2024. június 15. | szombat | Jolán, Vid nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Lil Frakk nélkül folytatódott a Sávlekötő Camp

Lábas Viki Miller Dávid és Beatrick segítségével vette kézbe az irányítást

A második nap a featekről, vagyis a közös zenealkotásról szólt a táborban. A formációk párokba rendeződtek és így kellett 3 óra alatt egy két perces demót készíteniük, amibe még egy izgalmas, de tőlük távol álló zenei stílus jegyeit is meg kellett jeleníteniük. A nap táborvezetője Lábas Viki volt, a segítői pedig az énekes-műsorvezető, Miller Dávid és az egyik legizgalmasabb újhullámos producer, Beatrick voltak. És hogy hova tűnt Frakk? A hatodik részből kiderül. A hetedikből pedig az, hogy milyenek lettek a párosok dalai - az előző trackkekből kiindulva, érdemes őket csekkolni! 

A közös alkotás mindig izgalmas, hiszen nemcsak a zenekészítés kihívásaival kell foglalkozni, hanem az emberi tényezőkkel is. Ezt tapasztalták meg a Sávlekötő Camp by OTP Junior versenyzői is a második nap kihívásában. 

“Ez a legkomplexebb feladat: a művészi és emberi oldal egyaránt megmutatkozik,, csapatjátékosnak kell lenni, de, közben meg kell tartanod a saját stílusodat. Ráadásul nagyon kevés a 3 óra, ami a srácok kaptak. Ennek ellenére, én azt láttam, hogy nagyon felszabadultak voltak, mintha nem is most csinálnának ilyet először kamerák előtt. Nekem például ma már nagyon komfortos a featelés másokkal, de sokaknak, főleg, aki először van ilyen táborban vagy általában egyedül alkot igazán nagy kihívást jelenthet” - mondja Miller Dávid. 

“Én például nem érzem komfortosan magam a featekben, a legtöbbször egyedül alkotok és még mindig tanulom, hogy hogyan kell igazán jól együttműködni másokkal, szóval respekt a csapatnak” - meséli Beatrick. “Nagyon izgalmas volt így külső szemlélőként ránézni a folyamatokra és inputok adni.”

“Igen, ez egy jó megfogalmazás, inputokat adni. Merthogy ugyanabban a zeneiparban tevékenykedünk, függetlenül attól, hogy mi mondjuk 10+ éve vagyunk benne, ők pedig most kezdik. Éppen ezért kollégák vagyunk, úgyhogy nem tanácsokat, csak impulzusokat, ötleteket akarunk adni  a versenyzőknek és ők eldöntik, mit tudnak és akarnak ezekből beépíteni. Nem szeretnénk őket eltéríteni a gondolataiktól vagy megváltoztatni azokat, hiszen mindannyiuknak megvan a maga stílusa már”  - meséli Lábas Viki.

“Azt gondolom, hogy mindannyian tanulunk egymástól: a 17 éves srácoktól például én többet merítettem a forgatás alatt, mint sok 30 pluszos pályatárstól az elmúlt években. Ezért zenélünk, ezért fontos a kontakt másokkal és ezért is izgalmas ez a feat nap.” 

A második napon született dalokat 

  • The Very Rare Dome x STAir: Máshogy fúj 

  • Lovas Juci és a Frász feat Szolnoki: Menj innen 

  • EXE feat WXLFLESS: Te

És itt hallgathatod meg őket: https://open.spotify.com/playlist/1Ylgq6IDO5Ogfe9FclsYCt

A következő adásban pedig a BSW veszi át az irányítást, akik egy fellépést is szerveznek a versenyzőknek. De, hogy milyen különleges közönséggel találja magát szembe a csapat, az péntekig még maradjon titok.

 

[2024.06.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.13.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.12.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Tátott szájjal az Esti Kornélon
Az Esti Kornél történetének első minifesztiválját...

Megnéztük a Hungáriát a Puskásban - képekkel
Ki hitte volna, hogy még fogjuk látni a...

Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
Hibátlan klubkoncertet adott Marco Mendoza
30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
Dimash nagykoncert Budapesten
Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
beszámolók még