2024. április 16. | kedd | Csongor nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Kefir (Kecskés Tibor)
Pa-Dö-Dő
Szklenár Gabriella (Baby Gabi)
Bódi Guszti és a Nagyecsedi Feketeszemek
Magyar Televízió

Vidám beszélgetés, sztárparádéval

Ismét egy felejthetetlen és rendkívül mozgalmas vasárnap este elé nézhet mindenki, aki október 8-án ismét Ábel Anitával és Rákóczi Ferenccel tart, hiszen a Krém ezúttal is vidám beszélgetéseket és remek slágereket tartogat a nézők számára.

Michael Flatley táncosait idézve kopogó cipőkkel érkezik a színpadra a Pa-Dö-Dő és tánckara, majd Györgyi és Mariann mellé megérkezik Kefír is. Kiderül, hogy mi Kefír valódi neve, miért kapta nevét erről a tejtermékről, és azt is megtudjuk, mikor találkozott első ízben a Pa-Dö-Dővel. A zenekarral, amelyik lassan nagykorúnak számít, hiszen idén már a 18-dik gyertyát fújhatták el a Pa-Dö-Dő szülinapi tortáján. A csapongó csevegés során kiderül, ki melyik slágerét szereti vagy éppen unja már kicsit, kivel ébred mostanság Kefír és kivel jár nyaralni Györgyi és Mariann.

A dalcserék során a Pa-Dö-Dő a V-Tech egykor talán legtöbbet játszott slágerét énekli, ez a Vele minden jó című nóta, amelyről ezúton megtudjuk, hogy Kefír még évekkel a V-Tech születése idején, a T-Boyz idején komponálta. Megtudhatjuk azt is, hogy miről is szól ez a dal, vagy mégsem? Ez maradjon vasárnapig titok…

Az viszont nem titok, hogy évekkel ezelőtt hogyan készült el a Fáj a fejem című Pa-Dö-Dő sláger videoklipje, kis költségvetésből, kölcsönkért kamerával, és hogy miként is történt, hogy oly sokat lehetett látni egy bizonyos zenecsatornán. Kefír előadásában hangzik el ez a dal, és a Pa-Dö-Dős táncoslányok inspirálására ő maga is ellejt néhány összehasonlíthatatlanul eredeti tánclépést.

S hogy a bulvárhírek oltárán is áldozzunk kicsit, érkezik a színpadra Baby Gabi, és kiderül, hogy hol és mikor jöttek ők össze Kefírrel… Hol kezdődött a románc és mivel – annyit súgunk, hogy fontos szerepet játszik ebben egy azóta megszűnt karaokeklub – és természetesen meghallgathatjuk az idei nyár egyik legnagyobb slágerét, a Hová sodor a szél c. dalt.

Persze Györgyi és Mariann sem maradhat sztárvendég-partner nélkül, hozzájuk egy egész család érkezik, Bódi Guszti vezényletével. Megtudjuk, hogy születtek az ő közös produkcióik, és hogy vajon lesz-e folytatás. Friss híreket is hallunk a család háza tájáról, és persze egy remek nótát, amelyben ezúttal a család nagyobbik fia, Bódi „Kis” Guszti a főszereplő.

Kefírtől még meghallgatunk egy igazán érzelmes gyönyörű dalt, a Hogyan tudnék élni nélküled? című Demjén-klasszikust, majd nincs más hátra, mint a csokitorták kiosztása és a finálé, amely ezúttal egy legendás Máté Péter-sláger. Azért vannak a jóbarátok, hogy a rég elvesztett álmot visszaidézzék egy fázós alkonyon – énekli együtt búcsúzóul Györgyi, Mariann és Kefír, no meg a két műsorvezető, Anita és Feri!

[2006.10.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SSD VEGYI MEGOLDÁS USD, EURO, GBP SZÁMÁR szolgáltatás [2024.04.14.]
SÜRGŐS HITELEK egyéb [2024.04.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Hagyományos tavaszi koncertjét adta a...

Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
Sari Schorr az Analog Music Hall színpadán
beszámolók még