2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Nulladikóra-VIP: Kérdezz Te is Baby Gabitól!
Képgalériák
Baby Gabi klipforgatás
Kapcsolódó Kiadványok
Szklenár Gabriella (Baby Gabi): Hazudj még nekem!
Szklenár Gabriella (Baby Gabi): Szerelemgép
Szklenár Gabriella (Baby Gabi): Szivárvány
Szklenár Gabriella (Baby Gabi): Van-e helyem?
Kapcsolatok
Szklenár Gabriella (Baby Gabi)

Baby Gabi dögös klipett forgatott

Pénteken este lázas munkában égett Baby Gabi, a rendező Indián és a teljes stáb, hiszen az énekesnő hamarosan megjelenő lemezének, második klipjét, a slágergyanús Ha újra kezdhetném című dalát készítették el. Az éjszakába nyúló forgatás jó hangulatban telt, Gabi hol énekelt, hol pedig varázslatos átalakuláson esett át. Csodás ruhakölteményekben, sminkben és hajkoronákban lépett a kamera elé, hogy egy újabb toplistás szerzeménnyel lepje meg a popzene szerelmeseit.  

Baby Gabi és állandó stábja elkészítették a hamarosan megjelenő Szivárvány című új albumról a második klipet, melyről egyöntetűen állítják: slágergyanús!
- Nem először és nem is utoljára rendez nekem klipet Indián, akiben messzemenően megbízom a végeredményt illetően. Ez egy image-klip, melyben számos átalakuláson esem át, új haj, rengeteg dögös, gyönyörű ruha és több háttér szolgált a film alapjául. Az egyedi ruhakölteményeket és a külcsínt Bencsik Andreának köszönhetem. Mivel több rajongóm is kérte, hogy állandó táncosaim, Tufa és Gyufa is szerepeljenek egy klipben, így most ők is főszerepet kaptak – mesélte az énekesnő.

A munkát egy budapesti gyártelepen, délután kezdték el, melyet éjfél körül tudtak csak befejezni. A stáb gördülékenyen dolgozott együtt, a munka flottul haladt. Hol a táncosoknak, hogy Gabinak kellett az egyedi díszletek elé állnia. A ruhákhoz harmonizáló háttér dukált, a fülbemászó dallam egy sokszínű klipben kelt életre. Az énekesnő nagyon élvezi a forgatásokat, hiszen úgy tartja, ő egy igazi színjátszó.
- Én még olykor az életemben is játszom – mondta nevetve. – Imádok forgatni, bár színésznőnek nem lennék jó, mert nem marad meg a fejemben az a sok szöveg. A klip, a szóló karrierem során első alkalommal, tele lesz animációkkal is, virágokat, indákat és pillangókat varázsolnak körénk a számítógép segítségével.

Mire a klip készen lesz, addigra várhatóan a boltok polcain lesz már az új album, melyet Gabi teljesen a magáénak érez. Az első számtól az utolsóig, minden alkotói fázisban részt vett, a lemez zenei világa Gabi lelki világát tükrözi. Az énekesnő tehát nem véletlenül bizakodó és boldog, hiszen az új album minden eddigi sikert felülmúlhat.

mori

[2005.08.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még