2024. november 24. | vasárnap | Emma nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Judy miatt megszűnt a Groovehouse weboldala

Alig három évvel indulása után július 14-én beszüntette működését a Groovehouse rajongói site-ból lett hivatalos weboldala, a groovehouse.tk. A site webmestere és Judy - az együttes énekesnője - közti vita fajult idáig.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2006.07.26.
Utolsó hozzászólás: 2007.09.06.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Én 4 2006.07.28. 19:52 • [97]
Hogy őszinte legyek szerintem Judy a saját nevén írna ha akarna!De ilyenekre szerintem nagyon nem érdemes Judynak hozzászólni!Semmi értelme!Úgyis csak leszólnátok!!!!!
Wiki23 2006.07.28. 16:14 • [96]
Védőangyal lehetne "Judy2" is, nemde? Szerintem Judy mondja neki hogy mit írogasson ide. De szerintem más is vágja ez.
-Gaby- 2006.07.28. 16:11 • [95]
Védöangyal!
tetszik a neved!=DDDDDDDDDD
KataGaby...
egyedi ötlet!=DDD
vedoangyal 2006.07.28. 15:56 • [94]
Az összes dalukat szeretjük!!!
Szivvel lélekkel
Hajnal
Vándor
Úgy mint más
Ébredj mellettem...stb.
és hamarosan készül az új lemezük is.
pusz mindenkinek
Tamás 2006.07.28. 15:54 • [93]
Szerintem is a Hajnal az a dal, ami megmaradt az olyan emberekben, mint én, aki csak a rádión keresztül hallanak Groovehouse dalt. Szerintem azóta nem alkottak maradandót...
vedoangyal 2006.07.28. 15:46 • [92]
Én már nem szeretnék ehhez hozzászólni!Judy közeli barátja vagyok, és aki őt bántja az engem is bánt!Téma lezárva!
Azoknak akik szeretik Judyéknak, és nem ártani akarnak nekik üzenem, hogy készül egy nem ideiglenes honlap, amit Judyék saját kezüleg fognak kezelni, hogy ne forduljon ilyen elő többet.Amint elkészül mindenki tudni fog róla.
Akik nem szeretik őket keressenek magunknak más "sztárt" vagy fussák körbe a Margitszigetet, hogy levezessék a feszültséget!
Köszönjük a negatív és pozitiv hozzászólásokat mindenkinek!
Jó pihenést és nyaralást kívánunk!

Üdvözlettel: GH és a barátai
bizso 2006.07.28. 15:44 • [91]
Sziasztok!
Most hogy kiderült, miért szűnt meg az oldal, ezért javalom, hogy beszéljünk a zenéről.
Melyik a kedvenc Groovehouse dalotok? Miért?
Nekem még mindig a Hajnal a kedvencem. Erre tudok a legjobban kikapcsolódni.
-Gaby- 2006.07.28. 15:27 • [90]
Amugy a Judy mindenkit meglát h igy iszik meg ugy iszik,de nem hinném h a Judy fiatalabb korában nem élte ki magát!
biztos vagyok benne h ö is járt discoba,házibulikba és neki is voltak mámorosabb pillanatai!
és szerintem azoknak is akik nagyba lenézik a Hugit mert egyszer az életbe mert inni a többiekkel együtt!
-Gaby- 2006.07.28. 15:23 • [89]
Védöangyal!
olyanba ne avatkozz bele amiröl nem tudsz!
nem csak a tábor miatt szünt meg az oldal !elötte is történtek dolgok ...ez csak az I-re tette fel a pontot!
ha meg kivülálloként figyeled a történteket,akkor csak visszakézböl hallhattad a dolgokat esetleg na adj Isten elferditve...szal ne itélkezz olyan felett akit nem ismersz és nem látsz bele a dolgokba!
Látom itt csak a Judyról állitanak valotlan dolgokat de az eszébe se jut senkinek h a Hugiról is talán....szánalmas!
-Gaby- 2006.07.28. 15:16 • [88]
Amugy azt hiszem h Magyarországon 18év felett NAGYKORÚ az ember és akkor iszik v akkor hányja szét magát amikor akarja legyen az tábor v nem!Mindeki magáért felel!Föleg 20felett!
Amugy meg nem csak a Hugiék Ittak hanem a Judy részéröl is elég sokan járkáltak Bacardis üveggel a kezükben fényes nappal!
Judy felhántorgatta h mekkora Király h tavaly ugy jött el a táborba h elötte halt meg a nagybátyja....én elhiszem h nem egy kellemes dolog és tapasztaltam is saját börömön.
DE!ha teszem azt a Judy elmondja h Gyerköcök ne haragudjatok de nincs kedvem röhögcsélni és azt mutatni egy héten át h milyen jol vagyok....és elmaradt a tábor,szerintem mindeki megértette volna aki meg nem abba nincs empátia...
ugyanz ezt meglehett volna tenni és a Judynak bejelentenie h nem lesz tábor,amikor elvileg elölre tudta már egy évvel ezelött h nem akar tábort,és nem huzni a rajongok fejét akik várták és NEM A HUGIRA KENNI H Ö HITEGETTE ÉS TALÁLTA KI A TÁBORT MEG ERÖSKÖDÖTT H LEGYEN!
ha annyira ö akarta volna a tábort és Ö eröltette ak nem ö jelentette volna be h nem lesz tábor miután percenként jöttek a mail-ek h mikor hol.....
lap teteje
További oldalak «« 12 3 4 5 6 7 8 9 10(11-11) »»
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.23.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még