.

Szóval, ha valaki Forma 1-es autót vagy helikoptert szeretne vezetni, akkor náluk megoldható az is, de roppant népszerű ajándék a szabadulószobás móka is. A tárház szinte kimeríthetetlen, az élménykutatónak pedig pont az az egyik legfontosabb feladata, hogy mindig újabb és újabb ajándékozható élményekkel bővítse a repertoárt.

Ám hogy ezt hogy is kell a gyakorlatban elképzelni?! Miként kutathatók az élmények?! Nem áruljuk el előre, majd megkérdezi Biró Zsolt február 8-én este 8 órakor a Fáklya Rádió Cool-Túra című műsorában!

 

[2024.02.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Hitel ajánlat 48 órán belül (Jelentkezze egyéb [2024.02.06.]
Hitel, pénzügyi segítség és kötvény egyéb [2024.02.02.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Bestiális este a Barba Negrában
Február 18-án ismét ellátogatott hozzánk a Battle Beast...

István, a király 40. éves koncertturné - képriport
A Crescendo Music Management...

20 éve mutatták be a Rómeó és Júlia musicalt - képriport
Elindult a Tankcsapda 35. éve - képriport  
Ha eddig úgy élt bennünk a Fekete Péter, mint egy "poros darab", akkor most irány a Centrál Színház
beszámolók még