2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Oláh Szabolcs kiesett – értékeltük a megaprodukciókat
Kiesett a Megasztárból, de nem adja fel - lemezt készítene a dalos kedvű villamosvezető
Népszerű mai magyar dalokkal jön a Megasztár
Kapcsolatok
Baktai Anikó
Bocskor Bíborka
Hoffman Mónika
Kontor Tamás
Oláh Szabolcs
Varga István
Varga Ferenc (Varga Feri)
Szabó Eszter
Rúzsa Magdi
Póka Angéla
Puskás Péter

Elbúcsúzott a legszimpatikusabb Megasztár versenyző, ismét értékeltük a produkciókat


Varga Ferenc – ABBA: Thank You For The Music
Több szempontból is különleges volt az előadása, egyrészt nem sűrűn látunk egy férfit éneklés közben sírni, másrészt az egyedi dalválasztás miatt is. Sírt, mert feleségére nézett meghatódott és emiatt produkciója közben alig bírta visszatartani könnyeit, ezért az első percben végig csukott szemmel énekelt. Számomra kicsit túl érzelmesnek, mondhatni nyálasnak tűnt, ráadásul tele volt hangváltási hibákkal, így érthetetlennek tűnt a zsűri elképesztő elragadtatottsága. Magyarázhatjuk azzal, hogy az emberi érzésekre alapozták értékelésüket, de ne feledjük el, hogy ez egy zenei vetélkedő.

Szabó Eszter – Boney M: Belfast
Eszterről nehéz írni, mert sosem lep meg minket semmi újjal, csak mindig hozza saját, 100%-os formáját. Ismét – mint előzőleg – a kihívás kedvéért választott egy nehezen énekelhető számot. A rockos feldolgozáshoz illett agresszív öltözködése, egyetlen hibát sem vélt felfedezni a zsűri, inkább arra nehezteltek, hogy – meglátásuk szerint – Eszter nem mutatja ki igazi legbelső énjét, mely a külső kemény, profi szilárd héj alatt rejtőzik. Ezt a félénk, érzelmektől túlfűtött ént akarják már meglátni benne, úgyhogy ha nem akarja ismét ezt hallani a zsűritől, egy érzelmesebb, lassabb nótát fog választani legközelebb.

Hoffmann Mónika - ABBA: Waterloo
Szülinapjára való tekintettel elénekelte magának a „boldog születésnapot” svéd változatát is, amely, így magyar füllel elég ijesztően hangzott. Előadása már kevésbé volt ijesztő, sőt mondhatni a jazzesített ABBA szám elképesztően jól szólt, ebben nyilvánvalóan része volt, annak hogy ő tagja egy svéd jazz bandának. Nem küszködött intonációs problémákkal, minden hangot teljesen tisztán nyíltan eltalálta, szóval minden a helyén volt. A zsűri teljesen el volt ragadtatva, főleg produkciójától, de aranyos ruháját is dicsérték.

Varga István – Boney M: Sunny
Sajnos el kell búcsúznunk a legszimpatikusabb versenyzőtől, ugyanis miután a három legkevesebb szavazatot közé bekerült, ő maradt alul a dalpárbajban. Ennek oka, hogy előadása nem volt annyira kiemelkedő, mint ahogy tőle megszokhattuk, inkább az egyszerűbb kevésbé bonyolult, de mégis kellemesen élvezhető fogalom illene a produkcióra. A könnyed szám hatására táncra perdült a két műsorvezető is, a stúdió közönségével egyetemben, így érthetetlen kiesése. Igazából a dal végefelé talált magára, akkor sikerült mindent megmutatnia hangjából. A zsűri ugyan dicsérte, de balszerencséjére (és a miénkre) ez nem volt elég a továbbjutáshoz.

Rúzsa Magdolna – ABBA: The Winner Takes It All
A lassú számok sorát gazdagította produkciója, de hangja zavaróan remegett az elején és csak a szám befejező taktusaiban mérséklődött, ugyanakkor a magas hangokat tökéletesen kiénekelte. Minőségi és dinamikus – véleményezte a zsűri, ami számomra nem egészen egyértelmű, de tehetsége nem kérdés. Bakács, Oláh Ibolyához hasonlította hangját és tehetségét, ami hang szempontból egy kissé túlzás, de tehetség kérdésében valószínűleg egy szinten vannak.

Ezek után következett a szavazás, majd néhány közös produkciót mutattak be a versenyzők. Miután eldőlt a második szavazás – a párbaj – eredménye is, ismét könnyek közt vehettünk búcsút a megasztárosoktól.

- Gizella Péter -

[2006.03.12.]

« előző oldal  (2. oldal)  

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még