2024. november 24. | vasárnap | Emma nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Judy miatt megszűnt a Groovehouse weboldala

Alig három évvel indulása után július 14-én beszüntette működését a Groovehouse rajongói site-ból lett hivatalos weboldala, a groovehouse.tk. A site webmestere és Judy - az együttes énekesnője - közti vita fajult idáig.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2006.07.26.
Utolsó hozzászólás: 2007.09.06.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

vedoangyal 2006.07.28. 10:57 • [77]
Sziasztok!Szerintem itt az ideje, hogy véget vessünk ennek az egésznek ami itt van, meg mindenhol!Szerintem Huginak elkellene gondolkoznia, hogy mit is művel...hogy elég neki a sztárokból?Igazából még nem is találkozott akkor sztárokkal...Judyn kivül nem igazán vannak olyan "sztárok" akik ennyit foglalkoznak a rajongóikkal, sőt nagy ívben elkerülik őket..És az a baj, hogy nem lett tábor az idén?Had döntse már el Judy, hogy az egész éves rohangálást hol is akarja kipihenni.....és LETT VOLNA TÁBOR, ha tavaly Hugika nem issza le magát a sárga földig sokkakal együtt, és nem hányja szét magát, és nem kavarja szét a rajongók életét.stbstb..a rajongói tábor nem erről szól...szerintem érthető, hogy Judy idén miért nem szerette volna ezt a tábor idén...más rajongók rovására akiknek ez lett volna a nyaralásuk!És Judy eléggé támogatta Hugit mindenben, jó fej volt vele, beavatta a dolgaiba mindenhol hírdette, hogy ő csinálja a weboldalát.....1x sem volt vele rossz...és ez a hála????Ugyan már gyerekek, Örülhetnétek neki, hogy egy olyan ember mint Judy a pártfogásába vesz!!!!Egy kicsit magatokba kellene nézni és nem veszekedni...eléggé alattomos dolog ami itt folyik!És nevetséges!!!Az ember a kis újját nyújtja az egész karja kell???Szerintem Hugi és Gabyca inkább megkellen húznotok magatokat és egy kicsit elgondolkozni...remélem az élet más területein nem így viselkedtek!!!ÁMEN
Pami 2006.07.28. 10:33 • [76]
Azért sajnálom, h igy alakultak a dolgok, mert azért jó kis csapat volt(unk). Én télleg nagyon szerettem a Judyt, ari volt, de most nagyot csalódtam benne. Katus én is sajnálom, ahogy Cooky is, én is birtalak és jófejnek tartottalak, dehát én is láttam h buktatod le magad. És ez nagy csalódás volt... És sajnos én is tartom a véleményem, h igaznak bizonyul mindaz amiket itt irnak rólad:(
Nah hát ez van sajnos, télleg sajnálom, h igy alakult minden...
bye Andi
Nikolka 2006.07.28. 09:47 • [75]
Kedves Manó!ezen a fórumon mki csak azt írja hogy a Judy milyen hazugságot adott be a rajongóknak és hogy a Hugit senki sem hallgatta meg....én kiváncsi lennék az Ő storyjára is de ezt sajna seholsem tudom megnézni...úgyhogy én a Hugit megkérném hogy ha lehetőség van rá...írja le vagy esetleg küldje el mailba: palrozalia@citromail.hu persze csak ha nem túl nagy kérés....köszönöm!!!
Előzmény: Manó- • 2006.07.28. 07:23 • [72] • Előzménykövetés 
Hugi 2006.07.28. 09:31 • [74]
Had ne mondjam el, hogy honnan jöttem rá, ki is Ön! Én azért ez úton is szeretném megköszönni, hogy segített táborozási helyeket keresni nekünk.

