Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2019. február 19. | kedd | Zsuzsanna nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolatok
Sztevanovity Zorán

Exkluzív! Lévai Adrienn: "Nem akarok úgy járni, mint a kolléganőim" - DJ Baby L.A. bemutatkozik

Lévai Adrienn neve hallatán az erősebbik nem képviselőinek nagy része azonnal felkapja a fejét. Nem csoda, hiszen adottságainak köszönhetően 2010-ben közönségdíjas playmate volt a neves “nyuszis” magazinban. Nagy hibát követünk el azonban akkor, ha Adrit bekategorizáljuk és pusztán egy dekoratív, erotikusan pózoló modellként tekintünk rá. Ennél sokkal többről van szó. Az ex-playmate igazán ambíciózus terveket dédelget. Egyre gyakrabban láthatjuk őt DJ-ként, hamarosan pedig saját zenével és videoklippel rukkol elő. Az új szerepéről és terveiről faggatuk Lévai Adriennt, ő pedig a lehető legőszintébben megosztotta velünk elképzeléseit.

- 2010-ben playmate hölgyként váltál széles körben ismertté. Azóta mennyire változott meg az életed?
- Szerencsére az én nevem nem kizárólag a Playboy magazinhoz köthető. Előtte már jó pár éve modellkedtem és szerepeltem más magazinokban is. Tehát nem lehet azt mondani, hogy mindent nekik köszönhetek.  Sokan akik 2010-ben rám szavaztak már ismertek a 2008-as CKM-ből a Maxim-ból, weboldalakról vagy hazánk egyetlen erotikus rendezvényéről, ahol háziasszony voltam évekig. Tudom mert írták a kommentekben a nyuszis magazin weboldalán a topic-omhoz. :) 

Annyiban változott az életem, hogy a verseny előtt kerültem a nyilvános szerepléseket, interjúadást rádióknak, tv-knek. Én azelőtt egyszerűen csak dolgoztam, fotózkodtam és ezt nem szerettem volna nagy dobra verni. Így is mindenki rólam beszélt már régóta Egerben ahol születtem, édesanyám meg elég nehezen viselte.

A verseny alatt ugye a szereplés kötelező volt, amibe szerencsére sikerült belerázódnom és hozzászoktam. A nyuszis közönségtalálkozóknak köszönhetően pedig elég nagy rajongótábort tudtam magamnak kiépíteni, akiknek itt is szeretnék köszönetet mondani a sok évi támogatásért.

- Kevesen tudják még rólad, hogy a modellkedés mellett DJ-ként is találkozhatunk veled. DJ Baby L.A. gondolata mikor és hogyan született meg a fejedben?
- Egy évig Spigiboy-al és csapatával járkáltam nyuszis bulikba, fotózkodni az emberekkel, mint közönségdíjas nyuszilány. Aztán egy kissé elegem lett abból, hogy csak leiszom magam és odaállok egy molinóhoz. Ekkor mondtam hogy ettől többet szeretnék azoknak nyújtani, akik érdeklődnek irántam és eljönnek egy buliba. A dj szakma régen is vonzott, és mivel eléggé muzikális beállítottságú ember vagyok nagyon szerettem volna csinálni. Kértem segítséget Spigiéktől, hogy tanítsanak meg zenélni.  

- Gyakran kapsz ahhoz hasonló kritikákat, hogy a playmate történetet meglovagolva szeretnél ezen a pályán is érvényesülni? Hogyan védekezel az ilyen jellegű támadások ellen?
- Elődeim tettek a női dj-k nem túl pozitív hírnevéről, ez sokáig visszatartott attól, hogy én is belevágjak ebbe. Amikor már benne voltam a dolgokban, akkor láttam át, hogy nem csak ők voltak a hibásak, hanem azok a szervezők, managerek akik gyorsan megakarták magukat szedni a lányok eladásával. Ugyanis saját bőrömön tapasztaltam, meg hogy milyen az, amikor szószerint belöktek a mélyvízbe 1 hét tanulás után... na most egy hét után ne várjon senki se csodát. 

Ráadásul azt mindig hangsúlyozom, hogy én nem lépek fel toplessben, ahogy azt sokan elsőre gondolják.

Most hogy az OXXO Energy Drink mögém állt sok olyan "kolléga" is  kedves lett velem, akik előtte szidták a női dj-ket. Most ők kérnek tőlem segítséget, hogy miként tudnának a csapatba bekerülni. Akkor valamit csak jól csinálok nem? – mosolygott Adri.

