2023. december 11. | hétfő | Árpád nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Doily.hu
Legnépszerűbb csengőhangok

Elindult a legnépszerűbb zenei blog verseny! Bemutatkozik Doily.hu

 Mint azt hírül adtuk: legnépszerűbb zenei blog verseny zajlik a Zene.hu-n. A jelentkezőket még várjuk, de jöjjön a „versenyzők” bemutatása

A blog 2010 február végén indult, célja egy olyan közösséget kialakítani, akik szeretik a zenét és a filmeket, valamint mindent, ami ezzel a témával kapcsolatos.

- A http://.www.doily.hu oldalon minden nap klippremiereket és dalpremiereket nézhetsz és hallgathatsz meg, olvashatsz a kedvenc előadóid legújabb terveiről, szerzeményeiről, koncertjeiről. A doily.hu kiváltképpen a zenével foglalkozik, de az oldalon helyet kapnak filmekkel kapcsolatos hírek is.

A film előzetesek mellett sorozatok előzeteseiről is beszámolunk, de számos esetben mutattunk be posztereket is. Terveink között szerepel egy minőségi portál kialakítása
- mondta az oldal szerkesztője.

Premier, premiert követ

Az oldal minden nap bemutat legalább egy videóklipet vagy új dalt, a magyar és külföldi zene nagyjaitól. Hat hónap alatt több mint 300 klippremierről és több mint 200 dalpremierről számoltunk be, de ott voltunk Caramel új albumának bemutatóján, vagy Noémi Virág
klubtalálkozóján.

- A zene és film mellett magazinok címlapjaival is megismerkedhettek, ugyanakkor interjúkat is közlünk. Az oldal egyre népszerűbb a zene és a filmkedvelők körében, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy szép számban érkeznek hozzászólások a bejegyzésekhez - folytatta az ötletgazda.

A site-ot megtalálhatod a Twitteren és a Facebookon egyaránt, kövess őket.

Az oldal szerkesztője Bellini, akinek a Doily.hu oldallal nagy álma vált valóra, hiszen nem telik el olyan nap, hogy ne hallgatna zenét, és örömmel osztja meg másokkal is a legfrissebb újdonságokat.

Ajánld barátaidnak!

Ha szeretnéd, hogy továbbjusson a Bellini oldala, akkor ajánld ismerőseidnek anyagunkat.

A kialakult mezőnyből azon oldalak jutnak a legjobb 10 közé - azaz a döntőbe -, amelyekről szóló cikket a legtöbben olvasták el és szavaztak a megjelenést követő egy hétben.

A győztes az a homepage lesz, amelyre a döntőben a legtöbb olvasó szavazott. Az utolsó körben egy IP-címről egy voksot fogadunk el, illetve mindent elkövetünk, hogy a győztes ne kerüljön jogosulatlan előnyhöz.

Reklám és meglepetés a nyeremény!

Érdemes pályázni, hiszen a legnépszerűbb és a legjobb weboldal szerkesztője CD-csomagot és 300 ezer forint értékű promóciós lehetőséget nyer, melyet arra használhat fel, hogy oldalát a zene.hu-n népszerűsítse.

Ezek után már csak venni kell a bátorságot, és a pályázatot a fent közölt e-mail címre kell elküldeni. Vesztenivalója ugyanis senkinek sincs, a zene.hu-val mindenki nyerhet valamit. Ha éppen szerencsés vagy, akkor talán a tiéd lehet a legnépszerűbb rajongói oldal, amely igazán kecsegtető cím lehet. Na meg persze a nyeremény sem elhanyagolható… Tehát játékra fel!

– zene.hu –

[2010.09.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2023.12.04.]
Gyors és egyszerű hitel minden rászoruló egyéb [2023.11.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Szűnni nem akaró tapsvihar az Ezeregy éjszaka budapesti bemutatóján
2023. november 3-5....

Fekete Fátylas Menyasszonyok tánca a viharban - Black Veil Brides - Halestorm az Arénában
2023....

Megnéztük a Winery Dogs koncertjét - képriport
50 Cent talán utoljára, de nagyon odatette magát a Budapest Arénában adott koncertjén
A Nazareth a Barba Negraban lépett fel - megnéztük!
Szülinapra készülnek - 20 éves lett a Madách Színház sikerdarabja
Megnéztük a BSW koncertjét az Akváriumban - képekben
beszámolók még