2021. december 9. | csütörtök | Natália nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Milliók fogják nézni - ősszel indul az RTL Klub új megaprodukciója!
Az X-Faktorban évadról évadra egyre több az érzelem - mi várható Magyarországon?
Mi történt? Elképesztő síkitás az RTL Klub felvételén
Szombaton este százezrek fogták a fejüket ezek hallatán
Megvan az X-Faktor zsűrije!
Megasztár és X-faktor, ami a műsorok mögött van!
Ma fél nyolckor elrajtol az X-Faktor, hétköznap is lesz adás - újdonságok, aktualitások egy helyen
Megasztár- és X-faktor-rajongók figyelem!
Megkezdődött az X-faktor: 28-an továbbléptek - hogyan tetszik a műsor?
Az X-faktorban tűnt fel a Csillag Születikben már bizonyított énekes
Újabb könnyfakasztó videók! Muri Enikő hátborzongató előadásai
Vicces video az X-faktorból! Ettől a legnyugodtabb is bevadul 
Bejött az X-faktor kapcsán az, amit mindenki sejtett
A hasunkat fogtuk a nevetéstől! Az X-faktor 11 legjobb beszólása
Tüzes produkciókkal varázsoltak az X-faktor döntősei
Az X-faktor, Caramel és Király L. Norbert rangos díjat kapott
Gyorshír! Elmaradnak az X-Faktor koncertek
Íme az RTL Klub nagy bejelentése 
Íme az RTL Klub nagy bejelentése - tudd meg mikor indul az X-faktor
Drámai pillanatok az X-faktorban - eljött a búcsú ideje
Jópofa felvételek! Rajongók és az X-faktor sztárjai - befejeződött a játékunk
Megsérült a próbán Bagosi Alexa! Veszélyben az esti szereplése?
Kapcsolatok
X-Faktor
Gyurcsík Tibor

Gyurcsik Tibor búcsúzott az X-Faktortól

Megannyi válogató, több nap a Táborban, majd a Mentorok Házában, újabb és újabb kihívásokkal. Aki jól szerepelt, esélyt kapott. Tizenketten maradtak, tizenkét előadó, aki kiállta a próbát, és mától élő egyenes adásban küzd azért, hogy ő legyen az X-Faktor legnagyobb győztese.  

Az indulás azonban nem volt mindenkinek egyszerű. Bagosi Alexandrának ugyanis meggyűlt a baja a próbákkal. Az egyik táncmozdulatot elvétett, a botlást a bokája bánta. Az élő showt megelőző éjszakát rögzítőkötésben töltötte, néhány percig még biztosan kérdéses, hogy színpadra állhat-e. Orvosai szerint akár hat hetet is igénybe vehet a teljes gyógyulás.

Rajta kívül még 11 előadó, fiúk és lányok, 25 év felettiek és csapatok küzdenek majd a továbbjutásért, természetesen mentoraik – Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Malek Miklós és Geszti Péter – irányítása mellett. Az első alkalommal zenei példaképek dalait éneklik majd, a nézők szavaznak, és a két legkevesebb szavazatot kapó versenyzőnek párbajoznia kell. A végső döntést a mentorok hozzák meg, tehát a nézők és a zsűritagok közös felelőssége lesz, kinek kell elhagynia az X-Faktor csapatát.

"Unalmas volt!"

Keresztes Ildikó szerint egy igazi 21. századi tehetség, fantasztikus táncos és énekes, akit az Isten is színpadra teremtett. Ő Lil C, az afro-amerikai srác, aki ma este nyitja a showt. Magyar édesapja Nigériában találkozott a Lil C édesanyjával, és azonnal elveszett… Keresztes kegyeltje első feladatának Usher More című dalát választotta, és fogalmazzunk úgy, hogy elég jól megoldotta. Nem volt tökéletes, kicsit remegett először a hangja, és a táncban komolyan elfáradt a végére. Laza és könnyed volt, az erősségét tudta kidomborítani Geszti Péter szerint. Malek Miklósnak a tánc volt egy kicsit sok, Nagy Feró pedig örült annak, hogy a srác „nem ugrott újra szaltót”. Mentortársai Ildikót is megdicsérték a profi dalválasztásért, de a sikert nem érdemes elvitatni Lil C-től, végtére is ő állt a színpadon.

