2021. október 18. | hétfő | Lukács nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Takács Nikolas megelőzte Vastag Csabát!
Íme Takács Nikolas első dalának részlete 
Janicsák Veca és Takács Nikolas üzent a rajongóiknak 
Nyerj belépőt Takács Nikolas nagykoncertjére!
Kapcsolatok
Takács Nikolas

Takács Nikolas: "Hinni kell valamiben, teljesen mindegy, hogy miben"

Kijelenthető, Takács Nikolas álmodozó típus. Merengéseiben több elképzelés jelenik meg. Elsőként szeretné, hogy sikeres legyen a május 27-ei budapesti nagykoncertje. Másodikként vágyakozik rá, hogy az első saját lemeze elérje az X-faktoros korongjának népszerűségi és minőségi magasságát. S van még egy nagy vágya… Interjúban árulta el a zene.hu-nak. 

- Hol lennél most legszívesebben?
- Most konkrétan a próbán

- Ezek szerint szeretsz próbálni…
- Igen

- Ha már a gyakorlásnál tartunk: javában zajlik a nagykoncerted előkészülete. Hogy haladtok?

-Sok munka áll előttünk, azonban a műsort 99 százalékban már összeraktuk. A napokban a dalok szerkezetét, az átkötéseket gyakoroljuk. Célunk, hogy ütős legyen az este.

- Milyen szempontok szerint válogattátok ki a dalokat?
- Lesznek saját szerzemények, közte az első dalom, a Zene kísér majd az úton, amit most kezdenek műsorra tűzni a rádiók. Játszunk olyan dalokat, amiket a közönség még nem hallhatott. Természetesen vannak olyanok is amiket – közülük többet az X-faktorban is előadtam - nem tudok kihagyni, mivel szeretik és követelik tőlem az emberek. Elárulom, hogy becsempészek olyan számokat is, amik ugyan kevésbé ismertek, de én kedvelem őket.

- Élő zenekar kísér majd?
- Igen, egy 14 tagú formációval lépek fel, de lesznek táncosok is. Plusz nem egy hagyományos műsort adok. Nem az lesz,hogy kimegyek a színpadra, és bekonferálom: íme a következő dal. Szeretném, ha jól felépített műsor állna össze. Lesznek érdekes átkötéseket.

A próbákon milyen a hangulat? Mennyire ,,kötetlen” ?
- Abból a szempontból kötetlen, hogy nincsenek semmilyen nézeteltérések vagy nem érzem, hogy valami „feszkó” lenne az emberek között. Vallom, csak úgy lehet jó munkát végezni, ha szeretünk egymással dolgozni. Ez nálunk szerintem megvalósul, ezért nagyon jók a közös gyakorlások, jó a hangulat. Nyílván fegyelmezetten kell csinálni, mert nagyon sok időnk nincsen.Mivel lennél elégedett az előadáson?
- Sokáig vártam erre a napra, régóta vágytam egy ilyen koncertre és ez most megadatott. Örülök, hogy sláger nélküli előadóként tarthatok egy nagyszabású műsort, ez hatalmas dolog és hálás vagyok ezért. Szeretném, ha telt ház lenne és kiadnám mindazt, ami bennem van. Úgy gondolom, ha én elégedett leszek magammal, akkor ez átjön az embereknek, és érezni fogják, hogy mindent megtettem annak érdekében, hogy minden jó legyen. Szeretnék olyat nyújtani, ami még nem nagyon volt Magyarországon.

- S, aki haza is szeretné vinni az élményt? Azaz készül DVD?
-  Igen, lesz egy koncert DVD amit az egyik zenetévé rögzít, sőt le is adják és később remélhetőleg az RTL Klub is a műsorára tűzi a 2 órás koncertünket.

- A meglepetés vendégekkel mi a helyzet?
- Hozzám közelálló embereket hívtam meg. Erről többet nem mondok, majd úgy is kiderül.

- A műsor előtt volt egy kis megállás a pályádon, amikor a kudarcok miatt már kevésbé haraptál. Azóta sok minden változott, most ugyanolyan erővel küzdesz, mint 10 évvel ezelőtt. Mi az, ami megváltozott?
-  Ma már kapom visszajelzéseket, hogy érdemes csinálni. Szeretik az emberek, amit csinálok? Kellek én egyáltalán? Korábban ezek a kérdések folyamatosan jártak bennem. Most végre úgy érzem, hogy érdemes csinálni és nem az van, hogy én szeretek énekelni, hú de jó ezt csinálni és semmi, ma már ebből kereshetem a pénzt, ez a hobbim, az életem és a munkám.

Az interjú a következő oldalon folytatódik.

[2011.05.27.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megújulva tért vissza a Madách Színházba a Jézus Krisztus Szupersztár! - képek
Andrew...

Megnéztük: Scooter koncert a Budapest Parkban - képekkel
Nem könnyű megfelelően öltözni...

"Örs egy Csoda" - Siklósi Örsre emlékeztek a Budapest Parkban: képekben
Megnéztük: Total Dance Festival Cabrio a Budapest Parkban - képekkel
Szabó Győző nem spórol a golyókkal a Broadwayn 
Koncerttel avatták fel a Bud Spencer parkot a Kaszásdűlőn
beszámolók még