2020. július 9. | csütörtök | Lukrécia nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Nézd meg az Ossian új videóját és pontozd!
Igényes, dallamos rockzene: Rubicon - A Holnap Tüze
Oldszkúl gyilok: Slayer - World Painted Blood
Kapcsolatok
Unpuzzolised

Bombasztikus Prosectura koncerten mutatta meg magát az Unpuzzolised

November 14-én a Prosectura 20 éves jubileumi koncertjének vendégcsapataként egy feltörekvő zenekar, az Unpuzzolised szórakoztatta a Nagyérdeműt. A korai kezdés ellenére rendkívül jó hangulat alakult ki a Rocktogonban, és a bő 40 perces műsor végén a sikeres banda számos elismerő visszajelzést zsebelhetett be.

A 2003-ban alakult együttes három tagot számlál. A basszusgitáros-énekes Mezei Balázs, és a gitáros Juhász Attila mellett a dobokat megszólaltató Lipták Lóránt egy igazán sikeres triót alkotnak. A (pop)punk-rock irányzat kedvelőinek kétségtelenül elengedhetetlen feladata, hogy megismerje az együttes munkáját, ami a közeljövőben nem is elérhetetlen cél csupán. A csapat közeli tervei között szerepel ugyanis komoly stúdiómunkálatok folytatása, minőségi és populáris felvételek készítése. A csapat elárulta, hogy több, említésre méltő koncert szervezésén munkálkodnak jelenleg.

A legnagyob büszkeséget az jelenti számunkra, ha olyan zenészekkel játszhatunk együtt, akiket tisztelünk, és ha a közönségünk elégedett a látott és hallott produkcióval. Ezúton is szeretnénk megköszönni a Nemmind1 és a Prosectura eddigi segítségét” - osztotta meg velönk gondolatát a punk-rock együttes tehetséges dobosa.

Az Unpuzzolised csapatának távlati tervei között szerepel többek között számos koncerten való megmutatkozás, főként a Prosectura és a Nemmind1 zenekarok társaságában. A punk-rock banda legközelebbi kihagyhatatlan koncertje december 4-én hallható és látható Budapesten a Vörös Yukban.

-Victoria Shade-

[2009.11.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Színház, szerelem és Mamma mia Kováts Krisztával és Sasvári Sándorral
Duett koncertek a...

Újra nyit a Madách Színház! 
Duett koncertek a csillagfényes tetőteraszon! Július 2-4....

beszámolók még
Otthoni játékok