Jóság és szépség párosa következett – Geszti Péter mentorálása alatt. A Hajdú-ikrek, a maglódi lányok mindennapjait a tanulás és a zene tölti ki. Egy szobában laknak, egy ágyban alszanak, hat hangszeren játszanak, és nagyon nyerni akarnak. Be akarják bizonyítani, hogy van helyük az X-Faktorban. Mentoruk szerint a legnagyobb kihívást számukra az jelenti, hogy külön-külön, és együtt is jók tudjanak lenni. Választásuk Chritina Aguilera Beutiful című dalára esett. Jó volt, kedves volt, mint mindig. De ettől nem több. Malek és Keresztes szerint is olyan volt, mintha még mindig a próba előadáson lennének. Nagy Feró azt mondta: a szépség lehet az egyetlen dicsérő szó, amit mondani lehet, mert számára unalmas volt. Geszti természetesen megvédte a 16 éves ikreket. Ő azt értékelte, hogy a közönségnek tetszett, és azt a kemény munkát, ami a produkció mögött van. De ne felejtsük el, hogy ezt a munkát csak ő látta, mi nem. Az eredmény pedig tényleg nem volt száz százalékos.

Malek Miklós kegyeltje pókemberként robbant be a tehetségkutatóba. Gyurcsik Tibor jóképű, és énekelni is tud. Nem profi énekes, de a kisugárzása mindig meggyőző. A lányok biztosan imádni fogják, és a fotósok is persze, de ez kevés lesz a továbbjutáshoz. Tibor érdekes módon nem egy férfias nótát választott, inkább egy biztos befutót, a nemrég elhunyt énekesnő, Amy Winehouse We have-jét. A sárm most is „átjött”, de ettől több nem nagyon. Unatkoztam! Egy helyes pasi mosolygott a színpadon, itt-ott rekesztett is kicsit, mégsem kötött le. Keresztes bírta, Geszti szerint szürke volt. Feró Tibi egyéni hangszínét dicsérte, de az előadás szerinte is szürke volt. Malek kiállt a srácért, kezdő énekes létére nagyon meg volt vele elégedve.

„Embertelen jó volt!”

Tarány Tamás nem csak munkájában biztos, hanem a hangjában is. Miután bejutott a legjobb tizenkettőbe, életmódváltásba kezdett, és azóta fogyókúrázik. Bár kedvese korábban is elfogadta, nagyon örül a váltásnak. Tamás jelenleg 13 kiló mínusznál tart, és a fizikai magabiztosság az előadásain is érezhető. Most minden eddiginél jobban bekeményített, és a U2-tól robbantotta elénk a Vertigo című számot. Legnagyobb megdöbbenésemre tudott újat mutatni, és rockosabb volt, mint valaha! Egy rocker mackó… Még. Reméljük, hamarosan már csak rocker lesz. „Igen! Igen! Nagyon jó vagy! Megkajáltalak!” – nem én, hanem Feró. Keresztes: „embertelen jó volt”! Gesztinek azonban le kellett törni a srác szárnyait, ő még mindig báránybőrbe bújt báránynak látja Tamást. Nem úgy Malek, aki csak annyit mondott: „három egy ellen Petikém”!

Mély, óriási hang, és egy titokzatos személyiség. Ő Demes Tamás, akinek édesanyja, Irénke a legjobb barátja, és támasza. Mindketten nagyon örülnek, hogy Keresztes Ildikóhoz került a fiú, száz százalékosan megbíznak a mentor véleményében, és figyelmében. Let it be – énekelte most Tamás, sikeresen újragondolva a Beatles egyik legnagyobb slágerét. A kezdeti bizonytalanságok ugyan még az ő előadását sem kerülték el, de a benne rejlő, egyelőre még csak itt-ott felsejlő plusz, a titok – talán az a bizonyos x? – már megmutatkozott. Feró vegyes érzésekkel hallgatta, nagyon sok hamis hangot érzékelt, de ennek ellenére szimpatikus volt neki a fiatal énekes. De az érdekes személyisége a rossz hangokon nem jött át. Ezt érezte Geszti is, aki jóval többet vár Tamástól, mint a ma esti produkciója. Ildikó szerint szépen és ízlésesen énekelt Tamás, aki még csak most 18 éves, és sohasem tanult énekelni.

