Az az igazság, hogy régebben játszottam, de sosem nagy tételben, és inkább csak a társaság kedvéért (azért ma is szívesen asztalhoz ülök). De tulajdonképpen volt egyfajta koncepciónk a lemez címválasztásánál: az egész életünk egy nagy szerencsejáték, és úgy érzem, ez az alapigazság az enyémre kiváltképp érvényes. Kaptam hideget-meleget jócskán, és megvallom, az sem volt egy egyszerű döntés, hogy bele mertem vágni az önálló albumba. Viszont tény, hogy sokan bátorítottak.
Ami az Old Man's-t illeti, valóban ritkábban vagyunk ott mostanában, de talán hamarosan megint leszünk, ne csüggedj :-)) Nem egyszerű összehozni egy kilenctagú bandát, pláne, ha mindenki mindenfelé dolgozik folyamatosan. Azért nem adjuk fel :-)) Gábor
Gábor, az nagyon durva, amit írsz a kiadókról. Őszintén gratulálok, hogy ennek ellenére "mégis belevágtál". Gyakran láttalak az OldMan's-ben, de mostanában nem. Miért nem játszotok ott a Besenyőkkel? Örültem, hogy olvastam rólad, és a lemezedet is meg fogom venni. Hol játszol mostanában? Szia: Ricsi