2024. november 24. | vasárnap | Emma nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Judy miatt megszűnt a Groovehouse weboldala

Alig három évvel indulása után július 14-én beszüntette működését a Groovehouse rajongói site-ból lett hivatalos weboldala, a groovehouse.tk. A site webmestere és Judy - az együttes énekesnője - közti vita fajult idáig.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2006.07.26.
Utolsó hozzászólás: 2007.09.06.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Pszicho 2006.07.26. 21:28 • [27]
Niki mondd h rám is :D
Nikolka 2006.07.26. 21:27 • [26]
csakhogy a félreértéseket elkerüljük az álneves részt a Manóra és hoolgirl-re na meg persze Cookyra vonatkozik :)
Pszicho 2006.07.26. 21:20 • [25]
Hát nem tudom honnan ered a nevem... állítólag Te adtad nekem... nem is emlékszel rá?? :D de kár...
de vajon a Judy miért nem reagált a hívásodra??? ez nem jutott el a tudatodig?? sztem elég volt az amit a tk kezdölapjára kiírtál... meg még egy évvel ezelötti dolgok is... stb... neked nem uszítani kellett volna a rajongókat hanem épphogy ellenekzöleg... de hát ez nem így történt meg.... ki lehetett volna ezt kerülni, és nem ennyin megszüntetni egy oldalt....
Nikolka 2006.07.26. 21:18 • [24]
Hello-bello Mindenkinek!huhhh itt aztán van minden...nem értem hogy emberek miért irkálnak a Juditról ilyen "kedves" dolgokat...ismeritek ti 1általán????biztos nem hiszen akkor tudnátok milyen Ő valójában és ez nem menne így...bár én nem értem hogy miért nem vállaljátok fel a neveteket és miért kell "állnevek" mögé bújni...én kívánom nektek hogy csak 1szer az életben legyen lehetőségetek találkozni és beszélgetni a Judittal!!akkor talán kialakulhatna 1 normális véleményetek róla..
Pszicho 2006.07.26. 21:16 • [23]
Én nem fújjoltam a Hugit... csupán azt nem fogtam fel /de lehet ezt a részt nem ismerem/ hogy azért mert nem lesz tábor miért kell egy oldalt megszüntetni?? a fórumon az jött le... na meg h a Judy írta neki h aki menni akar annak segíteni kell csomagolni... szal fájt neki, hogy a Judy nem akarja marasztalni... tavaly nyár óta történt egy smás... amit nem részletezek aki tudja tudja aki nem nem, de már ott kezdödtek a gázok... nem ennyi volt... és az a baj, hogy akkor azt ott senki nem vette figyelembe... csak ezt h megszünt a tk...na jó ezok nem kerültek nyílvánosságra szerencsére... és itt ebbe a cikkbe úgy jön le h a Hugi a sértett... sztem ezzel a vitázással egymás sértegetésével nem megyünk semmire... várjuk meg a Judyt mit mondd... persze itt a Hugi korrekt volt, nem anyázott... hisz ez média... itt jól kell szerepelnie..
Hugi 2006.07.26. 21:12 • [22]
Hát üdv újra mindenkinek!

Örülök, hogy ilyen szép véleménnyel vannak rólam a GH-rajongók!
Ezt a cikket csak azért vállaltam be, mert amióta működik a zene.hu, azóta támogatta a gh-tk-t! Úgy vélem megérdemelt annyit, hogy tájékoztassam a rajongókat, hogy megszűnt az oldal. Engem még pénteken, vagy szombaton keresett meg -bzs- a cikkel, gondolom ugyanígy volt ez Judynál, szal ha akart volna, lett volna ideje reagálni. De engem nem érdekel, mit írt volna. Ahogy nyilatkoztam nem áll szándékomban rossz hírnevét kelteni! Ezt nem tudom miért nem lehet felfogni??? A cikkben csak az igazság hangzott el! Vagy esetleg tud valaki az ellenkezőjéről?

Ica! Látom nagyon kinyílt a csipád! Miben is hazudtam én??? Te kiismertél engem??? Azt kétlem! Mások véleménye alapján ne alkoss rólam véleményt ha lehet! Javaslom mind2 felet hallgasd meg egy vita folyamán!