Vigyori, azaz Kováts Veronika Nagy Feró minden bizonnyal első számú kedvence. A 16 éves kislány azonnal elvarázsolta a rock fenegyerekét erős hangjával, és meggyőző személyiségével. Most azonban úgy éreztem, túl nagy fába vágta a fejszéjét a kicsi lány. Kelly Clarkson Breakaway című dala komolyan feladta neki a leckét. Bizonytalanul kezdett, és a magas hangoknál egyenesen elszállt. Nem tudta a helyén tartani a hangokat, bár a mosolya most is őszinte volt. De úgy látszik, a véleményemmel egyedül vagyok, mert Malek Miklós szerint hibátlan volt az előadás. Keresztes Ildikó is azt mondta: annyira természetesen jön belőle a hang, mintha egész életében ezt csinálta volna. Geszti Péter imádta Verát, Nagy Feró pedig büszkén ecsetelte, hogy Vera mindent úgy csinált, ahogy azt a mentora kérte tőle.

Geszti kiölte a rockot?

Pörgés és humor – ezt garantálta csapata nevében Geszti Péter, a RockTenors mentora. A három rocker srác éjjel-nappal együtt van, vagy énekelnek, vagy egymást froclizzák. A szeretet, ami összeköti őket, pedig a trióból csak ketten testvérek. A nevük miatt most is valami kemény zenét vártam tőlük, ennek ellenére a pop néhány éve elhunyt királyának, Michael Jacksonnak a Bad-jével leptek meg. Keresztes Ildikót annyira nem is érdekelte mit énekelnek a fiúk, annyira lekötötte őt a produkció. Malek Miklósnak is tetszett a tánc, a humor, az egész előadás, de szerinte Geszti kiölte a rockot a RockTenorsból. Nagy Feró is úgy érezte, hogy ez most nem nekik való volt. Mentoruk megcáfolta Malek beszólását, felhívta a figyelmet, hogy a számot a srácok maguk választották, és egyébként nagyon jól énekeltek, amit csak a közönség tombolásától nem hallhattak mentortársai.

Bagosi Alexa kétgyermekes anyukaként vesz részt a műsorban. Korán lett édesanyja, most is mindössze 22 éves, de gyermekei által megtanulta, mi is a felelősség, és az, hogy gyermekeit otthon kellett hagynia, csak megerősítette abban az elhatározásában, hogy nyerni jött az X-Faktorba. Az egyik próbán azonban rosszul lépett, és eltörte a bokáját. Sokáig kérdéses volt az is, hogy képes lesz-e színpadra állni. Most már tudjuk, legyőzte fájdalmait, és gipszelt lábbal ugyan, de nem adta fel. Madonna You’ll see-jével viszont kicsit úgy éreztem, túlvállalta magát. Geszti Péternek azonban kellemes meglepetést okozott. Jó választásnak tartotta a dal, és meg volt elégedve, de azért egy kicsit hiányérzete volt. Keresztes Ildikó szerint ennek az oka az lehetett, hogy a lány még mindig nem hiszi el, hogy itt van. De korrektnek nevezte a produkciót. Malek Miklós a „nagy pillanatot” hiányolta, Nagy Feró pedig bátorította védencét.

„A hang” a versenyben Kocsis Tibor – mentora szerint. Munkájából adódóan igazán szerencsésnek mondható, hiszen sorsolási menedzserként dolgozik, ő felel a sorsolások tisztasásáért. Most azonban más területen kell neki a szerencse, és elengedhetetlen a sikerhez az ő elemi tehetsége is. Adásról adásra bizonyított már, de itt az élő showkban már mindenki kitűnő énekes. A várakozásoknak megfelelően most is hozta a formáját, de Geszti Péter azt mondta: be van oltva rock ’n’ roll ellen. És számon is kérte Malekon azt, hogy ezt a hibát eddig nem orvosolta. Keresztes és Nagy Feró is dicsérte Tibort, sőt Feró azt tanácsolta az énekesnek: hallgasson Miklósra, mert sztárt fog csinálni belőle!

Lapozz tovább, mert cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Lájk, ha érdekel az X-faktor.

 

 

[2011.10.15.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
magducika 2011.10.17. 23:52 • [1]
Gergo a legjobb!!!!!!!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
patiala m legitimate szolgáltatás [2021.11.29.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még