És még valami! Feltszek egy röpke kérdést! Valaki esetleg látott egyéb médiában erről valamit az én részemről (ezen a cikken kívül)??? Nyah erről ennyit, és a pihenésemről meg a bumerángról is! Lett volna alkalmam, nem is egyszer megjelenni, de nem tettem. Ezt a cikket meg azért vállaltam be, mert tartozok ennyivel a Zene.hu-nak, ugyanis a kezdetektől támogatták az oldalam! De már ezt is leírtam!
Nzsuzsa 2006.07.28. 08:35 • [73]
Sziasztok!
Köszönöm a megtisztelő "azonosítást" és a stílust. A nevemből minden magyar lakott területen van egy-egy kosárral, csak a név mögötti személyek nem azonosak.
Éljen a béke, a mosoly, a zene és a bulizás!
Manó- 2006.07.28. 07:23 • [72]
Drága Ica! Ahhoz képest, h nem a veszekedés a téma, ha jól emlékszem, Te voltál az, aki elkezdte az egészet. De 13 évesen megbocsájtható, h erre sem emlékszel és mindig csak nagy szavakkal dobálozól.
Sztem nem vagyok egyedül, de úgy szeretném, ha egyszer vki leírná(vagy maga Judy és nem egy családtag), h mi is az, amiben a Hugi hazudozik vagy hazudozott stb.... Most már nagyon kiváncsi vagyok ám rá. Mert gondolom a sok rajongónak beadtak vmi egészen más hülyeséget, h mi is történt, és nem hallgatták meg a másik félt vagy ha meg is hallgatták, nekik Hugi csak egy egyszerű "halandó",aki hibázhat, de Judy soha!!!!!
Az meg egyenesen felháborító kedves NZsuzsa, h maga úgy gondolja, h a Hugi kereste meg a honlapot, h szeretne nyilatkozni. Ön szerint ez így szokott működni??? De ha szépen végig olvassa a cikket, akkor az utolsó mondatban értelmesen le van írva, h a másik fél, tehát Judyék is meg lettek keresve, de nem kívántak nyilatkozni.....Pedig itt lett volna alkalmuk tiszázni! A keresgélést kezdje el magában ön is, de ha jól gondolom ön is csak átlag világításnál lát, aki maximum néha kap egy kis reflektorfényből......
ica92 2006.07.27. 21:50 • [71]
Hello mindenkinek!!!!

Én itt nem válszolok senkinek!
Itt nem a veszekedés a téma!
Zsuzsyka megkaptam a mailt és válaszoltam!
Remélem megkaptad!
Előzmény: Zsuzsyka-_ • 2006.07.27. 21:23 • [70] • Előzménykövetés 
Zsuzsyka-_ 2006.07.27. 21:23 • [70]
Na helló mindenkinek!
Hát nem is tom mit monjak...
Nem értem miért kell ellenségeskedni???!!!!
De akkor én is kifejtem a gondolataimat!

Hát először is Icuka!
Tök jó hogy ilyen kevés idő alatt méghozzá netről kitod ismerni az embereket...
De persze hogy a Te szemedbe Judy jó és a Hugi nem...Ennek nem is lehetne másképp lennie igaz??Csak tudod nem tom hogy hogy tucc ennyi mindent hogy Hugi össze vissza hazudozik (télleg mondanál rá pl-t hogy mit is???) meg minden ami egyáltalán nem igaz!!Tod én már elég régóta ismerem Hugités jóba is vagyunk és még nem is ismertem meg igazán...Mindig "ad vmi újat"..Ugyhogy Grat neked Icu hogy 3hónap alatt kitod ismerni az embert..)
Ugyhogy sztem addig nem kéne hugit eltemetned még megnem ismered de sztem huginak már épp elég volt belőled...****
Olvasgattam amit írtál itt és hát elég vicces...
Cooky alias........ már kifejtette a gondolatát erről amivel teljesen egyet értek ugyhogy még1x nem írom le...
Ja meg nem nyalsz Judynak miiiiii?????Hát egyáltalán nem mondhatom....Akkor nem tom mit csináltál az új és a régi fórumon..
Nah majd ha reagálsz a myvipre vagy a mailra akkor majd kifejtem magam...Kivi vok hogy hogy reagálsz majd rá....

