2024. június 22. | szombat | Paulina nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Énekesnővel egészült ki a Republic - fotókkal
Cipő cáfolja a pletykákat - megnyugtató vallomás
Új Republic dalok, régi köntösben - Meghallgatuk Balázsovits Editet
Kapcsolódó Kiadványok
Balázsovits Edit: Új Republic dalok
Kapcsolatok
Republic
Balázsovits Edit
Bódi László (Cipő)
Legnépszerűbb csengőhangok

Balázsovits Edit: "óriási élmény nekem ebben részt venni"

A Nap-Kelte adásának vendége volt Balázsovits Edit és Bódi László Cipő. A Republic zenekar ebben az évben a színésznővel készítette el új albumát. A Casting minden Pannija nagyon boldog, hogy együtt énekelhet a népszerű zenekarral, imád velük koncertezni.

- Úgy kezdődött ez az egész, hogy én megkerestem a Cipőt, hogy én nagyon szeretnék csinálni egy lemezt, és nem írna-e esetleg rá egy dalt, vagy kettőt, maximum, mert hogy nagyon reméltem, hogy hátha igent mond. És aztán tulajdonképpen egy-két héten belül, vagy egy hónapon belül azon kaptam magam, hogy már csináljuk közösen az egész lemezt, és a fiúk hozzák a dalokat, a szövegeket. Én meg, én meg ott állok, ülök, énekelem, próbáljuk. Nem volt olyan, amire azt mondtam, hogy ezt nem szeretném elénekelni, minden, amit hoztak, az rajta is van a lemezen – mesélte lelkendezve a közszolgálati csatorna egyik vasárnap reggel műsorában a színésznő.

- Óriási élmény egyébként nekem ebben a műfajban részt venni, főleg, hogy nem, nemcsak hogy megcsináltuk együtt ezt a lemezt, hanem hogy megyek velük koncertekre. És elképesztő a, más, nagyon más, mint a színház, de azért mégse más, szóval nagyon, nagyon izgalmas találkozás – tette hozzá.

Balázsovits Editnek hiába van már hatalmas rutinja a színházban és a kamerák előtt mégis nagyon izgul a fellépések előtt. Egy debreceni koncerten például több ezer ember gyűlt össze a zenekar koncertjére.

- Azt se tudtam, hogy mi lesz. Azt, fölhívtam az Anyut az öltözőből, üvöltött kinn a rockzene, dübörgött, ez nem ugyanolyan, mint egy színház, hogy szól a hívó, nyugalom van, csönd van, valaki ráadja a ruhámat, szólnak, hogy még öt perc, lesz a, kinn megy az őrület, mindenki sikítozik, elképesztő. Én meg ott ültem a szövegemmel, néztem, csak el ne felejtsem a szöveget. „Jézusom, mi lesz”, és aközben azt éreztem, hogy ebbe a műfajba nem fér az bele, hogy remegjen a kezem meg a lábam - mesélte.

- Szóval olyan kellemetlen úgy kiállni egy rockszínpadra, hogy így remeg a mikrofon a kezemben, nagyon éreztem, hogy bajban vagyok, és fölhívtam az Anyut, hogy iszonyatosan félek, és mondom: szerinted, Anyu, igyak valamit? Szoktál? Az volt az első kérdése, hogy igen-nemmel, vagy válasz, szoktál? Nem, hát tudod, hogy nem szoktam. Akkor ne. Amivel bepróbálta az ember, azzal kell játszani.

Még érdekesség a művésznőről és a Republiccal megvalósult közös munkáról.

-zene.hu-

[2009.06.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.20.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

10 éves lett a Mamma Mia! musical a Madách Színházban - képriport
A Madách Színház 2014-ben...

Megnéztük az 80s Disco Retro Festivalt a Budapest Parkban - képekkel
Hazai és nemzetközi...

Tátott szájjal az Esti Kornélon
Őrületes Palaye Royale koncert a Barba Negrában
Megnéztük a Hungáriát a Puskásban - képekkel
Nagyot szólt a Dinamit 45 éve! - képriport
Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
beszámolók még