2024. november 24. | vasárnap | Emma nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Judy miatt megszűnt a Groovehouse weboldala

Alig három évvel indulása után július 14-én beszüntette működését a Groovehouse rajongói site-ból lett hivatalos weboldala, a groovehouse.tk. A site webmestere és Judy - az együttes énekesnője - közti vita fajult idáig.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2006.07.26.
Utolsó hozzászólás: 2007.09.06.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Pami 2006.07.27. 20:16 • [67]
Nah halihó. Leirnám én is a véleményem ha nem gond. Nos. Icuka sztem te jobb ha nem is szólasz meg, mert én is láttam h anno a régi fórumon miket irtál ill. h most miket irsz. Egyértelmüen látszik h most ezt most miért csinálod. Bár megértelek, 13 évesen én se gondolkoznék máshogy, minthogy jó pontokat szerezzek a kedenc ˝sztáromnál˝... És attól, h 5ször beszéltél a Judyval még nem naghy nagy haverja, te még MINDIG csak egy egyszerü rajongó vagy a szemében... És ha Psziho-nak is nyalsz, akkor se nagyon fogsz hozzá közelebb kerülni. Mármint a Judyhoz. És télleg max. fél éve h jelen vagy itt, szóval én inkább befognám!!!!

Psziho! Egyetértek teljesen Gabyval. Én is elgondolkoznék, h miért is adta Judy rád ezt a nevet?! Talán időnként még neki is sok vagy... Talán azért imád ugy téged, ahogy a Gaby is mondta, mert kell neki vki aki ˝helyettesiti a hugit˝.
És msot jössz majd a szokásos dumáddal, h senki nem tudja milyen kapcsolatod van vele stb. stb. stb. Mintha vmi forgatókönyvet olvasnék... tudom már kivülről.

És hát igen, télleg gyanus, h TVmüsorokba tud szerepelni a Judy de ERRE nyilatkozni nem tud. És ugy hallottam már itthon van, akkor miért nem tud nyilatkozni?? Nah ennyit akartam.
-Gaby- 2006.07.27. 15:49 • [66]
a cometen a többike is ott voltak.
az arynra mást is elhivott(hugi,Timi,Tomi)
a novemberi koncertre mer te pattogtál h ott laudhas a Gabinál...
amugy nem állitom h utál csak most szüksége van vkire aki a Hugit helyetesiti...intézi a dolgokat...
ne bizz annyira magadba...lehet h most te vagy a király de elötte a hátad mögött nem ilyen volt mint most...
na én lezártam az ügyet tegnap leirtam a véleményem nem foglakozok többet vele...
na pá
Hugi 2006.07.27. 14:53 • [65]
Igen! Nekem minden vágyam az volt, hogy végre visszakerülhessek! Sőt nem azt akarta mondani, hogy én kerestem meg a szerkesztőséget? Esetleg valamit még nem akarnak rámkenni? 1 lapáttal több, vagy kevesebb, nem számít!
Könnyű olyas valakinek hinni, aki közismert személy, vagy épp a család (majdnem) tagja!
Az én családom is mellettem áll, úgy, hogy ők is ismerik az egész storyt (mert nem csak az én felemet hallották)! Persze jöhet ide a rizsa, hogy az anyukák elfogultak. Hát most én is ezt mondom Önnek!

