2022. augusztus 14. | vasárnap | Marcell nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Félbeszakadt a koncert! Elfüstöltek a hangfalak a Desperado erdélyi koncertjén
A babaszoba berendezésén töri a fejét a magyar énekes - Desperado Zsolti apa lesz!
Jön a Foci EB! Csak a döntő érdekli a Desperado gitárosát
Zenerégész: Remek üzletet kötött Michael Jackson
     
 
Bodnár Zsolt
Születés dátum: 1971. augusztus 14.
Aktív kapcsolat: Desperado (előadó/zenész)
 
     

Zsolti a Desperado-bol

Anno, 1971-ben, az Oroszlán havának 14. napján láttam meg a napvilágot, Debrecenben. Az ilyenkor szokásos pelenkázások és böfizések után úgy döntöttem, komolyabb fába vágom a fejszémet! Elhatároztam, hogy oviba megyek! Nos ezzel nem is volt semmi nagyobb gubanc, bár kénytelen voltam megtanulni néhány gyerekdalt, meg mondókát, de ennyivel, meg néhány kisebb-nagyobb hajba kapással sikerült megúsznom a dolgot!

Aztán amint csak lehetett, húztam a csíkot a suliba! Gondoltam ott csak jobb lehet! Na de ekkorát ember még nem tévedett! Ekkor jött csak a fekete leves! Nem elég hogy azt a mázsás hátizsákot vonszolod magad után egész nap, a "Tanár Úr" ostoba kérdéseivel nyaggat, mintha jobb dolgod nem is lehetne! Na mindegy! 8 évet itt is kibírtam. Ekkorra érdekelni kezdtek az elektromos ketyerék! Úgyhogy villanyszerelõként tanultam tovább. Erre az idõre tehetõ az, hogy komolyan kezdtem érdeklõdni a zenélés iránt! Ezután szükségét éreztem minimum egy érettséginek, ezért a Landler Jenõ szakközépiskola híradástechnikai szakát végeztem el. Az utóbbi két iskola volt a meghatározó életem további szakaszában. A középiskolában már munka mellett tanultam. Egy építõipari cégnél voltam karbantartó, ami igazán nem volt egy életcél számomra.

Már csak a diploma volt hátra. Nagy lendülettel be is iratkoztam a Gábor Dénes Fõiskola, Informatikus mérnök szakára. Programozás, programnyelvek, digitális technika, matematika… közben munka és persze gõzerõvel a Desperado! Aztán munkahelyet változtattam, és az ország egyetlen szolárium gyártó cégének, a KGY. Solár Kft.-nek a szervizese és területi képviselõje lettem. Két és fél év, valamint hosszas vívódás után felfüggesztettem a tanulmányaimat. Majd 2000. decemberében a cégtõl is elbúcsúztam. Gyõzött a Desperado! Már ami a napjaim legnagyobb részét illeti.
De zeneileg ne ugorjunk ilyen nagyot.

Szóval a középiskolában kezdtem el gitározni. Össze is hoztunk egy jó kis rock bandát. Erõsítõket, gitártorzítókat, hangfalakat fabrikáltunk, és sokat gyakoroltunk! Jöttek mentek az emberek, míg végül össze nem jött a President. Egy öttagú, dallamos rock-ot játszó csapat, ahol gitároztam és vokáloztam, a Kerozinos Axel barátom pedig énekelt! Hogy milyen kicsi a világ! Sokat koncerteztünk, demókat készítettünk, de csak nem jött az áttörés. Elõbb Axel szállt ki, és összeállt Mosquito-val, ekkor indult a Kerozin! Majd mikor Zoy! barátom megkeresett azzal az ötletével hogy csináljunk együtt egy zenekart, nem sokáig haboztam! Nos itt kezdõdik a Desperado History!

[2009.06.30.]

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
2009.06.30. 07:53 • [2]
Zsolt! Igéző szemeid vannak. És a mosolyod......
kitti3020 2008.08.04. 18:20 • [1]
zsolti imádlak! jó volt 2008.08.03-án:D

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
Esküvői és party zenekar, Silver Moon zenekar [2022.07.29.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Eddie Vedder és társai meghódították Budapestet - képekben
Pearl Jam, Papp László Budapest...

Időutazás Leslie Mandokival
2022.07.26-án volt szerencsém a világhírű Leslie Mandoki...

Forró, nyári este a Hooliganssel - képekkel
Megnéztük az EFOTT fesztivál második napját - képekkel
4 év után ismét Judas Priest koncert volt hazánkban - képekben
Ilyen volt a Mozart! musical a Margitszigeten - képekkel
KISS ünnep az Arénában - képekben
beszámolók még