Hurrá! Hurrá! Hurrá! A jó zene ismét elnyerte jutalmát. A NET-en szörfözők csak-csak megtalálják, és az arra érdemleges dolgokat jutalmazzák. Most a szavazatokkal. Gratula az első helyezésért. Remélem még jó néhány héten át tartani fogja a helyezését, mert megérdemli. Sok év után végre egy olyan hang, amit minden nap hallgatni kellene. Minél többet hallgatom, annál fülbemászóbb, mostmár az agyam saját háttérzenéje is, annál is inkább, mert ez a nyár - úgy látszik - ilyen záporos, zivataros lesz. Olyan ez a szám, mint az ének az esőben. Örökös sláger marad. Örülök, ha így lesz.
Mindegyik műsort megnéztem, nagyon jó, hogy így tudtam előre, hogy mit kell néznem! Továbbra is nyomon fogom követni az Ön megjelenéseit mint rajongoja! Szeretettel: Helga
(És kérem, ha lehet tudassa mindig, hol játszik legközelebb, mert nehéz egyébként megtalálni!)
Nagyon köszönöm a szavazatokat!
Akkor tehát a legfrissebb hírek (mert szoktam ám én levelezni :)
A Szombat esti láz most "vasárnap estivé" alakul, vagyis akkor lesz, és néhány nótát fogok benne énekelni. Ezenkívül a hétvégi Bence-showban beszélgetünk egyet Bencével - meg zene is lesz persze :) Ez a Hálózat TV-n megy. Jövő kedden, május 30-án pedig az MTV1 Napi Mozaikjában találkozhatunk ismét. Mindenkinek jó hétvégét: Gábor
Gratulálok a listás helyhez. Ebből is látszik, hogy a jó zene az utat tör magának :-))
Gábor megnéztem a weboldaladon a videót. Nagyon jó! Az tetszik benne, hogy nem egyszerűen koncertfelvétel - bár az is nagyon ott van! egész jó a hangminősége! -, de egy kicsit valamivel több is: afféle zenei filozófia meg életérzés meg hasonlók... Tetszik, hogy a Megasztárról is beszéltek rajta. Leginkább, mert én is hasonlóképpen gondolom az egész Megasztár-jelenségről. Nagyon korrekt és mértéktartó.
Örömmel tapasztaltam, hogy felkerült a Slágerlistára a Jöhet a Zápor!!! Kedves rajongók! Ajánlom a Ti figyelmetekbe is a slagerlista@zene.hu mail címet! :o) Tegyük meg ami tőlünk telik :o)
Köszönettel: Emi
Mostanában gyakrabban jövök erre az oldalra, és nagyon örülök, hogy mindig van valami kis hír Önről: aranyos a turnés cikk! Kérdezném, hogy láthatjuk-e még a Szombat esti lázban vagy már többet nem? (Ezt nagyon sajnálnám, ha nem.)
Köszönettel: Réka
Kaptam most a fejemre, hogy nem válaszolok a levelekre, tehát gyorsan pótolnom kell. Először is nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat mindenkinek. Annál is inkább öröm ez nekem, mert nem is számítottam ekkora lelkesedére. A Krém adás valóban jó hangulatúra sikeredett, és ez fontos, mert azt gondolom, ez át is jött. A Szombat esti lázban most valóban nem voltam, de szerencsére nem azért, mert beteg lennék - már többen aggódva kérdezték ezt :-)) Egyéb elfoglaltságok miatt.
Különben az elmúlt hetekben országos médiaturnén voltam a Póker c. új albummal, több mint 30 helyi rádió- és tévéstúdióban mutathattam be. Emiatt nemigen tudtam levelezni, amiért ezúton kérek elnézést.
Hálistennek a lemez fogadtatása nagyon jó, Keszthelyen pl. már a hallgatók szavazatai alapján bekerült a Helikon rádió slágerlistájába az egyik nóta. Köszönet és üdvözlet a keszthelyieknek (is)!
Hasonlóképpen az előttem szólókhoz, csak GRATLÁLNI tudok!!! Nagyon tetszett a Krém, a Soltész nóta fergetegesen jó volt, adtam is rá kakaót, remélem a szomszédoknak is tetszett :o) Bánom is, hogy nem vettem fel az adást. :o(
Hiányoztál a "Szombat esti láz"-ból, Nélküled csak "szombat esti" volt, "láz" nélkül... ;o)
Nagyon szeretem a hangját kevés énekes van akit szivessen hallgatok de ön az. A favágok együttesben még szoktak szerepelni? Jelenkezik uj albummal igazán a hazai zene rajongok tábora örülne neki hiszen igazi jó hangú ismert énekes ma ritka . Örülök hogy láttam a tévében és valami felemelő érzés volt hallani szép hangját és trombita játékát.Gratulálok és sok sikert kivánnok.