És írjam szent írásba, hogy nem oltottam senkit? Vagy mit várnak tőlem? Én szépen elköszöntem mindenkitől, befejeztem az oldalt, úgy hogy senkit egy szóval nem sértettem meg! Ezek után megkerestek, hogy legalább rakjam vissza az oldalt, amíg elkészül a másik. Erre kértem egy alvásnyi időt (mellesleg visszaraktam volna addig). Míg aludtam feltörték a mailem, és az oldalt, majd később a fórumot! Ezek után ne csodálkozzon senki, hogy mit miért tettem! És természetesen még itt se volt vége a storynak.
Előzmény: Nzsuzsa • 2006.07.27. 14:26 • [63] • Előzménykövetés 
Hugi 2006.07.27. 14:36 • [64]
Szerintem zárjuk le ezt a támát. Mint ahogy mondtam, nem azért nyilatkoztam, hogy újabb botrány legyen. Még minidg nem értem mi bajotok a cikkel.
"Volt egy "kis" vitánk Judyval" - esetleg tud valaki az ellenkezőjéről?
"erről inkább ő beszéljen" - megadtam neki a lehetőséget, nem élt vele, én meg ahogy eddig sem tettem most sem állt szándékomban, "hogy besározzam a rajongók előtt, és ellene fordítsam őket "! Amit legelőször kiírtam az oldalra, az is csak az igazság volt. És azt sem tettem volna, ha másik fél nem folyamodik.... És hogy itt idáig fajultak a dolgok, azt csak magatoknak GH-rajongóknak köszönhetitek!
"Elvileg indul a hivatalos oldaluk, bár ennek már 8 éve. Talán most tényleg kész lesz, hisz szükségük van rá" - talán ez is hazugság? Jah bocs igen, itt a link: www.groovehouse.hu Megér egy látogatást!

Akkor kérdem megint, mi bajotok van a cikkel?? Én ennyit nyilatkoztam és kész!

Javaslom amilyen gyorsan sikerült megutálnotok, olyan gyorsan felejtsetek is el! Egyszer majd elszáll az a rózsaszín felhő mindneki felett....REMÉLEM!!!

UI.: Katus! Megint csak ismételni tudom magam! Legalább gondolkodnál mielőtt írsz! Magadnak mondasz ellent, mint Ica barátnőd!
Nzsuzsa 2006.07.27. 14:26 • [63]
A cikkben nyilatkozó Hugi és a fórumon megjelenő közvetlenjei ügyesen osztogatják a lapokat. Hugi jól kézben tartja, hogy mindenki a vélt, vagy valóság hűnek tűnő sérelmeit egymásra dobálja és viszályt keltsen közöttetk. Eredményes a lapok keverése: "Ha én haragszom a Judy akkor haragudjon más is! Ha én megsértődtem, elfordultam tegye ezt más is!" Itt senki nem ismeri az információáramlásos, torzulásos súgó játékot? "ügyes?", olcsó játék megtöltve méreganyaggal és robbanó szerkezettel.
Egyébként várható volt, hogy Hugi egy kis "piihivel, tervezgetéssel töltött" idő után szelet kavar és vihart...............
ismét eldobott egy bumerángot, ami vissztér gazdájához. Dehogyan?
Szánjatok időt a múlt, a jelen és a jövő végig gondolására és csak azután nyilatkozzatok ha...............
Egyébként ez a fórumon zajló mocskolódás csak a sár dagonyázására jó, előre nem vezet, mindenkiben van szálka is és gerenda is csak meg kell találni. A keresést kezdjük magunkban, igaz sokkal könnyebb reflektorfényben meglátni mint egy átlag világításnál.
Pszicho 2006.07.27. 12:57 • [62]
Jaaa, még valamit elfelejtettem.. ha a Judy annyira utálna, mint ahogy ezt Te állítod Gaby, akkor nemhiszem, hogy meghívott volna MAGÁTÓL az aranylemezátadóra, nem kért volna h menjek a Cometre /még szállást is intézett/ nem hívott volna novemberbe Dirty koncira /ami ugye nem Gh de Ő ott volt/! Nem hiszem, hogy ennyi mindent tenne csakis azért, hogy elne veszítsen egy "idegbeteg állatot"!!! Vagy én tévednék??? persze tudom erre is lesz magyarázatod.... de ne fáraszd magad.... uccsó volt h megnéztem ezt a cikket és a hsz-eket.... megyek és öszepakolok, hogy 7én mehessek a Judyval és a klubbal nyaralni:D ami elég nagy baromság, mert épp az ilyenek miatt nem megy a Judy a rajongókkal nyaralni, csak a barátaival....
Nikolka 2006.07.27. 12:44 • [61]
Drága Pszicho!!én nemtom miért reagálsz ezen "kedves" emberek hsz-re:D nekünk marad a "seggnyalás":D én nem értem...Ti mondjátok itt intelligensnek magatokat(Hugi&Gaby)...ha annyira azok lennétek ezt nem 1 ilyen oldalon tárgyalnátok ki..irkáltok itt mindenféle dolgokat a másikról,fikázódtok...nem tudom hogy van-e hozzá jogotok..?? és "Kedves" Gaby!szerinted kétszínű a Judit és és minden jelenlegi rajongó csak 1 seggnyaló..?? ne haragudj de úgy elgondolkoznék a helyedben arról hogy te mit is csiniztél néhány évvel ezelőtt..de 1ébként persze mindenben "igazatok van"
Előzmény: Pszicho • 2006.07.27. 12:07 • [58] • Előzménykövetés 
Tamás 2006.07.27. 12:33 • [60]
Kérnék mindenkit, hogy ne sértegessétek egymást !
Mindenkinek egyformán joga van hozzászólni.
Kulturálatlan hozzászólásokat a jövőben moderálni fogjuk.
Kérnék mindenkit, ennek tudatában írjon ezentúl.
Köszönöm.

