2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » MaZeSzak-hoz

Majsai Gábor

Vissza a MaZeSzak-hoz »»»

Témaindítás: 2006.02.22.
Utolsó hozzászólás: 2009.03.23.
Hozzászólások: [164.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Beta 2006.05.31. 10:40 • [64]
Hurrá! Hurrá! Hurrá! A jó zene ismét elnyerte jutalmát. A NET-en szörfözők csak-csak megtalálják, és az arra érdemleges dolgokat jutalmazzák. Most a szavazatokkal. Gratula az első helyezésért. Remélem még jó néhány héten át tartani fogja a helyezését, mert megérdemli. Sok év után végre egy olyan hang, amit minden nap hallgatni kellene. Minél többet hallgatom, annál fülbemászóbb, mostmár az agyam saját háttérzenéje is, annál is inkább, mert ez a nyár - úgy látszik - ilyen záporos, zivataros lesz. Olyan ez a szám, mint az ének az esőben. Örökös sláger marad. Örülök, ha így lesz.
Emi 2006.05.30. 14:01 • [63]
Sziasztok! Köszi szépen, hogy Ti is szavaztatok, a Slágerlistán a "Jöhet a Zápor" az ELSŐ!! Emi
Helga 2006.05.29. 10:12 • [62]
Mindegyik műsort megnéztem, nagyon jó, hogy így tudtam előre, hogy mit kell néznem! Továbbra is nyomon fogom követni az Ön megjelenéseit mint rajongoja! Szeretettel: Helga
(És kérem, ha lehet tudassa mindig, hol játszik legközelebb, mert nehéz egyébként megtalálni!)
majsai 2006.05.26. 12:58 • [61]
Nagyon köszönöm a szavazatokat!
Akkor tehát a legfrissebb hírek (mert szoktam ám én levelezni :)
A Szombat esti láz most "vasárnap estivé" alakul, vagyis akkor lesz, és néhány nótát fogok benne énekelni. Ezenkívül a hétvégi Bence-showban beszélgetünk egyet Bencével - meg zene is lesz persze :) Ez a Hálózat TV-n megy. Jövő kedden, május 30-án pedig az MTV1 Napi Mozaikjában találkozhatunk ismét. Mindenkinek jó hétvégét: Gábor
schmidthoffer 2006.05.26. 11:33 • [60]
Gratulálok a listás helyhez. Ebből is látszik, hogy a jó zene az utat tör magának :-))
Gábor megnéztem a weboldaladon a videót. Nagyon jó! Az tetszik benne, hogy nem egyszerűen koncertfelvétel - bár az is nagyon ott van! egész jó a hangminősége! -, de egy kicsit valamivel több is: afféle zenei filozófia meg életérzés meg hasonlók... Tetszik, hogy a Megasztárról is beszéltek rajta. Leginkább, mert én is hasonlóképpen gondolom az egész Megasztár-jelenségről. Nagyon korrekt és mértéktartó.
Emi 2006.05.25. 09:59 • [59]
Örömmel tapasztaltam, hogy felkerült a Slágerlistára a Jöhet a Zápor!!! Kedves rajongók! Ajánlom a Ti figyelmetekbe is a slagerlista@zene.hu mail címet! :o) Tegyük meg ami tőlünk telik :o)
Köszönettel: Emi
rekaneni 2006.05.24. 08:49 • [58]
Mostanában gyakrabban jövök erre az oldalra, és nagyon örülök, hogy mindig van valami kis hír Önről: aranyos a turnés cikk! Kérdezném, hogy láthatjuk-e még a Szombat esti lázban vagy már többet nem? (Ezt nagyon sajnálnám, ha nem.)
Köszönettel: Réka
majsai 2006.05.22. 11:14 • [57]
Kaptam most a fejemre, hogy nem válaszolok a levelekre, tehát gyorsan pótolnom kell. Először is nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat mindenkinek. Annál is inkább öröm ez nekem, mert nem is számítottam ekkora lelkesedére. A Krém adás valóban jó hangulatúra sikeredett, és ez fontos, mert azt gondolom, ez át is jött. A Szombat esti lázban most valóban nem voltam, de szerencsére nem azért, mert beteg lennék - már többen aggódva kérdezték ezt :-)) Egyéb elfoglaltságok miatt.
Különben az elmúlt hetekben országos médiaturnén voltam a Póker c. új albummal, több mint 30 helyi rádió- és tévéstúdióban mutathattam be. Emiatt nemigen tudtam levelezni, amiért ezúton kérek elnézést.
Hálistennek a lemez fogadtatása nagyon jó, Keszthelyen pl. már a hallgatók szavazatai alapján bekerült a Helikon rádió slágerlistájába az egyik nóta. Köszönet és üdvözlet a keszthelyieknek (is)!
Emi 2006.05.22. 08:55 • [56]
Hasonlóképpen az előttem szólókhoz, csak GRATLÁLNI tudok!!! Nagyon tetszett a Krém, a Soltész nóta fergetegesen jó volt, adtam is rá kakaót, remélem a szomszédoknak is tetszett :o) Bánom is, hogy nem vettem fel az adást. :o(

Hiányoztál a "Szombat esti láz"-ból, Nélküled csak "szombat esti" volt, "láz" nélkül... ;o)
DADA 2006.05.22. 06:48 • [55]
Nagyon szeretem a hangját kevés énekes van akit szivessen hallgatok de ön az. A favágok együttesben még szoktak szerepelni? Jelenkezik uj albummal igazán a hazai zene rajongok tábora örülne neki hiszen igazi jó hangú ismert énekes ma ritka . Örülök hogy láttam a tévében és valami felemelő érzés volt hallani szép hangját és trombita játékát.Gratulálok és sok sikert kivánnok.
lap teteje
További oldalak «« (1-10)11 12 13 14 15 16 17 »»
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még