2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Híres énekesek és a szakálldivat

Az arcszőrzet és az arcápolás manapság elengedhetetlen a hollywoodi hírességek körében. A megfelelő forma kiválasztása megváltoztathatja megjelenést, és hihetetlenül dögös megjelenést kölcsönöz.

Dr. Rick Harms viselkedéskutató szerint egy időben az énekesek és színészek szinte kötelezően mindig leborotválták az arcukat, hogy megnyerjék a kiszemelt projektet. Viszont ezek az idők elmúltak - az arcszőrzet rendkívül népszerű lett, és feltehetőleg egy jó darabig ez így is marad.

Ahhoz, hogy a szakáll jól nézzen ki, elengedhetetlen az ápoló kozmetikumok és eszközök használata. Ha egyenletes hosszúságú szálakat szeretnénk szakállvágó, a nagyon precíz vágásokhoz pedig borotva szükséges. A kialakított forma fenntartása érdekében a MAKEUP webáruházban számos szakállformázó termék áll rendelkezésre, hogy a szakáll puha és rugalmas maradjon.

Mit ajánlanak a hírességek?

Enrique Iglesias

karina-lam.ru

A latin-amerikai popsztár, Enrique Iglesias szereti időről-időre felfrissíteni megjelenését, viszont mindig a természetesség elve mellett dönt: olykor teljes arcszőrzettel, máskor egy egyszerű kecskeszakállal mutatkozik.

Justin Timberlake

independent.co.uk

A londoni stylist-ok szerint Timberlake frizurájához mérve tökéletes szakállhosszal rendelkezik. Ehhez viszont nem elég egy borotva, hiszen a bajusz vagy a szakáll csak úgy lehet igazi, ha megfelelő arcápolás áll a háttérben. 

Válaszd ki a bőrtípusodnak megfelelő hidratáló arckrémet, illetve szükség lesz szakállápoló kozmetikumra is.

Zayn Malik

mtv.com

A One Direction egykori énekese is kedvelte a vékony kecskeszakállt, amihez valóban nem kell sok erőfeszítés, és nagyon jól néz ki hosszabb hajjal. Ha pedig olyan stílusra vágysz, amely egyáltalán nem igényel erőfeszítést, próbáld ki a Zayn által kedvelt tarlós szakállt. 

Nincs más dolgod, mint hátradőlni és megvárni, míg megnő az arcszőrzet, majd időnként szakállvágóval egyenletesre vágni.

Hogyan válaszd ki a számodra ideális formát?

Rövid haj: általában a hosszabb, vastagabb szakáll illik.

Közepes: bármilyen szakállhosszúsághoz passzol. A kulcs az, hogy arcszőrzet jól ápolt és rendezett legyen. Ellenkező esetben könnyen úgy tűnhet, mintha nem törődnénk az arcunkkal, ami nem túl vonzó.

Hosszú haj: A rövidebb szakáll általában megfelelőbb: pozitív módon kiemeli az előnyöket, és itt is kiemelten fontos a gondozás!

Kopasz: Semmi sem bizonyíthatja a magabiztosságot jobban, mint egy kopasz férfi hosszú szakállal. Növeszd meg bátran, hiszen kivételesen jól mutat!

A szakáll valóban extra dögössé teheti megjelenést. Ne feledd, hogy a választás a különféle arcszőrzet-stílusok közül nagymértékben függ a arcod alakjától és attól, mennyire sűrűn nő a szőrzet!

 

[2021.11.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még