2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Gyorshír! Csalódott, bőríg ázott rajongók az Avril koncerten

Július 7-én Avril Lavigne Budapesten lépett fel. A koncert a vihar miatt másfél órás késéssel kezdődött.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.07.08.
Utolsó hozzászólás: 2008.07.10.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

vivykeh 2008.07.08. 23:16 • [9]
Amugy több mint 10+1 szám volt de mindegy, az a lényeg,hogy daniella17 mindenhova ugyanazt irod vagyis egy szoval azt akarnád irni, hogy pocsék volt, de ha szerinted sz.r volt akkor ne hallgasd többet Avril-t, ne menj többet Avril-es koncertre, de azért nem kéne mindenki kedvét elvenni Avril-töl. Jó ez a koncert nem sikerült valami jól de ez nem Avril hibája, hanem azoké akik ott voltak Pecsában. Ö nekik kellett volna felkészülni a viharra, szóval jó lenne ha nem irnál ijeneket, mert jó, hogy nem Avril-ről irod, de igy is eltudod az ember kedvét venni Avril-ről, vagy hogy még egyszer elmenjen egy koncertjére(ha lesz), de ezek után szerintem már neki sem lesz kedve Pestre jönni.
2008.07.08. 20:15 • [8]
Nekem is 3 elmaradt számmal érveltek és félek nem ferdítenek nagyot. Bár Wikipedia egy hivatalos 20 számos setlistre hivatkozik, nem tudom, azt honnan vették. Egy amszterdami beszámoló 15 számról mesélt és ha mondjuk azt vesszük hogy abból a 2 visszatapsolás utáni nem kötelező (bár mindenhol számíthatunk rá), akkor már ki is jön. Engem mondjuk személyszerint egyáltalán nem zavart az eső, legalább mindenki elrakta a fényképezőt, viszont a gyerekek tényleg veszélyben lettek volna, ha pánik tört volna ki egy nagyobb viharban. A tudósító elég jól rátapintott a lényegre, sokaknak ez volt életük első koncertje és azt hiszik ez járt a pénzükért.
daniella17 2008.07.08. 19:12 • [7]
A sajtónak+tv-nek azt mondták már csak 3 szám lett volna a koncertből! JA persze egy nagykoncert csak 50 perces lett volna??? Ne már! Próbálják eltusolni a dolgot és hülye ajándék tárgyakat ajánlanak fel, hogy ne balhézzunk. Mert ha többen panaszt tennének talán nagyobb kártérítésre is számíthatnánk! (páran azt mondják nagyon jó volt..hát aki azt mondta nem volt még nagy koncerten, még a LOla koncert is ennek több mint 2* ese volt...és ő csak egy hazai sztár!!!!)
2008.07.08. 15:17 • [6]
Nekem kártérítés gyanánt ajándéktárgyakat ajánlottak fel.
dzsekdzsó 2008.07.08. 14:24 • [5]
Én pl. azért írtam h 7 volt, mert nem számoltam, de mindenki azt monda xD
cinderella 2008.07.08. 11:52 • [4]
Nem tudom miért írja mindenki hogy 7 szám volt csak amikor 10 volt + 1 dal, ami nem élőben ment csak videoklipekből voltak bevágások.
daniella17 2008.07.08. 11:48 • [3]
Az a gáz, hogy fölhívtam egypár barátommal a tervezőcéget ahol azt mondták csak a biztonságunk érdekében nem lett meg tartva teljesen a koncert, az előzenekar meg azér nem szerepelt, hogy Avril minnél hamarabb színpadra léphessen.... hát persze, érthető hisz ha az előzenekar énekel, az félóra ..arra már eleredt volna újra az eső és akkor nem tudott volna Avril egy fél koncertet se tartani, és akkor vissza igényelhetnénk a pénzünket. De erről szósem lehet mert AVril a színpadra lépett és elégedjünk meg ennyivel... valami kártérítésről ne is álmodozzunk! Itt van annak a cégnek a telefonszáma aki szerveszte az egészet: 06209581478 Szerintem érdeklődjetek minnél többen a kártérítésről, hátha kapunk. MERT NEM ezért fizettünk ennyit!
