15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2020. október 25. | vasárnap | Blanka, Bianka nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
La Bamba a Petőfi Csarnokban
Kapcsolatok
Los Lobos
David Hidalgo
Legnépszerűbb csengőhangok

Nagy tali 17: Sarolta találkozott a Desperado világsztárjaival

Ismét itt a nagy sikert aratott Nagy Találkozások című rovatunk, amelyben mindenki elmesélheti, sőt meg is mutathatja, milyen is volt az a bizonyos találkozás a nagy-nagy kedvenccel. Most Huszár Saroltát mutatjuk be, akinek a nagy találkozást David Hildalgoval hozta össze a sors.  

Az én "nagy találkozásom"nem is oly’ régen, 2010. május 14-én, a Los Lobos zenekar koncertjén, a Petőfi Csarnokban. Nem csupán egy fantasztikus, pörgős, 2 órás, latinos hangulatú koncertélménnyel, hanem 1 csomó (névre szóló!) autogrammal, és fényképekkel lettem gazdagabb, ami számomra nem kevesebb, mint ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNYT jelent!

A Los Lobos iránti rajongásom még a '90-es évek elejére nyúlik vissza, mikor először hallottam/láttam őket a La Bamba című zenés filmben. Azóta is a kedvenceim közé tartoznak, főként a frontember, David Hidalgo, az ő hangján szólalnak meg a a filmben olyan slágerek, mint a címadó dal, a "Come on, Let's Go", vagy például a "We Welong Together", "Ooh! My Head". A banda további tagjai: Cesar Rosas, Conrad Lozano, Louie Perez, Steve Berlin. A 33 éve a zeneiparban dolgozó fiúk nevéhez olyan saját slágerek is fűződnek, mint pl. a "Don't Worry, Baby"; "Will The Wolf Survive?"; "Kiko & The Lavender Moon", továbbá itthoni legsikeresebb daluk a '87-es No. 1-t leszámítva, az Antonio Banderas-szal közösen előadott "Cancion Del Mariachi", a Desperado című film betétdala. 3x-os Grammy-díjasok, az USA-ban évente indulnak turnéra, és olyan elit helyszíneken is fellépnek, mint pl. tavaly a Fehér Ház-ban, és még mindig nincs megállás.

A La Bamba filmzenei CD-t az évek során "rongyosra" hallgattam, viszont sosem hittem volna, hogy Magyarországon lesz 1x hozzájuk szerencsém. De megtörtént, egyik barátnőmmel ketten jutottunk el a koncertre, ahol az első sor közepéről tombolhattunk kedvenceinknek! A hangjuk és a hangszeres tudásuk egyaránt bámulatra méltó, és egyedülálló!

Mivel a koncert után a zenekar tagjai közös dedikálást tartottak nekünk, lehetőségünk nyílt a fotózásra is. Szerencsére a fiúk nagyon kedvesek, és készségesek voltak, senkit nem hagytak autogram nélkül, és mindenkivel szíves-örömest együtt pózoltak. Mi barátnőmmel megvártuk, míg eloszlik a tömeg nagy része, majd következtek a tagokkal a közös fotózások, ráadásul remek képek születtek, amikre nagyon büszkék vagyunk. Borzasztó aranyosak voltak, még ők invitáltak minket a közös képekhez, sőt nem csak "kötelező fotóra" álltak be mellénk, hanem még el is beszélgettek velünk. Külön öröm volt látni, hogy a Los Lobos zenekar nem csak zeneileg NAGYSÁG, hanem civilben is fantasztikus emberek, akik valóban ÖRÖMÜKET LELTÉK a magyar rajongótáborral való találkozásban, fülig ért a szája mindnek, ami ráadásul szívből jött. Náluk közvetlenebb, kedvesebb világsztárokkal még nem találkoztam, és nem valószínű, hogy fogok valaha! Mert az ilyen nagyon ritka! Legfeljebb, ha legközelebb is eljönnének, vagy mi mennénk máshová utánuk.

Végezetül mellékelem a legjobban sikerült, és számomra legkedvesebb fotót is, ahol a csapat énekesével, DAVID HIDALGO-val szerepelek. Köszönöm, hogy elmesélhettem a történetemet.

Várjuk az történeteket és a képeket!

Ha érzel magadban elég bátorságot ahhoz, hogy egy egész ország előtt megmutasd, ki is a kedvenc előadód, akkor nem kell mást tenned, mint a nagy találkozás történetét és egy fényképet elküldened a nagytali@zene.hu e-mail címre NAGY TALÁLKOZÁS tárggyal, és mi garantáljuk neked, hogy megjelentetjük írásodat.

Sőt, itt még nincs vége: ha szerencsés vagy, a Zene.hu CD-kkel is megjutalmaz vállalkozó kedvedért cserébe. Ehhez annyi kell, hogy a te történteted olvassák el a legtöbben. Ne habozz hát, jelenj meg a Zene.hu virtuális hasábjain!

 

– zene.hu –

[2010.05.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Dumps.Services - Real Dumps Shop 2020 CD/MC/bakelit [2020.10.20.]
Kotta gyűjtemény zongoristáknak kotta [2020.10.04.]
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

Bemutatták az István, a királyt az Erkel Színházban - képes beszámoló
Gyöngyösi Levente...

Othello a Katonában - képekben
Október 9-én mutatta be a Katona József Színház Shakespeare...

beszámolók még