2024. április 13. | szombat | Ida nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

A Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületét támogatja idén a Szóvivő Bál

A hagyományhoz híven ismét adományokat gyűjtenek a XVIII. Jótékonysági Szóvivő Bál keretein belül, ebben az évben a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete számára jótékonykodnak. Az újítás ebben az esztendőben az, hogy már nem csak az eseményen, hanem azt megelőzően is adományozhatunk az egyesület számára.

A XVIII. Szóvivő Bálig összegyűlt felajánlásokat február 16-án a Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete egy összegben átutalja a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete számlájára. A felajánlásokról szóló tanúsítványt február 17-én, a Marriott Hotelben, nagyszabású gála keretein belül nyújtják át Perczel Tímeának, a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületének elnökének.

A támogatásra szánt összeg a Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete, K&H 10402142-21482526-00000000 számlaszámra utalható. Az utalás közleményében tüntessék fel, hogy „Jótékonysági támogatás”.

A bálon nemcsak a terített asztal örömei, a zene, tánc, sztárkavalkád várja a résztvevőket, hanem hagyományosan ekkor adják át az egyesület díjait is. Emellett a Szóvivő Bál nemcsak társasági esemény, hanem jótékonysági rendezvény is, a bevételt az egyesület minden esetben gyermekjótékonyságra fordítja.

A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének társasági programjaik közül a Szóvivő Bál számít a legnívósabbnak, hiszen múltja egészen a 2010-es év báli időszakig tekint vissza. Eseményüket a társasági magazinok rendre a szezon leghangulatosabb báljaként értékelik.                                                  

Perczel Tímea, a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületének elnöke elmondta, milyen nagy öröm egy ilyen nívós rendezvény támogatottjaként részt venni.

- A támogatásoknak sosem az értékét nézzük, minden alkalommal meghatódunk a megkereséseken, hogy tényleg ránk gondoltak, a mi családjainkat tennék boldoggá?! Egyszerűen annyit, de annyit köszönhetünk a jólelkű pártfogóinknak. A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete hat éve talált ránk. Azóta Dr. Orodán Sándor elnökkel állunk kapcsolatban, mindenben támogat minket, illetve inspirálja a tagokat. Ilyen fontos feladatkör elvégzése közben mégis mellénk álltak, nem is akárhogyan. A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete is bebizonyította azt, amit régóta éreztünk már: az igazi erő a közösség erejében rejlik. Az a megtiszteltetés ért minket, hogy a 2024. február 17-én a Marriott Hotelben megrendező XVIII. Szóvivők Báljának a szervezetünk, a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete lesz a támogatottja. Várjuk a támogatók jelentkezését, mert bármilyen segítség sok családnak az életét könnyíti meg - mondta Perczel Tímea, a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületének elnöke.

A díjátadók:

Dr. Orodán Sándor, elnök, MSZE

Gáll Orion, Gáll Gregor, szobrászművész fia

Botos Péter, üvegművész

 

Műsorvezetők:

Zimány Linda
Tarczy Gyula

 

Fellépők:

Marcellina

Bíró Csongor Vitéz

Németh Georgina, operaénekes

Juhász Krisztina, énekesnő

Sebestyén Katja, énekesnő

Vadkerti Imre és barátai

Arató András DJ

Ricky Party’n zenekar

A felajánlások alakulása itt követhető nyomon: https://szovivok.hu/xviii-szovivo-bal/

[2024.02.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
A Hooligans zenekar legújabb...

Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
"Mashup: A mashup is a creative...

Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
Sari Schorr az Analog Music Hall színpadán
Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Opera metal a Barba Negraban 
beszámolók még