2024. november 24. | vasárnap | Emma nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Judy miatt megszűnt a Groovehouse weboldala

Alig három évvel indulása után július 14-én beszüntette működését a Groovehouse rajongói site-ból lett hivatalos weboldala, a groovehouse.tk. A site webmestere és Judy - az együttes énekesnője - közti vita fajult idáig.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2006.07.26.
Utolsó hozzászólás: 2007.09.06.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

vedoangyal 2006.07.28. 15:15 • [87]
Egyébként a Groovehouse-al minden rendben!Judy is jól van és épp nyaralását tölti Olaszországban barátjával és a kutyáival!!Reméljül kipiheni magát és újult erővel vág neki a teendőinek!
vedoangyal 2006.07.28. 15:06 • [86]
Köszönjük a véleményedet!Mint kivülálló jól látod a dolgokat!Csak, hogy!!Azért emlegetjük a tavalyi tábort ennyire, hiszen Hugi azért szüntette meg a honlapot, mert megsértődött, hogy nem lesz tábor az idén...aminek az okait már leírtam 1x.Ez az egész vita ebből fajult ideáig...ami szerintem eléggé gyerekes!És senki nem érti Hugi reakcióit hiszen Judy őt soha nem bántotta inkább támogatta, de legalább kiderült milyen is valójában.Nagyon köszünjük neki a honlapot és az eddigi munkáját.Judy megosztotta vele problémáit barátként kezelte, de ő ezzel visszaélt!!!Lásd ezek a dolgok amik itt zajlanak. Szerintem ez nem szép dolog, csak azért mert nem lesz tábor az idén. Judy próbálta helyrehozni a dolgokat, de Hugi ilyen reagálásaira már senki sem kiváncsi!Sajnáljuk, hogy így alakult, de ilyen emberekre senkinek nincs szülsége!Egyébként van 1 ideiglenes ugyanolyan honlap és fórum ami eddig és ott már lassan minden rajongó fennt van.Szerintem is felesleges vitázni, én is azért írtam ide be( kivülállóként követem a dolgokat, de tudok mindenről ami történt) egy olyan ember szapulása folyik itt akit sokan szeretünk, és valótlan dolgokat állítanak róla. Itt 1 valakinek kell magába néznie és az nem Judy.
-Gaby- 2006.07.28. 15:05 • [85]
Judy nem tudja megvédeni magát???=DDDDDDDDDDDDDDD
Mindjárt sajnálo jó?Vagy netán segítsek?=PPP
-Gaby- 2006.07.28. 15:03 • [84]
Kedves Luise!
én a helyedbe nem osztanám az észt,ugyanis nem a Hugi volt az aki osztotta a Judyt(miután volt a forumos balhé) h mekkora k...a és h még érettségije sincs neked meg diplomád....és hasonloakat....és ne kezd el tagadni légy szíves mert csak egy kattintás és megkeresem az közös msn-beszélgetésünket amiben ezek szo szerint benne vannak és bemásolom...v te megelözöl?=D
a másik...Szerintem nem csak a Hugi ivott hanem a jelen lévő Luise is akinek senki nem hántorgat fel semmit,ahogy Tominak sem....
amugy meg nem tudom mi ez hirtelen jött "átpártolás" egyik naprol a másira....ien hirtelen változik meg a véleményed???
sajnállak!
Tamás 2006.07.28. 14:36 • [83]
Bocsássátok meg nekem, hogy hozzászólók úgy mint egy kivülálló.
Igazából nem szeretnék bele sem folyni, csak néhány megjegyzésem lenne.
Olvasva a cikket, számomra az derül ki, hogy volt egy rajongói honlap, ami "majd'hogynem" hivatalos honlappá nőtte ki magát. Azt hiszem, hogy ezért a készítőjének csak köszönetet mondhat az együttes éppúgy, mint a rajongótábor, hiszen ez volt az egyetlen egy olyan hely, ahol "találkozhatott" a rajongó és az imádottja.
És ez az ami a legeslegfontosabb egy előadónak, hiszen ebből él.
Ha voltak is nézeteltérések, nem szabadott volna így elfajúlnia, hiszen ez a Groovehouse érdeke volt igazából 100%-osan az, hogy a website működjön.
A rajongók támadásait nem értem /bármi is legyen a háttérben/, hiszen azt támadják, aki lehetőséget adott a "találkozásra".

Csak kérdés: Akkor is ekkora rajongói tábor jött volna létre, ha nincs a honlap ?
Szerintem nem.
És akkor itt félre kellett volna tenni a büszkeséget, és egy célért küzdeni.
Gondolkozzatok el azon, hogy mikor volt jobb. Akkor amikor üzemelt a honlap, és napi kapcsolatban tudtatok lenni, vagy most, hogy nincs a honlap, és email vagy telefonon tudjátok tartani a kapcsolatot.
Ezt kellett volna mérlegelni mindennek előtt...
Mert akkor tudunk valamit értékelni, amikor már nincs.

