2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Iron Maidnem majdnem Iron Maiden
Külföldön is egyre sikeresebb az Iron Maidnem
A Pecsában ünnepeltek a tribute zenekarok - fotók
Összefogtak a tribute zenekarok - végre együtt a legendák magyar hangjai
Kapcsolódó Kiadványok
Iron Maidnem: 10 Wasted Years
Kapcsolatok
Iron Maidnem
Legnépszerűbb csengőhangok

Bemutatta új anyagát az Iron Maidnem

Múlt hét pénteken, december 12-én mutatta be a magyar Maiden, vagyis az Iron Maidnem a friss lemezét, a népligeti Diesel klubban, egy fergeteges zúzás keretében…

Kedvencekkel kezdtek, kedvencekkel zártak. Ez szerintem alap egy tribute zenekarnál, bár nehéz lett volna nem slágereket játszaniuk, hiszen maga a bemutatott album is bővelkedik ilyenekben.

A műsoridő körülbelül három óra körül mozgott, persze kis késéssel, de az nem is számít, hiszen hatalmas hangulat volt, már az első percektől, a legelső hangoktól. Fogalmazhatunk úgy is, hogy elég tüzes estének néztünk elébe, amolyan "tüzes heavymetal feeling”-gel kísérve… mert bizony a zenekar az új album mellett nem kisebb meglepetéssel készült, mint egynéhány rakéta és tűzijáték a színpadon és színpad előtt.

A közönség pedig röpülő hajzuhatagokkal, óriási headbange-ekkel, éljenzéssel, és tapssal jutalmazta mindezt a nem mindennapi bemutatót. Én személy szerint teljesen Maiden koncerten éreztem magam, csak a hely volt valamivel kisebb. Viszont a Diesel klub eléggé passzolt ehhez a bulihoz, sötét színeivel, a fekete-fehér csempékkel, és a nagy, magas térrel.

Engem kicsit elvarázsolt kastélyra, vagy szellemvasútra emlékeztetett… -ami pedig illik egy ilyen mérvű "metálos partihoz". Ám az, hogy én és a közönség mennyire éreztük jól magunkat, nyilvánvalóan sokkal inkább a „lemezbemutatott” dalokon, és persze a bandán múlott, akik nem bízták a véletlenre… és nem csak a pirotechnikáról beszélek, hanem az egész estéről.

Brave New Word, a címadó Wasted Years, és más, ezekhez kapcsolódó húzónóták mellett is elmondható az egy hete megjelent "10 Wasted Years"-ről, hogy amolyan "igazi Maiden anyag", ha lehet ilyet mondani. Abszolút minőségi produkció. Szerintem.

Amikor pedig elfogytak az új korong dalai, ismét slágerek következtek, és előkerült jó néhány olyan ritkaság is, amit a mostani bulin játszottak először a srácok. Tehát többszörös premiernek voltunk tanúi. Aki pedig nem, mert valami okból nem lehetett ott, annak a honlapon már hallgatható számokat tudom javasolni, illetve egy-két nóta már akár a rádiókban is fellelhető. És azt tanácsolom, hogy legközelebb mindenképpen jöjjön el…

-rocket queen-

[2008.12.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még