2020. július 6. | hétfő | Csaba nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Búcsúzz velünk - a legszebb szerenád dalok
Ákos meghatódott 
Ákos titkolózik
Ákos utolsó imája - képes beszámoló az Arénakoncertről
Ákos: "A várakozás bennünk és a közönségben is óriási”
Ákosék egy éve készülnek "Egyszeri és megismételhetetlen lesz!”
Ettől tuti meghatódsz! Köszönj el velünk, vagy emlékezz - a legszebb ballagási dalok
Hallgass bele Ákos és Janicsák Veca duettjébe 
Képgalériák
Ákos Sajtótájékoztató
Kapcsolódó Kiadványok
Ákos (Kovács Ákos): A katona imája
Kapcsolatok
Ákos (Kovács Ákos)

Ákos bemutatta legújabb kiadványát: Arénakoncert 2011

Ákos vadonatúj kiadványainak megjelenését egész napos sajtóesemény kísérte. Délelőtt a sajtó képviselőit fogadta, délutánba nyúlóan nyilatkozott. Este pedig zárt körben 1 órás ízelítőt kaphattak a szerencsések a DVD anyagából és megtudhattak pár érdekességet exluzív beszélgetés keretén belül.

A kilencvenes évek kultikus zenekarának alapító-énekese több mint huszonkét éve ír és ad elő dalokat, ezalatt 24 magyar nyelvű és hat angol albumot rögzített. A kiadványok többsége aranylemez lett, de több platina is van köztük. Töretlen sikerét több száz telt házas koncert, lelkes, kitartó és fogékony közönség, valamint számtalan szakmai díj jelzi. Olyan szerzemények fűződnek a nevéhez, mint a Hello, a Dúdolni halkan, az Indiántánc, az Ilyenek voltunk, a Végre, az Ikon, a Keresem az utam, az Ölelj meg újra, az Adj hitet, a Minden most kezdődik el, a Szindbád dala vagy A fénybe nézz.

Ákos tavalyi stúdióalbuma, A katona imája platinalemez lett és elnyerte az év hazai rocklemezéért járó Fonogram-díjat. Az albumot órási sikerű, telt házas koncerten mutatta be a Papp László Sportarénában 2011. május 14-én.

További képekért kattints!

– Rengeteg feszültség előzte meg ezt az estét, Magyarországon nehéz tető alá hozni egy ilyen igényű koncertet. A színpadra lépés előtti izgalom és harctéri idegesség feloldódott a szeretetteli, túláradóan lelkes fogadtatásban - emlékezett vissza Ákos a május esti koncertre.

A koncertet professzionális soksávos stúdiótechnikával és 22 HD-kamerával rögzítették. Az Arénakoncer 2011 című koncertalbum CD-verziója az egyszeri este összes dalát tartalmazza két korongon. A dupla DVD a kétórás előadás mellett számos extrát mutat be: A katona imája albumhoz készült négy videóklipet (Szindbád dala, A fénybe nézz, Szeress így, utazó), valamint négy kisfilmet 2011 történéseiről és a koncert előkészületeiről.

A navigációt interaktív menük és feliratok teszik egyértelművé. A Bluray-változat mindezt a tartalmat HD-minőségben, nemzetközi kiadványok szintjén kínálja.

Mindhárom kiadvány Tyukodi László remek koncertfotóival, elegáns borítófüzettel jelenik meg. A dupla CD és a dupla DVD különlegesen szép Super Jewel Boxban, a Bluray pedig Elite Single Blu-Ray tokban lát napvilágot. 

Az országos megjelenés időpontja október 20-a volt, tehát már kapható a boltokban. 

A katona imája egyszeri és megismételhetetlen előadás volt, ahogyan ezt előre is jeleztük. Idén már nem lépek fel, eltekintve egy vidéki jótékonysági rendezvénytől, amelyen színész barátaimmal veszek részt és egy dalt fogok énekelni. Erős tervem, hogy április elején bemutatok egy új dalt, nyáron pedig ismét koncertezni fogok új felállással, új műsorral, már tárgyalok néhány nagyobb fesztivál szervezőivel is. 2012 vége felé szeretnék egy újabb Aréna-koncertet Leghamarabb jövő nyáron jelentkezünk, új felállásban, új műsorral, kevés számú, de nagyszabású előadásokkal – nyilatkozta Ákos a hogyan továbbról.

- zene.hu - 

[2011.10.25.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
imi60 2011.10.25. 22:15 • [3]
Akkor úgy látszik mégis csak belátták, hogy akkor jogosan reklamáltam. Meg is volt a jutalmam ezért. le is tiltottak az Ákos honlapon., minek beszélek hülyeségeket. Van egy csomó koncert blu-ray-om mindegyik fantasztikusan szól.
hurts2010 2011.10.25. 17:06 • [2]
Az ARÉNAKONCERT 2011 Blu-rayen NINCS RÉGIÓKÓD.
Ezen a kiadványon DTS-HD az 5.1 hang és eszméletlenül szól.
imi60 2011.10.25. 16:04 • [1]
A blu-ray kiadványon milyen formátumú hang van ? Az előző kiadványon nem volt se DD se DTS verzió. Remélem tanultak az előző hibából és valamelyiket rátették (mivelhogy a DTS majdnem kötelező is).Ott csak PCM volt. Amikor szóvá tettük meg mi voltunk a hülyék .Milyen régiós a blu-ray ? Ezt sem jelezték a régin. Itt erről van-e valami ? Merthogy ha ALL vagy FREE vagy 0 akkor ki lehet küldeni bárhová a világ magyarságának is. A képi minőséggel ill. a zenével nem volt baj az előzőn.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
For Sale Brand New Apple iPhone 11 Pro hangszer [2020.06.08.] apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Újra nyit a Madách Színház! 
Duett koncertek a csillagfényes tetőteraszon! Július 2-4....beszámolók még