2020. május 30. | szombat | Janka, Zsanett nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
"Ingben-gatyában" készíti új lemezét Vásáry André
Csillag születik: újabb versenyzők léptek tovább - már 19-en vannak az elődöntőben
Vásáry André átlépte a határt! - Képekkel
Vásáry André saját magával énekel duettet
Designernek álltak a hazai kiválóságok? - nézd meg, hogyan dolgoznak
Megnyerték a Vásáry André CD-ket!
Nagy tali 21.: Zsanett órákat várt Brasch Bencére, de megérte
Stílus, hangulat és tudás - Vásáry André albuma
Tabáni István továbbra is vezet - SP és Barbee felkerült a listára
Vásáry André
Vásáry André a mellrák ellen kampányolt
Vásáry André kedves ajándékot kapott
Vicces! Így még nem láttad a magyar énekest 4.
Zene a médiában - újabb Extra a Társulatból
Képgalériák
Vásáry André és Angyalai
Kapcsolódó Kiadványok
Vásáry André: A Mesterdalnok
Vásáry André: Vásáry André
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
Vásáry André
Vásáry André rajongói oldal "André angyalai"

Vásáry André titkos doppingja a közönség

Csodálatos este részesei lehettek azok a nézők, akik augusztus 27-én Esztergomba látogattak, Vásáry André művészeti estjére. A program eredetileg a Bazilika melletti szabadtéri Várszínházban került volna megrendezésre, azonban a műsor előtt másfél órával kezdődött hatalmas felhőszakadás nem sok jót ígért a gyülekező közönségnek. 
 

Maximális köszönet illeti azonban a szervezőket, mert soha nem látott segítőkészséget tanúsítva, egy kisbuszban átszállították az esztergomi zsinagóga előadótermébe az összes díszletet, bútorokat, virágokat, technikai felszerelést. 

A 8 órára tervezett kezdési időpont az átköltözés miatt háromnegyed órát csúszott, de mindenki türelmesen várakozott az előtérben. Végre elkezdődött a műsoros est, introként az Ötödik elem című nagy sikerű film zenéjére egy férfihang ismertette André pályájának eddigi állomásait, majd belépett a várva várt kedvenc és énekkel fejezte be a Diva áriát.

Szécsi Krisztina kérdéseire André a tőle megszokott nagyon kedves, közvetlen stílusában mesélt a pályájának indulásáról, az átélt buktatókról. Tanulságos volt mindannyiunk számára az ismét megjelenő pozitív életszemlélete, amellyel a kudarcokból való kilábalását jellemezte.

Elmondta azt is, hogy pályája kezdetén voltak, akik gáncsolták őt az előbbre jutásában és azt mondták, soha nem lesz belőle énekes. Az ilyen véleményeket is a maga hasznára tudta fordítani, mert erőt adott neki ahhoz, hogy csak azért is megmutassa, hogy tovább tud fejlődni. Nagyon sokat jelent neki a családi háttér, az onnan kapott szeretet és gondoskodás.

 

Megtudhattuk továbbá azt is, hogy nyáron a keresztlányaival tölthetett néhány napot és nagyon büszke rá, hogy profin tud babát pelenkázni, a nagyobbik keresztlánya pedig ösztönzi arra, hogy a jelen zenei élet szereplőivel tisztában legyen, ezért szorgalmasan napra készen tartja magát az eszmecserékhez. Az igazi titkos doppingja azonban, amiből nap mint nap erőt merít, az a közönség szeretete. A személyes találkozásokból, a kapott biztató e-mailekből hihetetlen energiát képes nyerni. A jövő terveiről elárulhatott annyit, hogy nagy erőkkel készül a karácsonyi album, sok felkérést kap és külföldi fellépései is lesznek a közeljövőben.

Olvass tovább! Ismerd meg André rajongói klubját!

A beszélgetések közé tűzdelve hangzottak el szebbnél szebb dalai, a Volt egyszer egy vadnyugat, a Lascia Ch’io pianga ária, a Mesterdalnok című albumról az Ő című dal, valamint a Macskákból az Éjfél, az új lemezről pedig a Forró nyár című gyönyörű sláger. A sort a Time to say goodbye című dal zárta.

Az állva tapsoló közönség előtt az André Angyalai klub tagjai egy gyümölcstálra összeállított gyönyörű virág-gyümölcs-csokoládé kompozíciót adtak át szeretetük, tiszteletük jeléül.

Mivel a tapsvihar és az ütemes vissza-vissza kiabálás nem akart csillapodni, André egy ráadás dallal, az Egy hang az éjben című nagyon szép slágerrel örvendeztette meg a közönséget.

A műsor után jöhetett az elmaradhatatlan fotózás és autogram osztás. Jó volt látni nem csak az egész este megnyilvánuló szeretetet André iránt, hanem azt is, hogy egyetlen biztonsági ember nélkül kulturáltan állt sorba a tömeg az autogram osztáshoz és fényképezéshez.

André pedig a tőle megszokott kedvességével, végtelen türelmével lubickolt az emberek szeretetében. Ismét felejthetetlen estét köszönhettünk neki mindannyian, akik ott voltunk.

- Pál Erzsébet - 

[2010.09.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még