A 12-ei koncertről csak annyit, hogy egyszerűen fergeteges volt!!!! Miért nem lehet olvasni erről ezen a lapon? Remélem, csak késnek a fiúk, és lesz fent anyag!! Minden tiszteletem, Művész úr! Nagyot énekelt megint!
Nagon köszönöm ezúton is mindenkinek a lelkesedést. A kérdésekre válaszolva: legközelebb az MTV Napi Mozaik c. műsorában fogunk egy kis ízelítőt adni az új albumról, pénteken (ápr. 7.) délelőtt 10-től. Ezt követően az MTV Krém c. műsorában "találkozhatunk" nemsokára.
Ami azonban most a legfontosabb: ápr. 12. este 7 óra: élő lemezbemutató az EuroVegas casinóban Óbudán (Eurocenterben). Mindenkit szeretettel várok ide, és remélem, hogy egy óriásit fogunk bulizni!
Gábor, azt gondolom, jó dolog, hogy lemezkritikát kaptál itt.
Az már nem olyan jó, hogy olyan valaki írta, aki nem bírja a funkyt. Azért rá se ránts! Ott leszek a koncerteden!!
Kedves Gábor, ugye nem baj, ha folyton a fellépéseiről kérdezem? Barátnőmmel együtt elmennénk megallgatni a legközelebbi koncertjét, amelyik Pesten lesz, mart sajnos vidékre nem tudunk lemenni. Mikor lenne Pesten? Nagyon szépen köszönöm még egyszer: Réka
Gabi!
Te vagy a legragyogóbb férfi, aki valaha is hangokat gyömöszölt ki a torkán!
Csípem, amikor belebődülsz a mikrofonba!
Teljesen végigpásztáz a remegés!
Szívesen lennék a basszusgitárosod, vágyom a bandádba!
Szeretném Ősatyai bődüléseidet, basszusjátékommal ellenpontozni,
oly csodás muzsika születhetne belőle!
Mindent a csodálatos zenéért, ami kortalan, időkön átfolyó, mit folyó dübörögve hömpölygő
Peca Néni
Gábor, az RTL-en én is láttalak - nem végig, mert rohantam melóba. Jónak tűnik a banda, úgyhogy rám számíthatsz a lemezbemutatón :-) Pláne, ha free :-) Különben tetszik a plakátod is, tele van vele a város. Egész feelinges a sok politikai hirdetés között :-) Tényleg jó lenne tudni a lemezbemutatód részleteit.
Nagyon köszönöm a sorait. Az az igazság, hogy olyannyira nem egyszerű ebben az országban publicitáshoz jutni, hogy azt röviden nem is lehet összefoglalni. A Tom Jones-anyag is csak azért jelenhetett meg, mert az akkori PolyGram PR-értéket látott a Tom Jonesszal való összehasonlításban, de a zenei anyagba nem volt beleszólásom. Jólesik, ahogy az új albumról ír, mert valóban egy teljes évig dolgoztunk rajta Imrével együtt, és megkíséreltem beleadni apait-anyait. Sajnos a médiumokról annyit, hogy az országos nagy kereskedelmi rádiók szerint ez a lemezem "túl igényes" lett, így csak éjszaka játsszák... Ez ellen nincs mit tenni, de azért elgondolkodtató.
Köszönetet kell mondanom a kiadómnak - ez egy teljesen újszerű project volt nekik, és gondolom, emiatt voltak elég nyitottak, és bíztak meg bennem - ezenkívül Geiger Endre barátomnak, aki szponzorként mellém állt. Az ő nyitott gondolkodása és kisszerűségtől mentes, nagyvonalú zenei szemlélete igazi lökést adott a lemez megjelenéséhez. Természetesen lesz lemezbemutató koncert, várhatóan április 12-én az EuroVegas casinóban (Eurocenter Óbuda) - díjtalan belépéssel. A részleteket később publikáljuk. A terjesztés zökkenői remélem, csak gyermekbetegségek, de hálistennek az internetes rendelés az beindult.
Szeretettel üdvözlöm: Majsai Gábor
Kedves Majsai Gábor!
Nem áll távol tőlem a zene, konyítok hozzá kicsit, engedtessék meg nekem egy pár őszinte sor.
Meghallgattam a lemezét! Végre! Végre! Végre! Végre egy igényes lemez önnek! Ezt már megérdemelte!
Láttam egy plakátot, első olvasatra nem tűnt meggyőzőnek, Póker? Ez mi? Valami sponzor beszólás? :) Aztán rátaláltam a honlapjára és meghallgattam pár részletet, ennek hatására vásároltam egyet. Megjegyzem nem volt egyszerű, a terjesztés katasztrófális, remélem ez javult azóta!!!
Szóval kellemes meglepetés!!! Végre készült önnek egy jó lemez!!! Dícsérjük meg a zeneszerzőt: Czomba Imrét!!! Nagyon igényesen találta meg az utat az ön egyéniségéhez! A szövegek is egészen jól sikerültek!!! Csak gratulálni tudok Toldi Tamásnak!!!
El kell mondjam, már régóta figyelemmel kísérem munkásságát! Pár évvel ezelőtt felfedeztem a Barátom Jones című lemezét, a cím nagyon tetszett, nagyon szellemes. Viszont amit találtam benne. Hm... Elnézést az őszinteségért, de igénytelen hangszerelés, nem megfelelő hangnemek önnek, hamisságok, a zenei vezetés teljes hiánya, a megszólalásról ne is beszéljünk. Miért?Miért?Miért? Hiszen adott egy jó hang, kellemes , színpatikus jelenség a színpadon. Így belekényszeríteni valami teljesen tévútra!? A Favágókat most nem minősíteném, hiszen ez valami teljesen másról szól, örömzenélés. Nagyon sajnáltam az Üvegtigris című film főcímdalánál, a számomra nagyrabecsült Désnek sajnos nem ez a legjobb dala... Sajnálattal konstatáltam, hogy ez a harmad-negyed vonalbeli dal jutott önnek!
Szóval csak gratulálni tudok ehhez az anyaghoz! Miért kellett erre ennyi évet várni? Remélem, hogy a megérdemelt sikert fogja elérni ezzel a cd-vel!
Koncertek lesznek? Nagyon hiányzik a zenei palettáról egy ilyen kaliberű előadó! Ez élőben, még meggyőzőbb tudna lenni!
Csak így tovább, kitartást és sok sikert kívánok!
Üdvözlettel G. Sándor