2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » MaZeSzak-hoz

Majsai Gábor

Vissza a MaZeSzak-hoz »»»

Témaindítás: 2006.02.22.
Utolsó hozzászólás: 2009.03.23.
Hozzászólások: [164.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

schmidthoffer 2006.05.21. 22:02 • [54]
Gábor, mint őszinte híved elismeréssel adóztam a trombitajátékodnak is - akár az előttem szóló -, de a Soltész-nótát én is szívesen megvenném valahol ebben a funky variációban, ahogy te előadtad! Jó volt látni téged ebben az adásban. Remélem, ez tovább segít az utadon, mert megérdemled, és nagyon szurkolok neked :-)
rekaneni 2006.05.21. 21:07 • [53]
Nagyon de nagyon tetszett a Krém, aminek most lett vége, és én gyorsan elsőként szeretnék ezen az oldalon gratulálni. A trombitaszóló egyszerűen csúcs volt! És a Szóljon hangosan az ének-et ki kellene adni lemezen. Én megvenném olyan jó és vidám. Még egyszer gratulálok: Réka
Helga 2006.05.19. 11:49 • [52]
Kedves Művész Úr! Én is az oldalról tudtam megtalálni ezt a "beszélgetős helyet" és csak remélhetem, hogy tényleg sikerül Önnel beszélgetnem. Szeretnék nagyon gratulálni a munkáihoz, a Tom Jones lemez óta ismerem az Ön hangját, és most nagyon örülök, hogy olyan sok helyen látom-hallom Önt. Az RTL Klubon nagyszerűen énekel! Anyukám nevében is írok most, mert Ön az a férfi, aki egyaránt tetszik neki is és nekem is - kérem, ne vegye ezt rossz néven, mert bóknak szánnám.
Üdvözlettel: P. Helga
schmidthoffer 2006.05.19. 11:12 • [51]
Gábor, jó ötlet ez a link a weboldaladon egyenesen ide :-)) Tetszik a videó az oldalon, végignéztem az egészet, valóban igényes, és jó, hogy nem csak az aktuális lemezről beszélgettek benne. Sok fontos és mély témát is érint, mégsem tudományos :-)) Gratulálok.
Különben meg láttam, hogy a Krém adásban leszel most a hétvégén. Nem arról volt szó, hogy mindig meg lehet tudni előre, hol láthatunk? Most is csak véletlenül láttam a tv-előzetest. Szegény rajongó (ÉN) honnan tudjon meg többet?? :-))
rekaneni 2006.05.10. 14:48 • [50]
Nagyon nagy meglepetés volt a Szombat esti lázban látnom Majsai Gábort - kellemes meglepetés :-) Én egyébként is szeretem a zenés műsorokat, úgyhogy amúgy is néztem volna, de így most még jobban tetszik. Kedves Gábor, nem lehetne megtudni mindig, hogy éppen hol lesz látható? Már azt hiszem, ezt kérdeztem egyszer, de nem egyszerű megtudni :-)) Nemcsak én kérdezem ezt, hanem a kolléganőim is, mert rám bízták a levelezést - én meg egész belejöttem.
Szeretettel: Réka
Emi 2006.05.04. 13:11 • [49]
Szerintem jót tesz a Gábornak a "Szombat esti láz"-ban való szereplés, függetlenül attól, kinek mi a véleménye a műsorról!
Egyre többet hallom a nevét említeni.
Csak így tovább!
schmidthoffer 2006.04.23. 10:40 • [48]
Bár nem találtam meg a cikket a koncertről, még szerencse, hogy ezen a fórumon valaki topicot nyitott, és úgy rá tudtam kattintani. Hol a fenében van ez eredetileg?? Na mindegy. Lényeg, hogy egész jól tükrözi a hangulatot, ami ott volt. Még egyszer gratulálok.
Ja, tegnap belepillantottam ebbe az RTL klubos táncshowba, de mondhatom, hogy csak a zenekar miatt volt profi a műsor. Gábor, az biztos nem lehetett egyszerű ennyi nótát élőben így elénekelni. Minden héten te fogsz benne énekelni?
Végre ez egy jó választás volt (bár Csonka Bandit még mindig nem sikerül elfelejteniük - mintha tudna énekelni, szegényke - de remélhetőleg ő többet nem domborít benne :-)))
Beta 2006.04.20. 12:41 • [47]
Kedves Gábor! El sem hiszem, hogy már március eleje óta nyitva ez a fórum. Persze mindig történik körülötted valami. Hogy birod? Úgy tudom - mert figyelemmel kísérem a pályádat - hogy rengeteget hívnak fellépni. Ez persze régebben is megvolt, de az új lemezed anyaga hihetetlenül jó. Talán ezért nincs egy perc pihenő sem. Kívánom, hogy ez a nyüzsgés körülötted még sokáig tartson, hogy mind művészi, mind anyagi sikereket hozzon és hogy legyen kitartásod hozzá, mert - szerintem - mindenki élőben szeretne veled találkozni. Hát csak fáradhatatlanul így tovább...
rekaneni 2006.04.20. 11:24 • [46]
Szeretnék csatlakozni az előbbi hozzászóláshoz (én magam még ennyit sosem írtam egyetlen fórumba sem). Sikerült úgy szerveznem, hogy ott lehessek a szerdai koncerten, és megmondom, nagyon nagy élmény volt. Kedves Gábor, az Ön hangja és előadásmódja egyszerűen magával ragadó. Alig várom, hogy megint legyen egy koncert! Bizonyára nem emlékszik, de én voltam az egyik, akinek dedikálta a lemezét. Még egyszer köszönöm: Réka
Emi 2006.04.19. 15:28 • [45]
Szerintem is SZUPER volt a koncert!!! Le a kalappal az egész csapat előtt, nagyszerűt muzsikáltatok, köszönöm az élményt! Még több ilyet kérünk!!
A lemez a táskámban, ahol lejátszásra alkalmas kütyü van, már nyomom is be! :o)
lap teteje
További oldalak «« (1-10) 1112 13 14 15 16 17 »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még