2022. augusztus 9. | kedd | Emőd nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
Amanda Elstak: Szükségem van a szerelemre
Kapcsolatok
Transtolerance
Amanda Elstak

Készül a magyar meleg himnusz

Amanda Elstak együttest alapított és már készül is az első lemez....

Amanda Elstak nemrégiben úgy döntött, nem tehetségkutatókon próbál érvényesülni mert már nem kezdő 2007-ben jelent meg önálló zenei albuma hanem összeáll Brithany Wilson és Samantha Stone transzvesztita előadókkal és megalapítja Transtolerance együttesét. Szeptember közepén beköltöznek Magyarország egyik legnagyobb stúdiójába, hogy felénekeljék a lemez 15 dalát, olyan neves előadókkal, mint Bódy Magdi, Mc Ducky vagy Mary Zsuzsi.

- A Transtolerance a tolerancia jegyében, ennek elérésé érdekében alakult, azért énekelünk, hogy szélesebb körben elfogadjanak bennünket. Az ének a szív nyelve, reméljük, sokan értik ezt a nyelvet és javul az elfogadásunk mértéke - indította gondolatait Amanda, akinek nem új terep az éneklés, hisz pár éve megjelent első szólóalbuma is. A transzszexuális műsorvezető két fiatallal vág neki a zenei világba való térhódításának, Brithany Wilson és Samantha Stone személyében megtalálta a teljes hangzást.

- Mindkettőjük jó barátom, egy véletlen folytán döbbentem rá, milyen jó hangjuk van. Elég volt egy átmulatott éjszaka és egy karaoke party, és tudtam, ők a tökéletes társaim az együttesben, rá 1 hétre, már meg is alapítottuk a Transtolerance együttest.

Az album 15 dalt tartalmaz, olyan neves előadók közreműködésével fogják elkészíteni, mint Mc Ducky, Mary Zsuzsi, Sárközi Anita, Bódy Magdi, a Cairo együttes, illetve egy meglepetés művész, aki elismert musical énekesnő hazánkban.

A magyar dalok mellett két feldolgozás is helyet kap a korongon, Samantha Fox és Sabrina egy-egy dalát is feldolgozzák, a választás épp azért esett rájuk, mert a meleg közösség nagy ikonjai az említett előadók.

Nagy áttörésre is készülnek a lemez egyik dalával, hisz helyet kap egy dal, ez 2010-től a magyar meleg himnuszként fog felcsendülni, amit Bódy Magdi ír és hangszerel. A dal premierére azonban még várni kell, december elsején, az Aids világnapja alkalmából tartandó gálán fogják elénekelni először. 

- PR -

[2010.09.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Esküvői és party zenekar, Silver Moon zenekar [2022.07.29.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Eddie Vedder és társai meghódították Budapestet - képekben
Pearl Jam, Papp László Budapest...

Időutazás Leslie Mandokival
2022.07.26-án volt szerencsém a világhírű Leslie Mandoki...

Forró, nyári este a Hooliganssel - képekkel
Megnéztük az EFOTT fesztivál második napját - képekkel
4 év után ismét Judas Priest koncert volt hazánkban - képekben
Ilyen volt a Mozart! musical a Margitszigeten - képekkel
KISS ünnep az Arénában - képekben
beszámolók még