Kedves Gábor! Köszönöm válaszát. Megnéztem az RTL-en a műsort, és igazán tetszett. További sok sikert kívánok Önnek, és rám mindig számíthat mint a rajongójára. Szeretettel: Réka
Akkor gyorsan a legközelebbi fellépések:
Márc. 20. reggel fél 7 és 9 között az RTL Klub Reggelijében néhány nótát eljátszunk az új lemezről.
Márc. 24. Szeged - szólóban
Ápr. 1. Nagykanizsa - Favágókkal
Ápr. 6. Keszthely - szólóban.
Ápr. 7. Jászberény - Favágókkal
Látjátok, a mi Gabi bácsink mindig odafigyel a rajongóira. Nem úgy, mint a Slamó. Most vitatkoztam egy kicsit a rapperekről is, de komolyan mondom, jólesett visszatérni ide, a kulturált oldalra :-)
Kedves Pruntyike, udvozlom a Peca Bacsit is :-))) Nem sejtettem, hogy ekkora rajongotaborom alakul ki itt. Most epp nincs nalam a fellepeseim idorendje - mert a vilag vegen vagyok jelenleg, ahol gepet is alig talaltam -, de ne csuggedjetek, mihelyt hazaerek, le fogom irni, hogy hol lehet majd hallani, rendben? Addig is jo lemezhallgatast: Gabor
Az összes barátomnak ezt a CD-t adtam ajándékba, és mindegyiknek nagyon tetszett!
majsai egész egyszerűen zseniális, megúnhatatlan, lüktető friss, egy igazi férfi bömbölő hangal!ű
És perzse remek zene!!!
Öreg barátom, Peca Bácsi hívta rá fel a figylmemet! Jól tette!
Egész véletlenül fedeztem fel ezt az oldalt, és nem is szoktam hozzászólni, de most mégis bejelentkeztem, mert el akarom mondani, hogy soha életemben nem éreztem olyan jól magam egy ad hoc bulin, mint tavaly az Old Mans pubban, ahol szintén véletlennül a Besenyő Blues Band játszott - élükön Majsaival. Nagyon imádom, és meg fogom keresni a lemezt a boltban, mert megdöbbentően jó a hangja, viszont nem tudom, hol szokott játszani. Ha itt meg lehet ezt kérdezni, akkor szeretném ezt kérdezni. Üdvözlettel: Réka
Egyetértek Mahagónival! Disznóság, hogy a rádiók mellőzik a Művész urat. Persze a megasztár! Az sem lenne olyan jó, ha nem folyton azt nyomatnák a rádiók. Olyan ez, mint amikor a boltban sok szép férfipullóver van, de a vevők egy jelentős része nagyméretűt szeretne, mert az átlagosba nem fér bele. A boltos - ha jó kereskedő - figyelembe veszi a vevők igényeit és legközelebb nagyméretűt is tart a boltjában. Hát így kellene valahogy a rádiók zenei szerkesztőinek is tenni.
Nemrég vettem meg a lemezt, de azóta sem hallgatok mást. Eddig is a legkedveltebb előadóim közé tartoztál, az Otthon melege c. számot szinte minden nap meghallgattam, de ezek a pörgősebbek is mint a Jöhet a zápor nagyon tetszenek. Örülök, hogy rászántad magad erre az új lemezre Beta
De pl. a Majsai lemeze szerintem inkább populáris mint alternatív. Mitől riadoznak mégis a kiadók meg a rádiók?
Másrészt azt hiszem, minden csak a pénzről szól, és közben elfelejtjük az értékeinket. Az emberek simán azt eszik, amivel etetik őket. Ez nem csak a zenére igaz - sajnos.
CDposta, te megszállott vagy? Mert manapság az is luxus. És miből élsz? :-))))))