2020. május 25. | hétfő | Orbán nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Oláh Ibolya kicsit tényleg más lett?
Oláh Ibolya az RTL Klubon is kipróbálja magát
Kapcsolatok
Oláh Ibolya

Oláh Ibolya: "Vagyok egy helyen valahány évig és akkor megint megyek"

Az énekesnő a mának él, mert ahogy fogalmaz: túl gyakran esett pofára - mondta a Reflektornak Oláh Ibolya.

Oláh Ibolya most előbújt. Az énekesnőről régen lehetett hallani, és még régebben adott interjút. Esős délutánon beszélgettünk egy belvárosi kávézóban, és Ibolya tele optimizmussal mesélt a nyárról, a terveiről, a dalairól. Persze az is szóba került, hogy nemrégiben azt írták róla: Hollandiába költözik.

Nem tudja, talán fél

- Én azt mondom, hogy az ember nem véletlenül születik oda, ahová születik. És itt kell megvalósítani az álmait. Ami nem egyszerű. Ha az ember kimegy és világot lát, nem feltétlenül azt kell hinni, hogy elhagyom Magyarországot. Egy pici kis időre igen, amíg az ember tanul, de utána megint visszajön.

Szavazás indul! Ki a világ legnépszerűbb énekesnője?

Ibolya egy fesztiválon lépett fel, és megnézett néhány zeneiskolát, mert tanulni szeretne – a történet ennyi, és nem több. De közben az is szóba került, hogy egyébként sem bírja a kötöttségeket, folyton költözik. Ha valami belül hívja, akkor elindul.

- Valószínűleg ez abból adódik, hogy kisebb koromban 14 nevelőotthonban, két nevelőszülőnél éltem, az egész életem abból állt, hogy folyton utazok. Valószínűleg ezért ez most is így van. Vagyok egy helyen valahány évig és és akkor megint megyek. Nem tudom, talán félek. Félek attól, hogy valahová lerakjam a székhelyemet. Nem tudom elképzelni, hogy valahová odaköltözni és csak ott maradni. Ennek a gondolatától is egy kicsit megőrülök és ideges leszek. Későn érő típus vagyok, lehet hogy leszek 40-50 éves, mire megnyugszom, nem tudom.

Az persze más kérdés, hogy lenne-e az a szerelem, és az a férfi, aki miatt mégis megtenné?

Gyakran esik pofára

- Ahhoz olyan férfinak kellene lennie, akinek én azt mondom, hogy oké, akkor én maradok. Igazából most nincs olyan ember, akiért maradnék egy helyben. Mivel mondtam, hog késő érő típus vagyok, nekem muszáj mennem. Azonnal. Ha adottak a lehetőségek, akkor azonnal. Az egész életemben folyamatosan szabályok voltak előttem. A nevelőotthonokban is van egy fajta házirend, amit be kell tartani. És néha úgy érzékelem, amit néha félreértek egy kapcsolaton belül is, hogy nem szeretem ha korlátozva vagyok, vagy szabályozva.

Pedig Ibolyának is vannak szabályai – pontosabban van valaki, aki őt is szabályozza. Mégpedig Anya, vagyis Illésné Aranka. A beszélgetés alatt többször is szóba jön a tiszadobi gyermekotthon igazgatója, aki a mai napig vigyázza Ibolya minden lépését.

És akinek a szeretete a lánynak is mindennél fontosabb.

Ibolya most még a mának él – nem szeret előre nézni, mert, ahogy ő fogalmaz – túl gyakran esett pofára. Most dalokat ír az új lemezére, de mégis vannak álmai, amiket csak apránként mer valóra váltani.

"Életem vágya teljesült, sírtam a meghatódottságtól" ---- "Elsősorban élvezni szeretném az életet"

- rtlbulvar.hu -

[2009.09.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még