2020. június 2. | kedd | Kármen, Anita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Szabó Eszter az amerikai sikere után: "Fogalmam sincs, mi lesz "
Szabó Eszter meghökkentő lépést tett
Szabó Eszter meglepődött a hír hallatán
Útban a világhírnév felé Kontor Tamás
Új ízekkel érkezik a Starcafé
Kapcsolódó Kiadványok
Szabó Eszter: A Rock ’n‘ Roll én vagyok!
Szabó Eszter: Minden rendes úrilány
Kapcsolatok
Kontor Tamás
Szabó Eszter

Egyre szebbek a megasztáros énekesnő napjai

Zenerégész rovatunkban magyar előadókat a legjobb köszönteni. Mert ők hazaiak és ami hazai, az egy kicsit mindenkié. Szabó Esztert köszöntjük most születésnapján!

Az énekesnő Gyulán, 1982-ban látta meg a napvilágot. Ami a civil végzettségét illeti, reklámgrafikusnak tanult. Az ország 2005-ben ismerhette meg a nevét, amikor is úgy döntött, jelentkezik a TV2 tehetségkutatójának, a Megasztárnak a 3. szériájára. A negyedik helyen végzett, s sokan megkedvelték hangját, előadásmódját és személyiségét is.

Ám ami talán mindezek mellett a legfontosabb volt a számára: itt ismerte meg élete párját, Kontor Tamást, akivel egybe is keltek és már két gyönyörű kisfiú boldog szülei. A fiúk: Edvin Rómeó és Armand, akikkel Budapesten és Gyulán is otthonra leltek. Ráadásul Eszter átvehette a Sikeres Gyulai megtisztelő címet is, amelyet a polgármester adományozott neki, s ami igencsak jól esett neki, és büszkeséggel töltötte el.

Nemcsak gyermekek, lemezek is születtek

Eszternek eddig két önálló lemeze jelent meg, 2006-ban került a boltok polcaira a „Rock and roll én vagyok” című korong, s 2007-ban következett a Minden rendes úrilány elnevezésű korong. Ezzel a két lemezzel az énekesnő megmutatta művészetének azt az oldalát is, amely a Megasztár valamelyest zárt világában nem volt lehetősége. S nem mellesleg férjével dolgozhatott együtt.

Ide tartozik még, hogy a szerzőpárost nagyszerű történések érik mostanság, ugyanis Esztert egy nemzetközi dalversenyen kiválasztották és már érkeznek hozzá a külföldi megkeresések is. Hogy majd mi valósul meg ezekből, az a jövő zenéje, de mindenesetre már a tény, hogy ismét magyar művész ér el kimagasló eredményt a nemzetközi zenei élet igencsak széles palettáján, megsüvegelendő teljesítmény.

Matyó tetoválást csináltatott

Eszter kiváló hangjával és extravagáns külsejével üde színfoltja a hazai könnyűzenei életnek. S miért említjük a külsőt? Nos, sokan biztos emlékeznek rá, hogy a tehetségkutató során előszeretettel viselt kalapokat. Nemrégiben pedig matyó mintát tetováltatott karjaira, amely környezete és rajongói tetszését is elnyerte.

Születésnapján mit is kívánhatna Szabó Eszternek a zene.hu, mind azt, hogy hajrá, csak előre, így tovább, kívánjuk és várjuk a további sikereket. Na meg persze csók az egész családnak!

Ajánljuk! Szabó Eszter meghökkentő lépést tett

– zene.hu –

[2009.05.28.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
toromon 2009.05.28. 06:37 • [1]
Őregszem. :D Már meg sem ismerem Esztert. Ezzel a hosszú hajjal... De nagyon szép. Zenéjét is szeretem. Ritkán játom. Sok boldogságot Szabó Eszternek!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
Poplánycsapat zenekar [2020.05.31.]
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még