2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
További információ
Kapcsolatok
Csepel Művek
Dj Smith (Kovács András)
Dj. Szeka
Dj. Makkay
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Techno Recreation
[2006. október 14.
szombat este]

A népszerű technoesemény Magyarországon!

Villámlás, zuhogó eső, alattomos pengetés, egy sötét techno groove kúszik hangerőben felfelé, aztán beindul a lábdob. „Riders On The Storm” – mondja egyre dinamikusabban Denton, a Tube Tech csapat énekes tagja, miközben Udo, az elektronikus hangszerek felelőse már javában tekergeti szintetizátora beállításait, hogy alapot szolgáltasson a gitármester Muno klasszikus elektromos játékához...

Ki ne ismerné a klasszikussá vált techno himnuszt?! A zene már a fülünkben van, de hogy hagyhatnánk ki az lélegzetelállító színpadi showt, melyet a TUBE TECH LIVE október 14-én tár elénk a Csepel Művek indusztriális hangárában a Techno Recreation rendezvény egyedülálló produkciójaként?

A "Tube-Tech"-et a legendás német Palazzo klub irányítói hozták létre: Udo Niebergall, J. Muno (klubtulaj, és zenei producer) és Eric Sneo (a Palazzo rezidense) készítették el a The End címet viselő számot (eredetileg The Doors zene) megemlékezve a klub bezárásáról. Ekkor épp európai túrnéja helyszíneit járta a Morrison Hotel zenekarral Denton, aki hamarosan csatlakozott a formációhoz.

Az általuk képviselt hard, driving techno kiegészítve Denton apokaliptikus énekével, megspékelve a klasszikus elektronikus gitárszólamokkal létrehozta az új stílust, az „independent techno"-t vagy egyszerűen "indee tech"-et. Természetesen a csapathoz igen erős szálakkal fűződő Eric Sneo is tiszteletét teszi a rendezvényen, hogy a hazai mellett külföldi felhozatal is elég erős lehessen.

Az itthon még kevésbé ismert Jugoszláv származású Vladimir Acic pedig egy igazi rejtett aduászként fog sok partizót meglepni, de a terjengő pletykák szerint a lemezlovasok is vörösödhetnek majd szettje közben a hihetetlen, sokszor lehetetlennek tűnő lemezes mutatványai láttán!

És hogy a magyar élvonal is méltó módon képviseltesse magát, a jól ismert techno guru, Grega mellett a déli megyékben igen kedvelt Szeka, a sárándi techno fenegyerek, Smith és a fehérvári Calman - a darktechno képviselője - Sagia-val előadott back to back játékában is megtalálhatjuk majd a legkeményebb, testet és agyat is felrázó ritmusokat.

Óriási élményt nyújthat Morison és Psycho-Rex B2B szettje.Természetesen a buli mivoltát tekintve nem a hard lemezek kerülnek elő a lemezes táskákból. Természetesen a TechnoFest Team lemezlovasai, és a már többször is bizonyított fiatal tehetségek sem maradhatnak ki, névszerint: Francisco Zubicueta, Plastik Angel, Makkay, Sao VS Phaser, Morison VS Psycho-Rex, L Klein vs Dorian Knox, Tomkaos vs James Crow.

[2006.10.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még