Senki mellett nem állok a félreértések elkerülése végett, csak próbáltam reélisan ecsetelni a dolgokat.

És az számomra szomorú, hogy a cikk a megszünt honlapról szól, mégis a tavalyi nyaralást hánytorgatjátok fel egymásnak, meg hogy ki milyen... El kéne vonatkoztatni ettől, és el kell gondolkozni azon, hogy ki, miért, miben volt felelős, hogy megszünt a honlap.

Mert másban könnyebb megtalálni a hibákat, mint magunkban.

Jelzem, ez csak saját vélemény volt, amit minden esetben vállalok.

Üdvözlettel:
Tamás - Zene.hu
Hugi 2006.07.28. 14:06 • [82]
És még valamit Luise! Lehet tettem veled két nagy hülyeséget, de már bocsánatot kértem érte! Sőt a második még jól is jött neked, vagyis egy bizonyos részednek, ha jól tudom!

Légyszi kiáltsátok már ki, hogy mekkora egy szar alak vagyok! Ezt érdemlem nem???? Remélem a síromra azért dobtok pár szál száraz virágot!

A soha viszont látásra!
Hugi 2006.07.28. 13:43 • [81]
Védőangyal!
Látom táborba nem voltál és a pletykákból ítélsz megint. Járj utána jobban a dolgoknak! Javaslom kérdezd meg Luiset, ha már annyira ismer, ő elmesélheti az ivászatot és a hányást! Esetleg a terhességemeről nem hallottál? Mert olyan pletyka is szárnyra kapott másnap!

Luise! Már vártam mikor írsz be és mit! Javaslom nézd meg a GH-nál a kapcsolatokat és megatlálod ott a tk címét (márha fent van még, ha nem kérdezd meg BZS-t)! Ennyit a magán úton való levelezéről.

Lotte!
Luise 2006.07.28. 11:34 • [80]
bocsánat: utolsó előtti sorban: pillanataink...
és az elejéről lemaradt a köszönés, hiába a technika és én még mindig kicsit távol állunk egymástól...:D
Luise 2006.07.28. 11:33 • [79]
Isten látja lelkem nem akartam belebonyolódni újfent a dolgokba, de ez azért már sok.
Azt hiszem mindenki igazat ad nekem abban, hogy a fanclubból a legjobban én ismerem Hugit (alias Lotte), napi szinten több órát beszéltünk, sokszor találkoztunk gh-n kívüli programokat csinálva, nyaraltunk együtt stb. Aki ezt cáfolni kívánja, az emelje gyorsan mind2 kezét a magasba és kapja el a plafont nehogy rászakadjon...kár lenne.
Szóval kedves Mindenki, azt hiszem belegondolhattok abba, hogy miért is alakulhatott Lottéval a kapcsolatom úgy ahogy most áll. A közel 3 év alatt rakódtak az események ami gyakorlatilag most robbant... nekem már nem vette be a gyomrom ezt a hercehurcát. És igen, lehet árulónak kikiáltani, de még mindig alul maradok a másik elárulásában...
Ami ezt a cikket illeti: erről csak annyi a véleményem, hogy eddig sem zajlott a nyilvánosság előtt az, hogy mennyire támogat a zene.hu. Úgy tudom magán úton, e-mailben tartottátok a kapcsolatot.. ezt miért nem lehetett ott intézni, ha esetleg érdeklődtek, hogy mi történt? Nem hiszem, hogy ez volt az egyetlen út. Persze azt mondasz amit akarsz...
Ennyit szerettem volna, azért voltak szép anataink Lotte, kár tagadni, de egyszer minden jó véget ér! Mint ahogy remélem ez is minél előbb lezárul, mert kezd elmenni a dolog igencsak nevetséges irányba.

Üdv. Mindenkinek: Timi ("barátnő")

Én 4 2006.07.28. 11:28 • [78]
Hát igen eggyetértek veled vedoangyal!Bár én csak egy kinti megfigyelő vagyok én mégis tudok mindent!Az az igazság, hogy amit itt csináltok nagy marhaság!Hugi!Ha nem szereted a Judyt akkor nem kell ide írkálni és ilyen interjúkat adni ami nagyon sok rajongót felháborít!Sztem fejezzétek be!mert ennek sztem nem lesz jó vége!Jah...és nem értem mért támadjátok Judyt amikor ő nem tudja megvédeni magát!!!!!!!!!!!!!Üdv!
lap teteje
További oldalak «« 1 23 4 5 6 7 8 9 10(11-11) »»
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.23.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még