Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2019. augusztus 24. | szombat | Bertalan nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Linkek
A három testőr weblapja
Kapcsolódó cikkek
Ki megy A 3 testőr musicalre?
Képgalériák
Képek a sajtótájékoztatóról
Kapcsolatok
Berkes Gabriella
Borbás Erika
Budapest Congress & World Trade Center (Budapest Kongresszusi Központ)
Détár Enikő
Feke Pál
Földes Tamás
Keresztes Ildikó
Musical
Pflum Orsi (Pflum Orsolya)
Szomor György

Megasztárok A három testőr musicalben

A három testőr történetét számtalan film, színdarab dolgozta már fel és a közönség érdeklődésével mindig összetalálkozott, mivel a történet dinamikája, a klasszikus regény ismertsége és a karakterek népszerűsége széles rétegeket vonz.

A három testőr ma is közel másfél évszázad után, izgalmas, megunhatatlan darab, amelyet most nem film, nem színdarab, hanem musical formájában láthat októbertől a Budapesti Kongresszusi Központban a közönség.

- A premierekre 2006 október 13-án, 14-én és 15-én kerül sor. Havonta egy alkalommal látható a darab Budapesten, a premier után országos turnéra indulnak, meghonosítva az utazó broadway- t Magyarországon. minden megyeszékhelyre ellátogatunk 2007 nyaráig - árulta el a Zene.hu-nak Halász Mariann, az esemény szervező cég ügyvezetője, majd hozzátette: - A darabot a 18 tagú Hungarian Musical Band játssza egy 18 tagú tánc – és énekkar kíséretében minden előadáson. Zenei világa modern, mégis hangulatában az adott kort is megidézi, akárcsak az előadás látványvilága, jelmezei, mozgása.
 
A musical cselekménye hűen követi Dumas regényének történetét. XIII. Lajos uralkodása alatt játszódik Franciaországban. Abban a korban, amikor egymást érik a cselszövések, amikor nyom nélkül tűnnek el udvaroncok, katonák, gazdag polgárok, mert keresztezték a mindenható Richelieu bíboros (Gazdag Tibor / Földes Tamás / Feke Pál) útjait.

Détár Enikő és Keresztes Ildikó is dalra fakad

Képek a sajtótájékoztatóról - KLIKK a képre!

A musical főszereplői, a híres Muskétások, a királyi testőrség három tagja – Athos (Szomor György / Varga Miklós / Tokaji Csaba), Porthos (Kálloy Molnár Péter / Gerner Csaba), Aramis (Magócs Ottó / Arany Tamás / Cservenák Vilmos) - és D'Artagnan lovag (Nagy Sándor / Magyar Bálint / Both Gábor) igazi jó barátok, akik esküvel fogadják, hogy tűzön-vízen keresztül szolgálják szeretett királynéjukat, Annát. Közben Richelieu fondorlatos módon meg akarja buktatni a királynét (Benkő Nóra / Berkes Gabriella / Pápai Erika / Pflum Orsi), de nem számol a négy lovaggal...

A történet kihagyhatatlan szereplői Rochfort, a félszemű bérenc (Rékasi Károly / Crespo Rodrigo / Laklóth Aladár), Constance, az ártatlan és szépséges hölgy, D’Artagnan szerelme (Füredi Niki / Nyáry Szilvi), valamint a gonosz Milady (Détár Enikő / Keresztes Ildikó / Borbás Erika). Buckingham herceget (Kautzky Armand / Rátóti Zoltán / Lux Ádám) alakítja, a király szerepében (Turek Miklós / Hajtó Aurél) színészeket láthatjuk.

Lakáj, D’artagnan apja a komédiást Jegercsik Csaba, Szatmári Attila és Farkas Gábor alakítják a női kórusban Haratik Edina, Réder Nóra, Vadász Alexa, Papp Orsolya, Nyári Darinka szerepelnek és Kiss Szilvia, míg férfi kórus tagjai Boda István, Kiss Szabolcs, Győri Csaba, Szrapkó Nándor és Lőrinc Levente.

- Bíró Zsolt -

[2006.07.12.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
brigucca 2007.06.16. 20:33 • [1]
Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!! láttam ezt a darabot és nagyon nagyon megteccet de még a premier idején szöveget vagy esetleg ami még jobb számokat nem tud esetleg valaki küldeni?:) köszönöm brigi

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
Zenekar tagokat keres zenész » billentyűs [2019.08.12.]
Dobost, basszerost keresek saját zenéhez zenész [2019.08.05.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

Odacsapós rock n roll a Sziget utolsó napján - "Mennyből a Dave Grohl, eljött Hozzátok"
Az...

Nagy bejelentés a Depresszió budapesti koncertjén
Augusztus 17-én a Depresszió lépett fel a...

Óriási bulit csinált a Lord a Barba Negra Trackben 
Meshuggah, Harmed (Barba Negra Track): Agyzsibbasztó, skálázhatatlan ütemek
Musicalektől volt hangos a gödöllői kastély - Janza Kata és Dolhai Attila estje képekben
Fezen 2019 - Pedig ez csak egy jó buli volt!
A 2019-es Paloznaki Jazzpiknik szenzációi I. rész
beszámolók még