daniella17 2008.07.08. 10:23 • [2]
Elkell mondanom nagyon csalódott vagyok. 1órát vártam a Petőfi csarnokban, ahol majd rosszul lettem a hőségtől és a fülledt levegőtől, valamint kb. 30 ülőhely volt a több 1000 ember számára. Láttam ott családokat, külföldieket is. Több kisgyerekes család döntött úgy 1 óra kibírhatatlan várakozás után, hogy haza mennek. Így tett 1-2 külföldi is. Voltak akik a bejáratnál próbálták elpasszolni a jegyüket(kisebb nagyobb sikerrel) ,hogy azért mégse mennyen a kukába fejenként 7500ft. Állandóan mondták be nekünk, hogy legyünk türelemmel, várjuk meg a vihar végét (ha a szervezők néztek volna időjárás jelentést, tudták volna, hogy ez a vihar nem 5perces lesz). Mikor mondták, hogy mehetünk ki, hatalmas tolakodás támadt, mindenki elindult a szabadtéri színpad felé, nagy lassan ki is ért a tömeg, mindenki izgatottan várta a koncert kezdését. A tömeg csak várt és várt, és a színpadon még csak akkor kezdtek el pakolni. (közben meg egyre gyülekeztek a sötét felhők a fejünk fölött). Fél óra várakozás után, ELŐZENEKAR NÉLKÜL megkezdődött az Avril koncert! Összesen 7 számot adott elő amit a közönség nagy szeretettel hallgatott még akkor is ha jéghideg eső zuhogott a fejükre. Sokan felnyitották az ernyőjüket, igaz ettől még kevesebbet lehetett látni de legalább akinek volt ernyője nem ázott el annyira. A 7. szám után elsötétült a színpad, számomra teljesen váratlanul. A tömeg megint csak várt és várt , aztán megláttuk, hogy kezdik elpakolni a felszereléseket, ekkor tudatosult bennünk, hogy a koncertnek VÉGE, NINCS FOLYTATÁS! A Petőfi csarnokba nem engedtek be minket, inkább a kijárat felé terelték a csalódott, fölháborodott és bőrig ázott közönséget (â01Emindenki menjen haza ennyi volt örüljetek, hogy láttátokâ01Dalapon) Szerintem ez egyáltalán nem ért meg 7500 forintot!!!! Várakoznunk kell egy csomót, aztán egy max45 perces koncerttel kiszúrják a szemünket!(előzenekar nélkül)!!!???
2008.07.08. 01:11 • [1]
Meg kellett volna normálisan szervezni, fel kellett volna készülniük a szervezőknek a rossz időre, hogy bent is meg lehessen tartani a koncertet. Elég gáz volt, hét órától ott ültünk a csarnokban, majdnem rosszul lettünk, olyan fülledt meleg volt, hogy alig lehetett levegőt kapni. Folyamatosan azt mondták be, hogy legyünk türelemmel. Aztán 9 órakor végre kinyitották a kaput, de koncert még nem kezdődött el. 10 percig semmi nem történt, utána néhány pasas megjelent a színpadon és elkezdtek pakolni, közben mindenféle zenét betettek. Nem siettek, még az sem érdekelte őket, hogy közben ránk szakadhat az ég, ugyanis újabb viharfelhők gyülekeztek. Fél tíz után nem sokkal végre elkezdődött a műsor. Alig egy óra hosszáig tartott, közben jópárszor elkezdett zuhogni az eső. Telefonon azt mondták nekem délután, mikor érdeklődtem, hogy esernyőt nem lehet majd bevinni. Ehhez képest a koncert alatt nagyon sokan felnyitották az esernyőjüket, hogy szinte semmit nem láttunk a színpadból. Egyszer Avrilt váratlanul lehívták, amiről azt hittük, a műsor része, majd visszajött és elénekelte a Skater Boyt. Ezután elsötétült a színpad, mi pedig vártuk a zuhogó esőben a folytatást. Miután rájöttünk, hogy vége a koncertnek, elindultunk az addigra már szakadó esőben csarnok felé, ahol azonban nem engedtek be minket, hanem a kapu felé tereltek. Az a pár szám, amit előadott szuper volt, de semmi befejezés nem volt, teljesen váratlanul ért véget a koncert. Csalódottak vagyunk a barátnőmmel, mert a beígért kb. két órás koncert helyett egy órával rövidebbet kaptunk és közben még jól meg is áztunk. Ezért kár volt 7500 forintot adni.
lap teteje
További oldalak «« 12
-Billentyűs zenész [2024.10.28.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Hans Zimmer legendás zenéi élőben: Ilyne volt a New Dimension koncert Budapesten
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
beszámolók még