2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Forrás: Zene.ro
Kapcsolatok
Bocskor Bíborka
Kontor Tamás
Oláh Szabolcs
Póka Angéla
Puskás Péter
Rúzsa Magdi
Széles Izabella
Szabó Eszter
Varga István
Varga Ferenc (Varga Feri)

Rúzsa Magdi bevallotta, a közönség nélkül nem lennének sztárok

A Megasztár 10 döntőse szombaton Erdélyben a Félszigeten fesztiválon járt. A késő esti fellépés előtt Bocskor Bíborka, Kontor Tamás, Oláh Szabolcs, Póka Angéla, Puskás Péter, Rúzsa Magdolna, Széles Izabella, Szabó Eszter, Varga István és Varga Ferenc válaszolt az újságírók kérdéseire.

A sajtótájékoztatóra pontosan érkező Bocskor Bíborka viharosan üdvözölte későre befutó társait, láthatóan a közösen eltöltött hetek és a közös fellépések csapattá formálták a most már a maguk útját járó zenészeket.

A kérdésekre adott válaszokból kiderült, hogy mindenki a saját karrierjének építését tartja fontosabbnak, ám tisztában vannak azzal, hogy rengeteget köszönhetnek a Megasztár műsorának és működtetőinek, nélkülük sokkal nehezebben indulhattak volna a zenészi pályán. Arra a kérdésre, hogy számít-e a versenyhelyzet megszűnése, Szabó Eszter azt válaszolta, hogy igen, így most mindenki az önmegvalósításra figyelhet. Oláh Szabolcs szerint is sokkal jobb, mióta nincsen verseny.

Sztárnak lenni nem jó

A sztárság kihívásaival kapcsolatban Rúzsa Magdolna megjegyezte, hogy az a fontos, hogy senki ne gondoljon többet magáról, mint ami. És ne felejtsék el, hogy a közönség tette őket sztárokká, nélkülük nem lennének itt. A jelenlévő 10 megasztár egyhangúan vallotta be, hogy a sztárlét pozitívumait és negatívumait elfogadják, nem menekülnek előle, de nem is örülnek különösebben neki. Sztárnak lenni nem jó, de itt lenni például jó, mondta Puskás Péter.

Póka Angéla határozottan állította, hogy ha csak a zsűri véleménye dönt, és nem a közönség szavazatai alapján választják ki a nyertest, akkor is ugyanez lett volna az eredmény. Bocskor Bíborka a Megasztár feladatait stílusgyakorlatként fogta fel, ahol adva van egy idegen dal, de bele lehet vinni a saját felfogást. Többen kijelentették, hogy nem szeretnék, ha a kevésbé ismert dalokat ezentúl az ő nevükhöz kapcsolnák, viszont az jó, hogy megismertethettek a közönséggel elfeledett zeneszámokat is.

A Félsziget Fesztiválra számukra kedves dalokat válogattak ki, és próbálta mindenki a magához legillőbbet bemutatni, ami remekül, sikerült nekik!

- www.zene.ro -

[2006.08.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még