Pszicho! Jaj de kedves neved van! Honnan is ered??? Jahhh....bocsi eszembe jutott! Tipikus rajongói megmozdulás volt! Egy normális ember elgondolkodna ezen a szupi kis névadáson, de természetesen nálad ez nem így volt, sőt te még előszeretettel használod is, hisz nem akárki adta neked!
És tényleg csak Judyra és rám tartozik ez az egész történet, bár ahogy olvasom itt egyesek már többet tudnak nálam is (ami elég meglepő)! És csak hogy lásd Judyt mennyire érdekelte ez az egész: volt egy megállapoádsunk, hogy majd felkeresem a felvételi után. Ez meg is történt, de a másik fél nem reagált a hívásra, sms-re!
2006.07.26. 21:09 • [21]
Kedves Psziho meg mindenki!!!
Nem értem, hogy honnan tud mindenki mindent ilyen jól!! Itt mindenki csak az egyik felet ismeri!! Vagy a Hugi felét vagy a Judy felét!!! Többen ismerik a Judy felét szerintem, hiszen ő biztosan elmagyarázta a rajongóknak a történetet nah meg természetes, hogy a rajongók inkább neki hisznek és nem a Huginak hiszen a Judy a sztár, neki kell jópofizni, hátha egy pár hellyel előrébb kerülnek nála... Itt ez a lényeg, és valószínűnek tartom, hogy aki a Judy oldalát védi számít arra, hogy Judy ezt majd elolvassa és megint sikerül egy jó pontot szerezni!!!! Nem hinném, hogy ebbe bárkkinek is belekellett volna folynia! Igen sajnos én is azt támogatom, hogy az érintett feleknek kellett volna ezt az ügyet megbeszélni!!!! De ha már így alakult nem kéne ujjal mutogatni a másikra!!! És azért gondoljátok már át, hogy a Huginak ebből volt vmi haszna, hogy feloszlatta az oldalt???? Szerintem nem, mert elveszített egy olyan oldalt, amibe valószínűleg mindent beleadott, hogy hivatalos honlappá nőtte ki magát!! Nem értem mi ez a fújolás!!!!
Pszicho 2006.07.26. 21:08 • [20]
Én bocsit kérek ha netán durva lettem volna, csak télleg nem értem, hogy azok akik mit sem tudnak erröl a dologról, miért piszkálnak mást???!!! Amúgy meg sztem a Judy épp azért nem nyilatkozott most, mert nyaral a menedzsmenttel együtt... Nem hiszem, hogy el akarják rontani a pihenésüket ezzel, bár már ha hívták az Adri akkor már elvan... na mind1... Remélem a Judy elmondja majd erröl a véleményét és akkor nem lesz ebböl balhé és fikázódás...
Tamás 2006.07.26. 21:03 • [19]
Sziasztok !

Természetesen a cikknek látom értelmét, és természetes, hogy közöltük.
A cikkben a megkérdezett fél korrekt volt, hiszen azt nyilatkozta, hogy erről nem nyilatkozik, majd kérdezzük meg Judyt.
Megkérdeztük, lett volna lehetősége nyilatkozni, nem tette meg.
Ha Judy nem ér rá, azért van a management, hogy helyette ha kell, akkor nyilatkozzon.
A cikk nem arról szól, hogy tud-e énekelni élőben az énekesnő, hanem arról, hogy miért szünt meg az említett honlap.
Bár mindenki azt a témát veti fel a fórumban, amit csak akar, de figyeljünk arra, hogy mindig kulturáltan tegyük azt.
Nem volt kulturálatlan hozzászólás, tehát ne vegyétek magatokra, csak jelezni szeretném, hogy lehet vitázni, csak a kereteken belül. :)
Továbbra is várjuk a hozzászólásokat a témában.

Üdv.:
Tamás - Zene.hu
ica 2006.07.26. 20:54 • [18]
Manó!

Megtudnád mondani, h már miért nem szereted Judyt és Zsoltit?
Előzmény: Manó- • 2006.07.26. 20:45 • [14] • Előzménykövetés 
lap teteje
További oldalak «« 1 2 3 4 5 6 7 89 10(11-11) »»
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.23.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még