Akkor Katus..
Hátttt tudod nem hittem volna hogy ilyen vagy...Nem sokat beszéltünk de az hittem hogy tök jó fej vagy és nem olyan hogy..........Ezt nem fejtem ki előttem már kifejtették..
Bár már nem furcsálom hogy nálad is Hugi a rossz Judy pedig a jó...
És nagyon sajnálom ezt az egészet..Tudod már vagy 18 és azt hittem hogy több eszed lessz ilyen téren és nem mindig a "gyengébbet"(Hugit) hibáztatni mindenért...:(
Tudod a Judy se egy szent hogy mindig isteníteni kell...
Nah mind1...

Nah Bye Bye

--Cooky-- 2006.07.27. 21:20 • [69]
És mivel hiányolva volt, hogy többek között én sem válalom fel magam ezért tessék!!! Ha vki rámegy az adatlapomra tudni fogja, hogy ki is vagyok valójában!!!! Már nem érdekel!!!! Már télleg nincs veszteni valóm!!!! Sajnálom, hogy így alakult minden!!!
Azt hiszem a szövegem alapján én senkit még magát a Judyt sem sértettem meg, finoman mondtam el a véleményemet és úgy, hogy nem dicsekedtem avval, hogy mit tudok!!! És asszem Icu eddig veled és szépen beszéltem, de te egyből támadtál!!!! Többször elhangzott az is, hogy kb ha 3 hónapja itt vagy de már annyira vágod a történteket, sőőt már a Hugit is sikerült kiismerned!!! Jó neked, én a Hugit már egy éve ismerem, és szerintem többet beszéltem vele mint te, de láss csodát még mindig van mit megismerjek rajta!!!! Neked milyen különleges képességeid vannak hallod-e!!! A judyval 3-4 vagy vagy kicsivel több beszélgetés után te már komoly barátságot kötöttél vele!!! Aztán a hugival tudtommal nem is sikerült még nagyon beszélned, de őt már kiismerted!! Tök jó!!

Aztán Katus!!!
Veled is sajnálom, hogy így alakult, mert én télleg bírtalak téged!!! De mikor a szemem láttára buktattad le magad egy-két dologgal, akkor el se tom neked mondani mekkorát csalódtam benned!! Hiába kéred majd, hogy fejtsem ki mivel buktattad le magad, nem fogom, vagyis most még nem!!!! Én nem fogok rólad többet írni, csak annyit, hogy mindaz amit előttem elmondtak rólad, sajnos igaznak tartom!!!! Nah één nekem ez volt az uccsó hozzászólásom!!! Kiléptem!!!
--Cooky-- 2006.07.27. 20:26 • [68]
Drága Icuka!!
Keresd már meg, hogy melyik mondatban írtam azt, hogy hazudsz?? Nah nah??? Ha megtaláltad értesíts légyszi!!!
"Képzeld el van barátom és barátnőm és igen, ha bajban van megvédem!!! Vagy nem látszik??????" Uh mekkora igazad van!! Akkorát hazudtam evvel a hozzászólásommal, hogy mindjárt rám szakad a plafon!!!! Már azt keresed hol találhatsz magadnak vmi igazat!!! Tök jóó!!!:DD
Nah én már részemről is zseretném lezárni a dolgot, hiszen egyikünk se tud változtatni a másik véleményén!!
Nekem meg van egy-két emberről a véleményem sajnos és rohadt nagyot csalódtam két emberbe, de nem nevesítek!!! És bennem is vhol meg van az a bizonyos tüske!!!! Nah lekéne zárni ezt a témát, mert már megint átment gyülölködésbe!! És Ica neked ennyit végezetül, a barátnőd idézete!!! Ajánlom, hogy gondolkodj el rajta!

"Mielőtt valakiről ítéletet mondassz, sétálj néhány kilométert a cipőjében. És így, ha elítéled, néhány kilométerrel messzebb vagy tőle, és a cipője is nálad maradt."
Előzmény: ica92 • 2006.07.26. 22:57 • [48] • Előzménykövetés 
lap teteje
További oldalak «« 1 2 34 5 6 7 8 9 10(11-11) »»
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.23.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még