2024. november 24. | vasárnap | Emma nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Judy miatt megszűnt a Groovehouse weboldala

Alig három évvel indulása után július 14-én beszüntette működését a Groovehouse rajongói site-ból lett hivatalos weboldala, a groovehouse.tk. A site webmestere és Judy - az együttes énekesnője - közti vita fajult idáig.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2006.07.26.
Utolsó hozzászólás: 2007.09.06.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Manó- 2006.07.27. 11:10 • [57]
Ja és Ica92! Dobálozól mindenféle nagy szavakkal, hogy barátság, meg hogy az ember kiáll a barátja mellett stb! Te tényleg azt hiszed, h a Judy a barátod? Mert akkor sztem nem vagy tisztában a szavak jelentésével, súlyával. Mert ha azért mert 2 vagy 3x beszéltetek, ne adj isten többször, attól még nem beszélünk barátságról max ismeretségről, haverságról! DE ha Te talán fanclub tag is voltál, akkor ezek szerint a Hugi is barátod volt és te nem álltál ki mellette! Ami nem szép dolog! De ha a neved után a szám a születési évedet jelzi, ezt a két hibát ez egyszer elnézem! :o) :P
Manó- 2006.07.27. 10:24 • [56]
Tegnap talán én indítottam el a lavinát, ezért gondoltam ma is beírok! Bár öszintén megmondom, nem gondoltam, hogy idáig fog fajulni ez az egész! Az, h kinek milyen nevet adott Judy sztem nem a témához kapcsolódik, bár elárul egy-két dolgot róla....Itt a honlapról és annak megszűnéséről kellene beszélgetni és nem vitázni! Aki azt mondja, h nem volt jó a régi oldal, az hazudik! Hiszen akkor miért lett volna az első "kis megszűnés" után is nap 800s a látogatószám! Ott mindent megtalátunk, ami a zenekarral kapcsolatos volt és érződött, h szívvel-lélekkel:) csinálta, aki csinálta! Szerencsére volt is alkalmam találkozni egyszer Hugival és abszolút nem tünt olyannak, amilyennek ti páran ("kedves" pszichó) megpróbáljátok lefesteni, azokból ítélkezni, amit a szátokba adtak! És ahogy olvashattam, volt köztük vmi megállapodás amit Judy nem tartott be! Ezek után miről beszélünk????????

Ui: azért az is vicces, h a reflektornak volt idejük nyilatkozni, a cikkre reagálni, pedig nem........NEM?!
Wiki23 2006.07.27. 09:36 • [55]
Ma reggel az RTL-en azt mondta a Judy hogy 7-én mennek nyaralni a FAN CLUB-bal. Láttátok volna milyen grimaszokat vágott mintha kötelező lenne menni. Visszataszító az a nő. Nem is érdemes még megemlíteni sem annyira gázos.
-Gaby- 2006.07.27. 01:37 • [54]
záróakkordnak leirnám a gondolataimat az egééééész üggyel kapcsolatban....
bevallom öszintén én még mindg szeretm a GH-t!de már csak szakmailag!
ha akartam volna hiddjétek el átmehettem volna az idéglenes oldalra, még a Hugi sem tarhatott volna vissza a nagy ellenkampányával=DDDDDamit állitolag folyatott.mert mindig a saját fejem után megyek....
imádom a Judy hangját mert egyszerüen fantasztikus és egyedi....hallgatni is fogom a továbiakban is....
az az ember is nagyon szimpatikus amit a szinpadon mutat poénkodik,söt a koncik után is,csak az a baj h az az ember akit szeretek nem az igazi Judy,nem a magánember....a z igazi Judy mindekinek azt mondja amit hallani akar....a szemébe....a háta mögött meg....Psziho v szopott gomboc az illetö...kiváncsi lennék engem milyen jelzövel illet Kis Judit alias Judy?!!!!
és ebböl a kétszinüségböl én nem kérek!
EZÁLTAL IS GARATULÁLNÉK A DIJAITAKHOZ KEDVES GROOVEHOUSE!CSA ÍGY TOBÁBB....SZAKMAILAG!
-Gaby- 2006.07.27. 01:22 • [53]
ide tiszteletben tartom a neved!
Psziho!
irtad söt panaszoltad h a Hugi felrakta azt a kis egy oldalas szöveget az oldal elejére!
SZERINTED VAJON MIÉRT?
már az elején feltehette volna,de nem tette,mert....Ö mind végig becsületes lapokkal játszott...csak ti kiprovokáltátok töle h ne játszon azzal....de még mindi probálkozik a lelkem csak nem értem miért?(mert jo lelkü)
GONDOLJ BELE(jaj de olyat nem tudsz bocssss)h ha nem törted volna fel kézenfogva az országra szoló barátnöddel a Hugi e-mail cimét az oldallal együtt talán nem került volna fel a kis beszámoló sem....
