2023. március 20. | hétfő | Klaudia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
"Az egész pezseg, forrong." - interjú Hrutka Róberttel és Kalmus Felíciánnal
 
A nap meglepő képe: Geszti Péter megpuszilta az ifjú énekesnőt az X-faktorban
Sokkoló! Idióta módon akart jegyet nyerni a fesztiválra
Kapcsolatok
Póka Angéla
Kapcsolódó események
Póka Angéla és a Chieffoundation
[2011. szeptember 8.
csütörtök 21:00]

Póka Angéla és a Chieffoundation újult erővel csap a húrok közé

Meglepetések a szeptember 8-i koncerten.

Hosszabb feltöltődési szakasz után ismét színpadra lép a többek közt minőségi zenéjéről és szövegeiről ismert Chieffoundation zenekar. A hihetetlen energiákkal és elementáris színpadi jelenléttel megáldott énekesnő, Póka Angéla és zenekara újult erővel várja a közönséget: a szeptember 8-án, a Menta Teraszon megrendezett koncerten a rajongók és a banda zenéjével csak most ismerkedők is garantáltan megtalálják majd a számításukat. Vigyázat, a katarzis nem kizárt!

Az alter-soul és neo-soul stílusú saját számokban, illetve az ebbe a zenei világba illeszkedő feldolgozásokban utazó csapat tagjai: Póka Angéla (ének), Simon Edina (vokál), Rigó Tamás (gitár), Gyöngyösi Gábor (billentyűs hangszerek), Bajkai Ferenc (dob) és Bajkai Zoltán (basszusgitár/nagybőgő).

Póka Angéla azért indult a Megasztárban, hogy megtalálja a számára tökéletes zenekart. Kívánsága teljesült, hiszen Rigó Tamás gitáros is a műsorban figyelt fel rá. A negyedik döntő után úgy határozott, megkeresi Angélát, tudta, hogy együtt kell zenélniük. Az első találkozóra már a „Megasztár-házban" sor került, énekes és zenész pillanatok alatt megtalálták a közös hangot, a zenéléssel töltött órák igen termékenyek voltak: nagyon rövid idő alatt 14 saját dal alapját fektették le, amiből néhány hónappal később 8 már szerkezetileg is összeállt.

A tehetségkutató versenyt követően Angéla arra kérte Mr. Rigót (a Chieffoundation Chief-jét), hogy keresse meg azokat a zenészeket, akik jól tudják interpretálni közös zenei világukat. 2007 elejére összeállt a zenekar, így Angéla és Rigó Tamás mellett csatlakozott a Chieffoundation-höz Bajkai Ferenc (dob), Gyöngyösi Gábor (billentyű) és Vajdovich Árpád (basszusgitár, nagybőgő). Az alter-soul és neo-soul stílusú saját dalokat, illetve ebbe a kategóriába illeszkedő feldolgozásokat játszó zenekar új felállásában Vajdovich Árpádot Bajkai Zoltán váltotta a basszusgitárnál.

[2011.09.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Hirdetés leírása szolgáltatás [2023.03.19.]
magán kölcsön ajánlat: melindakovacs687@ szolgáltatás [2023.03.18.]
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Ville Valo szíve lelke - Neon Noir Tour 2023
Hét és fél esztendő elteltével 2023 március...

Fényesen ragyog a Kowalsky meg a Vega csillaga! Volt ok ünneplésre az Arénában
20 éves...

beszámolók még