Tamás - Zene.hu
ica 2006.07.27. 12:24 • [59]
Nem 2-szer 3-szor beszéltem Judyval! De nem is olyan sokszor!
De azon a beszéletéseken nem tod, h miről beszélgettünk és, h meddig! Úgy hogy te nekem ne írkálj!
Én többet nem írok! Mivel mindenkinek megvan a saját véleménye!
És hát tényleg nagyon elmentünk a témától!
A téma a tk.!
Tehát Hugi nagyon szépen megcsinálta az oldalt! Minden infót leírt + stb!
Képeket rakott fel az oldalra!
Nagyon szép munka!
hát van még más is amit leírhatnék, de inkább nem teszem!
Előzmény: Manó- • 2006.07.27. 11:10 • [57] • Előzménykövetés 
Pszicho 2006.07.27. 12:07 • [58]
Gaby, gondoltam, hogy leszel kedves befáradni ide és megint osztani az észt...
Neked fingod sincs nekem milyen bajaim "mű balhéjaim" voltak, úgyhogy nem kéne beleugatni... azt meghogy kinek és mit mondok el az ÉN magánügyem, szintén semmi közöd neked sem és másnak sem...
Tudom ki adta a nevet:D csak tudod az a poén, hogy mi már egy ideje így hívtuk egymást a "névadómmal" csak a Hugi hozta mind ezt nyílvánosságra:DD és hát akkor ha már Hugi megtette miért ne lehetne ez a nevem?? :D
Neked minden amit mondok a Judynak panaszkodás és seggnyalás?? de persze csakis azért mert én Katus vagyok és nem a Hugi, vagy akárki más ugye??? gondolkozhatnál néha Te is... hát a feltörésre nincs bizonyítéka a Huginak, legalábbis arra tutkó nincs h Én is benne voltam, dehogy jólérezzétek magatokat hát legyen... azért mert az ál Judys címet sikerült feltörnöm az korántsem jelenti azt h a Hugiét is én/mi törtük fel.. de sebaj legyen nektek igazatok, mert úgyis mindig így van...Mi vagyunk a szarok, Ti semmi rosszat nem tettetek... Vagyis nem emlékeztek rá, mert azt jobb elfelejteni, hogy ki döfte hátba a Judyt igaz??? na én itt befejeztem... hányingerem van ettöl a bandától...
lap teteje
További oldalak «« 1 2 3 45 6 7 8 9 10(11-11) »»
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.23.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még