2020. május 25. | hétfő | Orbán nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
"Aki eljön hozzánk, ne hagyja otthon a fürdőruháját!" - interjú az EFOTT egyik fő szervezőjével
Kapcsolatok
Ákos (Kovács Ákos)
EFOTT (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója)
Kispál és a Borz
Ladánybene 27
Kapcsolódó események
EFOTT 2010
[2010. július 13. - 18. ]

Az ország legnagyobb hallgatói bulija: EFOTT 2010-ben is

Ákos, celebkemping, magyar zenekarok minden mennyiségben, több tízezer egyetemista és főiskolás. Ez és a megszokott jó hangulat garantált 2010. legnagyobb hallgatói buliján, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján, július 13-18. között, Pécs-Orfűn.

Idén július 13-18 között újra megrendezik Magyarország legnagyobb hallgatói buliját, az EFOTT-ot. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója a legrégebbi, legnagyobb kulturális- és könnyűzenei fesztivál Magyarországon.

Az 1976 óta folyamatosan bővülő, magyar fiatalok által látogatott, évről-évre más helyszínen megrendezett bulinak idén Pécs-Orfű ad otthont, amely kiváló természeti adottságaival egyre több szórakozni vágyót vonz. Emellett már csak hab a tortán az a pazar zenei kínálat, amelyet 2010-ben prezentálnak a szervezők. 10 színpadon közel 300 fellépő várja a szórakozni vágyókat. Az EFOTT a Ladánybene 27 0. napi, jubileumi nagykoncertjével indul, majd Ákos fellépésével folytatódik, aztán a nagyszínpad utolsó fellépőjeként a hazai pályán játszó Kispál és a Borz ad koncertet.

Idén még egy különlegességre is számíthatnak az egyetemisták és a főiskolások, ez pedig a celebkemping. A felsőoktatási intézmények egymás közötti versenyének köszönhetően olyan hírességek látogatnak el a fesztiválra, mint például Benkő Dániel, Havas Henrik, Aigner Szilárd, Vad Kati, és Hajas László.

A legnagyobb hallgatói buli 2010. július 13-18. között idén Pécs-Orfűn várja a szórakozni vágyókat! EFOTT - csak szabadon...

- efott -

[2010.07.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

beszámolók még