Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. május 16. | vasárnap | Mózes, Botond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Az Irie Maffia tagjai rocklemezt készítettek
Egyelőre hobbizenekar: Irie Maffia RockTrio
Börtönkönyvtárban gyártotta a kalózlemezeket 
48 hónap letöltendő börtönbüntetés internetes kalózkodásért
Bemutatja első lemezét az Intim Torna Illegál
Két Csík közt egy kis Tárkány
Képgalériák
Irie Rocktrió lemezbemutató + Mocsok 1 Kölyök, Hollywoodoo
Kapcsolódó Kiadványok
Irie Maffia Rock Trio: Kickout
Kapcsolatok
Irie Maffia Rock Trio

Irie Rocktrió lemezbemutató az A38-on - képek

Az Irie Rocktrio 2010 januárjában vágott bele az első nagylemez dalainak rögzítésébe, melyeket Havas Miklós és Szekér Ádám szerezte. A stúdiómunkára 2010 februárjában került sor, Scheer "Max" Viktor irányításával a budapesti Pannonia Stúdióban. A lemez végül elkészült és a csapat be is mutatta az anyagot az A38-on.

Külön érdekesség, hogy az album dalait úgy vették fel, mint a hőskorban: valamennyit élőben, egyszerre játszották fel a srácok, egyetlen nagy térben, hogy a zenekar koncertjeinek elementáris ereje és energiája a lemezre is rákerüljön. Az album produceri munkálatait, keverését és masteringjét egy igazi híresség, a Grammy-díjas Tom Weir végezte el a Los Angeles-i Studio City Soundban. Ő korábban olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint a No Doubt, a Limp Bizkit, Shaggy, Chris Cornell, Eric Clapton vagy Keith Richards.

Óriási dolognak tartjuk, hogy bevállalt minket. Nagyon szereti a zenénket, a szívügyének tekinti a közös munkát, és ugyanabban az elbánásban részesít bennünket is, mint egy szuperprodukciót. Hatalmas megtiszteltetés a számunkra, hogy vele dolgozhatunk.

Az Irie Rocktrio hamarosan debütál első videóklipjével, amit a R'N'R Princess című dalhoz készített egy tehetséges fiatal rendező, Kiss Rudolf Péter. A klipet kisiskolásokkal forgatták le, és egy iskolai farsangi ünnepségen játszódik, amit egy tíz év körüli Juliette Lewis hasonmás őrült rockkoncertté változtat át. Az Irie Rocktrio első nagylemeze 2010 november 18-án jelent meg a CLS Music gondozásában, egy lemezbemutató koncert keretében az A38 Hajón. Ezt országos turné követi, majd jön a fesztiválszezon, a határ pedig a csillagos ég, vagy afölött.

 
Irie Maffia lemezbemutató

 

[2010.11.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

beszámolók még