Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. április 21. | szerda | Konrád nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Megható jelenetek ígér Papadimitriu Athina fellépése
Képgalériák
VI. Jótákonysági focitorna a szinészárvák javára
Kapcsolatok
Szeredy Krisztina
Balázs Pali
Makrai Pál
Papadimitriu Athina
Reménysugár zenekar

Jó hangulatban emlékeztek az eltávozott színészekre - fotókkal

Idén hatodik alkalommal rendezték meg a Magyar-orosz színészlabdarúgó-tornát és segélykoncertet, amelynek bevételét a 'Színész Árvák' Alapítvány javára ajánlották fel a résztvevők.

A hazai és határon túli színész-klasszisok és a fellépők jó hangulatban mutatták be műsorukat az Elektromos Csarnokban. Mosolyogva játszottak s nyoma sem volt annak, hogy szomorú pillanatok hozták össze a jelenlévőket a február 27-én tartott délutáni eseményre.

- Nem akkor emlékezünk méltón valakire, ha telesírunk több adag papír zsebkendőt. Az élet sajnos kegyetlen, de élnünk kell tovább a napjainkat és fel kell készülnünk a nehéz pillanatokra. Biztos vagyok benne, hogy akikre emlékezünk, ugyanígy gondolják és nem hiszen, hogy azt szeretnénk: gyászos hangulatban gondoljunk rájuk. Remélem, ők is örülnek, ha mosolygós arcokat látnak és bízok benne, hogy annak is örülnek, hogy ezt a tornát megszerveztük. Nem kétséges, itt vannak közöttünk és ők is fellépnek velünk együtt - nyilatkozta Nemcsák Károly a torna főszervezője, aki megígérte, hogy jövőre is megtartják a sportos seregszemlét és 2011-ben is megteszik ezt a gesztust a családok felé.

Az eseményen többek mellett fellépett a Reménysugár zenekar, Szeredy Kriszta operaénekesnő, Barabás Kiss Zoltán a kapust poszton vitézkedett és egy rock and roll csokorral kedveskedett, a remek színész Bognár Zsolt egy jópofa verset hozott, míg Balázs Pali a gólok mellett ezúttal műsorvezetőként is jeleskedett.

Makrai Pál maga is tagja a színészek válogatottjának, ám ezúttal nem játékosként, hanem előbb versmondóként, majd énekesként lépett fel.

- Már többször felléptem az elment kollegáink emlékére és az ők árváik segítésére rendezett eseményen. Mindig nagy szeretettel és tisztelettel jövök, hisz lelki dolgokban kell egymást segítenünk és nagyon jó érzés, ha itt együtt vagyunk, és átérezzük ennek a fontosságát. Ez munkálkodott bennem is, amikor elvállaltam a felkérést - mondta el Makrai Pál, aki jelenleg Usztics Mátyással közös musicaljén dolgozik, illetve a Valahol Európában egy fiatal társulattal való bemutatójára készül.

Papadimitriu Athina szintén nem először van jelen a sorozaton

- Nagyon szép és nemes dolog a kezdeményezés. Ez Bubik István miatt indult és őt én nagyon közelről ismertem, sok darabban játszottunk együtt, jó barátok voltunk. Természetes, hogy itt vagyok – osztotta meg lapunkkal a színész-énekesnő, aki a szervezők kérésére választotta a Honfoglalás egyik örökzöldjét, azonban a másik dal kiválasztásánál már gondban volt.

- Megérkezésemkor nem tudtam, hogy mi lesz a másik dalom, amikor egyszer csak úgy éreztem, hogy egy görög slágerrel lepem meg a közönséget. Hiszen milyen jó lenne kitágítani a határokat és nem csupán az oroszok jönnének ide, hanem esetleg egy - származási helyemről érkező - görög együttes is érkezne hogy ünnepibbé tegyék az emlékezést.

A gála képekben - klikk a fotóra

 

[2010.02.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még