és ne kezdjél itt nekünk magyarázkodni se,mert Hugi se hülye,tudja ki volt az aki rajta kivül tudta a belépési kodot....
ELÖSZÖR NÉZZ MAGADBA ÉS AZTÁN LÁSD MEG A HUGIT H USZITOTTA A KIS RAJONGOKAT....ami persze egy akkoraaaaaaa baromság ugyanis aki akart az ott virit az uj oldalon is....
-Gaby- 2006.07.27. 01:14 • [52]
kapcsolva az elözöhöz tök mindegy kiadta v kinem a nevet ugyse ismeri be....az a lényeg h én elgondolkodnék mi áll a jelentés mögött és miért kaptam???18éveddel felérhetnéd ezt ésszel....és nem 13mmal!
-Gaby- 2006.07.27. 01:11 • [51]
Katuska!
én a helyedbe elbujnék a föld alá ha ilyen nevet adna vki nem h még büszke legyek rá!
Psziho,ami kb annyit jelent h egy idegbeteg állat...
és tudod miért kaptad a JUDYTOL?
mert állandoan lesokkoltad a a baromságaiddal és ott bögtél neki,amikor ha belegondolnál mindeknek van elég gondja nem h még a te hülyeségeiddel foglalkozzon az ember...mind műbalhé vollt mert annyira megérintett volna a dolog nem mindeki elött kezdesz el bögni...erröl ennyit!
-Gaby- 2006.07.27. 01:04 • [50]
Icukám!
te inkább meg se szolaltál volna...nem veszed észre h magad égeted le?ha nekem ennyi lenne az IQ-m mint neked(bár ennek csekélynyi esélye van)ak befognám a számat!
"Az, h Hugi mindenfélét összevissza hazudozik!
Judyra haragítja a GH rajongók egikk felét akkik vakok!
Ráadásul azok a rajogók inkább hisznek egy kis csajnak, mint egy értt nőnek!
Én eléggé kiismertem Hugyit és judy-t is!
Hugiról nem vmi pozitív a véleménem de Judiról +.
Még az a csoda, h Hugi nem keverte bele az ügye Zsoltit, Rolit vagy Tiboát!"
EZT MIND MAGADTOL TALÁLTAD KI?
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
SOKAT AGYALTÁL RAJTA?
LEHET H A 13ÉVES AGGYALDDAL BELÖLED EZ KITELNE...DE EGY 21ÉVES ÉRETT NÖNEK MINT HUGI NEM!
AMUGY MEG A JUDY A NAGY ÉRETTSÉGÉHEZ KÉPEST NAGYONNNNNNN NAIV!DE TE PERSZE BELELÁTSZ A DOLGOKGA PÁR HÉT UTÁN!MEG A A KIS BARÁTNÖID MONDÁSA ALPJÁN!!
NAGYON JOL MONDTA WIKI 23 H JUDY ELTASZITJA MAGA MELLÖL AZ ÉRTELMES EMBEREKET....(SZERINTEM JUDY HA ELOLVASOD TUDOD KIRE GONDOLOK,AKÁR 6ÉV UTÁN IS SOK MINDENE KERESZTÜL MENVE...)ÉS NEM FOGNAK MÁSOK MARADNI CSAK A TÍZENÉVES KIS CSICSKÁK AKIK PERSZE MINDIG BOLOGTANAK ÉS NEM MERIK A "SZTÁR"SZEMÉBE MONDANI HA VMI NEM HELYES V NEM UGY KELLENE CSINÁLNI,MERT AKI MÁR CSAK EGY KICSIT IS MÁSKÉPP LÁTJA A DOLGOKAT AZ SZAR EMBER...CSAK AZ JO AKI BOLOGAT...
ÉS ÉN ELGONDOLKODNÉK 31 ÉVESEN H URISTEN ENGEM EGY 18ÉVES KIS SENKI IRÁNYIT?A BEFOLYÁSA ALATT TART?
EZ MÁR GÁZ...
-Gaby- 2006.07.27. 00:53 • [49]
Üdv Mindekinek!
ica92 2006.07.26. 22:57 • [48]
Hát elég érdekes! Én hazudozok, akkor te mit csinálsz!
Azt mondtad, h te nem véded Hugit akkor ezt miért írtad?
"Képzeld el van barátom és barátnőm és igen, ha bajban van megvédem!!! Vagy nem látszik??????"
Előzmény: • 2006.07.26. 22:31 • [47] • Előzménykövetés 
lap teteje
További oldalak «« 1 2 3 4 56 7 8 9 10(11-11) »»
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.23.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még