2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
Three 6 Mafia: The Most Known Unknown
Kapcsolatok
Three 6 Mafia
Pastor Troy
Gangsta Boo
Lord Infamous
Crunchy Blac
Project Pat
Kingpin Skinny Pimp
Playa Fly
Legnépszerűbb csengőhangok

Nagy dobásra készülnek

Nagy dobásra készül a memphis-i Three 6 Mafia. Miután múlt évben bezsebelték a legjobb eredeti filmzenéért járó Oscar-díjat, egy igazán komoly projektbe kezdtek bele.

A Prophet Posse néven megjelenő albumban összegyűjtöttek minden rappert, akinek valaha is köze volt a ma már csak duóként működő Mafiához. Tehát ott lesz a lemezen Pastor Troy, akivel mindvégig jó barátságban voltak. Ott lesz Gangsta Boo, aki jó útra próbált térni Lady Boo néven. Ott lesz Lord Infamous, Crunchy Blac és az óriási Project Pat is, akinek nem régiben jelent meg a szólólemeze.

Érdekesség viszont, hogy nem csak ők lesznek hallhatók a korongon. Mint mondtuk, mindenki, akinek köze volt a Thee 6-hez. Úgyhogy nem csak az ismeretlenség homályába tűnő Indo G, Koopsta Knicca és T-Rock nyomja majd a szöveget, hanem a memphis-i rapperek régi nagy ellenségei is! Tehát - sokak kedvence - Kingpin Skinny Pimp is feltűnik majd néhány hadarós rímmel, valamint a börtönből frissen szabadult Playa Fly is. Mindketten együtt nyomultak a Triple 6 Mafiával a kezdeti időkben, de különböző okok miatt megromlott köztük a viszony, és több éven át tartó szócsata vette kezdetét.

A Prophet Posse első maxija az „It’s A Hard Job” címet viseli. Ez egy nagyon kellemes déli hip-hop nóta, felütésekkel, és kemény rappeléssel. A teljes album is hamarosan megjelenik majd. Ennyi jó mc-vel tulajdonképpen nagyon nehéz lenne mellé lőniük. Izgatottan várjuk.

És ha már szóba került Playa Fly, akkor meg kell említeni, hogy ő is új albummal készül. A „Mafia All Day”-re keresztelt lemez néhány hónap múlva kerül a boltok polcaira. A lemez első dala az extra-dallamos „Horses”. A hangminta Tori Amos azonos című dalából származik.

Playa Fly a legjobb oldalát mutatja a nótában. Nyugis, hátradőlős rap zene, és a megszokott hat perc fölötti időtartam. Hogy a Pastor Troy-jal közös projektje hol tart, illetve, hogy aktuális-e még, arról egyelőre nincs hír. Playa börtönbüntetése sajnos keresztülhúzta a számításukat. Minden esetre mi reménykedünk, mert nem mindennapi muzsika születne, ha ez a két szuper-eredeti rapper összeállna.

-Hóember-

[2007.03.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még