2024. július 15. | hétfő | Henrik, Roland nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Feke Pál Rajongói oldal
Kapcsolódó cikkek
Igényes, mégis könnyed szórakozást ígér a Magyar Televízió 
Kellemes meglepetés várt az új világban - meghallgattuk Feke Pál harmadik lemezét
Képekben! Jöttek, láttak, győztek... - Spamalot a Madách Színházban
Veres Robi ismét beszólt! Feke Pál éppen a somlóit ette, amikor meglepték
A sikeres év után még egy ilyet tervez Feke Pál
Kapcsolódó Kiadványok
Feke Pál: Új világ vár
Kapcsolatok
Feke Pál
Legnépszerűbb csengőhangok
Feke Pál rajongói oldal

Íme a második esélyes! Bemutatkozik Feke Pál rajongói oldala

Több hónapos verseny indul, hogy az olvasók szavazatai alapján 2010 első felére kiderüljön: hazánk zeneszeretői szerint melyik minden idők legjobb magyar rajongói oldala.

A Feke Pál rajongói oldal   2009 szeptemberében indult, egy 8-10 fős baráti társaság alkotásaként. Egy fórumon ismerkedtek meg az életre hívók: a virtuális ismeretségből néhány hónap alatt szoros barátság vált.

Az elmúlt két évben együtt jártuk az országot, Pali legtöbb fellépésére elmentünk. A weboldal ötlete úgy született, hogy szerettünk volna egy honlapot, ahol minden információ, aktualitás megtalálható Pali pályafutásáról. Weboldal szerkesztési tapasztalat nélkül, viszont annál nagyobb lelkesedéssel vágtunk bele: a többiek feladata volt az információ összegyűjtése és rendszerezése, a csapat „legelvetemültebb” tagjáé pedig a honlap megalkotása. – mesélte a zene.hu-nak az egyik szerkesztő.

A statisztika mérő adatai szerint a weboldal jelenlegi látogatottsága átlagosan napi 40-45 egyéni látogató (a honlap többszöri betöltésétől vagy az aloldalakra való kattintástól függetlenül), ami Pali egy-egy nagyobb fellépése után jelentősen megugrik. Ha összegezünk, ez havi szinten 1200 látogatót jelent.

Részletezzünk!

A weboldalt több menüpont alá rendszerezték: van Hírek rovat minden Paliról fellelhető aktualitással és Naptár az összes fellépési időponttal. A Szerepek menü aloldalain megtalálható a színész-énekes összes színházi szerepe, musical gálás és televíziós megjelenése, leírással, a szereplők és alkotók felsorolásával.

A Lemezek menüben szerepel az összes korong, amin Feke Pál közreműködött, track listával és vásárlási információkkal. A Galéria tartalmazza szinte az összes Palival kapcsolatos fotót, tematikusan rendszerezve. A Multimédia oldalon találhatók videók, háttérképek és youtube galéria. A Sajtó részben cikkeket, interjúkat, kritikákat olvashatnak a látogatók. A Linkek menüpont alatt fontos és hasznos linkeket gyűjtöttek össze az oldal megálmodói.

A Feke Pál Band menü Pali zenekarának tagjairól nyújt információt. A honlap kínálata legújabban egy Zenelejátszóval bővült: közel 30 dallal musicalekből, fellépésekről.

A honlap különlegességét egyrészt az információ mennyisége és aktualitása adja, másrészt az, hogy egyre bővülő exkluzív tartalmat alakítanak ki fotókból és videókból.

Szeretnénk hagyományt teremteni az éves visszatekintőből, amely év végén minden hónap egy-egy különleges pillanatát idézi fel. Az igazán egyedi azonban az, hogy maga Pali is maximálisan értékeli és támogatja a honlapot, amire nagyon büszkék vagyunk. A Naptár aktualitása neki köszönhető. – zárták a büszke tulajdonosok.

Pályázz bátran, nyújtottunk a határidőn!

Van egy jól működő rajongói oldalad, amely zenészről szól? Készíts egy rövid bemutatást és küldd el március 15-ig a bizso@zene.hu címre WEB tárggyal. A cikkben érdemes kitérni az oldal rovataira, infok, a felépítésére, a látogatószámra és arra is, hogy milyen érdekességek találhatóak rajta, illetve hogy mit érdemes tudni a készítőkről.

Ajánld barátaidnak!

Ha szeretnéd, hogy továbbjusson Pál oldala, akkor ajánld ismerőseidnek anyagunkat.

 A kialakult mezőnyből azon oldalak jutnak a legjobb 10 közé azaz a döntőbe, amelyekről szóló cikket a legtöbben olvasták el a megjelenés követő egy hétben. A győztes az a homepage lesz, amelyre a döntőben a legtöbb olvasó szavazott. Az utolsó körben egy IP-címről egy voksot fogadunk el, illetve mindent elkövetünk, hogy a győztes ne kerüljön jogosulatlan előnyhöz.

A legnépszerűbb oldal mellett a szakmai zsűri kiválasztja a legjobb homepage-t is.

Reklám és meglepetés a nyeremény!

Érdemes pályázni, hiszen a legnépszerűbb és a legjobb weboldal szerkesztője CD-csomagot és 300 ezer forint értékű promóciós lehetőséget nyer, melyet arra használhat fel, hogy oldalát a zene.hu-n népszerűsítse.

Ezek után már csak annyit kell tenni, hogy venni a bátorságot és a pályázatot a fent közölt e-mail címre elküldeni. Vesztenivalója ugyanis senkinek sincs, a zene.hu-val mindenki nyerhet valamit. Ha éppen szerencsés vagy, akkor talán a tiéd lehet a legnépszerűbb rajongói oldal, amely igazán kecsegtető cím lehet. Na meg persze a nyeremény sem elhanyagolható… Tehát játékra fel!

– Havassy –

[2010.03.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nyolc év után tért vissza Budapestre a Plavi Orkestar
2016 februárja után második alkalommal...

Megnéztük Rod Stewart budapesti fellépését
2024. június 22-én telt házas koncertet adott Rod...

Sting újra Budapesten lépett fel, de a "mesterkurzus" elmaradt
Yungblud felrobbantotta a Parkot
Megnéztük a Total Dance Cabrio fesztivált a Budapest Parkban - képekkel
Szárnyaltunk az A38 hajón a Winger koncerjén
Corey Taylor jött, látott, zúzott, győzött
beszámolók még