2024. április 23. | kedd | Béla nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Már zajlanak a próbák - Hársházi Szabi készen áll a bulira

Másfél évvel ezelőtt állt elő első saját dalával, most már a bemutatkozó lemezét készíti, valamint összeállt a zenés műsora is és várja a jövőbeni fellépéseket a Zenebutik TV „Az élet dalos oldala” realityjéből megismert dalszerző: Hársházi Szabi.

Egy rövid videós Facebook posztban utalt nemrég Szabi arra, hogy színpadra kész a zenés produkciója. Ennek nyomán megkerestük őt és ezzel kapcsolatban az alábbiakat nyilatkozta nekünk:

„Elérhető a szervezők számára fél-playback és élő koncert formájában is a műsorom. Az előbbi már kész teljesen, a zenekaroson pedig még dolgozunk a zenésztársaimmal, de amire kell, addigra az is összefog állni. Zajlanak a próbák már. Szóval ha hívnak, szívesen megyek szórakoztatni a saját dalaimmal, amik a televíziós zenecsatornákon és a rádókban is hallhatóak. A saját dalok mellett pedig pár örökzöld, mindenki által dúdolt – számomra is kedvenc – feldolgozás dal is helyet kap a műsoromban, olyanok, mint például abban a bizonyos rövid Facebook videómban is felcsendülő sláger...”

Hársházi Szabi bizakodó a fellépéseket illetően is. Igazából meg is lehet rá az oka, hisz a saját maga által előadott dalai igazán hitelesek és fülbemászóak, valamint egyre népszerűbbek a különböző zenei felületeken. Továbbá a személyisége is pozitivitást sugall.

„Bízom abban, hogy idővel minél több helyre eljutok majd. Persze azzal is tisztában vagyok, hogy ez nem fog menni máról holnapra, hisz nemrég kezdtem bele a saját produkcióm építésébe, illetve a jelenleg is tartó veszélyhelyzet is árnyékolja a jövőképet kicsit. De időm van, a dalaimba pedig hiszek. Illetve van segítségem is a műsorom kiajánlásában Dred Bíró Zsolt személyében, aki ugyanabban a Zenebutikos tv-műsorban (is) szerepelt anno, mint én. Neki van egy jól működő, Rendezvényszervező vállalkozása. A kapcsolatot tartjuk a műsor óta, szóval úgy érzem, hogy nagyon jó helyen van a booking része is a produkciómnak.”

A dalszerző-zenész amellett, hogy jelenleg Kertész Iván második albumán dolgozik, készíti a saját bemutatkozó albumát is. Amit idén tervez megjelentetni.

Az albumon a 2 hete napvilágot látott „Adja az ég” című klipes dala is helyet kap majd a korábban megjelent dalaival és pár vadonatúj szerzeménnyel együtt…

[2022.01.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még