Az OXXO-val egyébként több közös aktivitással is készülünk, amik többnyire zenei témákat érintenek. Amúgy sem volt nehéz összeegyeztetnünk a dolgainkat, mivel azt tudni kell rólam, hogy koffein érzékeny vagyok, így se kávé, se energiaital. Az ő fehér színű LIFE termékük koffein- és taurinmentes, így végre nekem is van egy opció! Mondjuk nem is energiaital, hanem egy új klategória, a fresh drink.

Csatlakozz, ha szereted a zenét. 


- Úgy hallottuk, hogy hamarosan egy saját számmal és egy videoklippel lepsz meg bennünket. Mesélnél nekünk bővebben erről a projektről? Például mire számíthatunk, kikkel dolgozol együtt és mikorra várhatóak?
- Dolgozom több saját produkción is. Az első számon már az utolsó simításokat végezzük. Ez egy francia-magyar koprodukció lesz. Egy félig spanyol félig francia énekesre sikerült ráakadnom, akivel nagyon jól tudunk együtt dolgozni, de többet róla nem szeretnék most elárulni.  Mindenképp egy vidám, igazi party zenével szerettem volna debütálni. V.I.Pussy lesz a címe és már február óta dolgozunk rajta. 

Először teljesen más stílusban kezdtünk neki, mint amilyen a végére lett. Mivel én dj vagyok, nekem nem lenne szükségem saját zenékre, maximum remixekre,  ezért úgy voltam vele, hogy vagy csináljunk valami nagyon jót vagy inkább semmit, valamint inkább tartson tovább minthogy összecsapjuk. Most, hogy megvan az a vonal amit szeretnék képviselni és szerencsésen rátaláltam azokra az emberekre akikkel az ötleteimet megtudom valósítani, a következő zenék sokkal gyorsabban készen lesznek.

- Számodra igazából mit jelent a zene? 
- Én már anyum hasában is Halász Judit koncertekre jártam. Ő nagyon fontosnak tartotta a zenét, így nem csoda, hogy semmilyen sport sem érdekelt hiába próbáltak beírtani balettre, rock and roll-ra vagy társastáncra. Hét éves koromtól zeneiskolába jártam heti két alkalommal zongoráztam, kétszer pedig szolfézs órákra jártam délutánonként. Első vizsgámra saját kis szerzeményemmel mentem el. Egész gyermekkoromban csak a zene és a rajzolás volt ami lekötött, ezért is csodálkoztak a szüleim amikor 19 évesen belevágtam a modellszakmába, hiszen sosem érdekelt ez a világ. 

- Nem gondolkoztál még azon, hogy komolyabb zenei műfajokba is belekóstolj?
- Gondolkozok már rég óta egy albumon, amin a kedvenc pop, dance, house zenéimet játszanám el zongorán, de ez szerintem senkit sem érdekelne jelenleg. Mint új feltörekvő előadó nekem az aktuális trend-et kell követnem és azt kell figyelembe vennem, hogy mit várnak tőlem az emberek zeneileg. Majd lehet, hogy pár év múlva eljön ennek is az ideje. 

- Modell vagy DJ? A kettő közül melyiket választanád, ha mindenképpen mondanod kellene egy opciót?
- A fotózásban akkora rutinom van, hogy másnaposan, betegen, kialavatlanul is simán letudok egy komolyabb anyagot is. Minden mozdulatomról, pózomról, tudom hogy miként néz ki a fotókon. Ismerem az arcjátékomat is, szerintem ebben verhetetlen vagyok. Viszot már nem járkálok el mindenféle fotózásokra. Csak magazinoknak, nevesebb website-toknak vagy reklám anyagokhoz állok modellt.

A Dj szakma nekem új kihívás, egy új út. Viszont nagyon sokat kell hozzá utazgatni a világban, hogy ismert legyen és jól keressen vele valaki hosszútávon. Nem akarok úgy járni, mint a kolléganőim, akik magányosak, mert egyszerűen nincs idejük kapcsolatra. Nekem van kihez hazajönni és már nem vagyok 19-20 éves, hogy havonta mással legyek. Én ettől már komolyabb nő vagyok. Szóval mindent kényelmesen csinálok, úgy, hogy élvezetet nyújtsanak a fellépések, ne legyen stress. Nem viszem túlzásba, nekem a legfontosabb, hogy a szeretteimre legyen időm.

Pár év múlva szeretnék saját booking ügynökséget. Egy olyat, ami korrekt, tud számlát adni és nem az ismeretlenbe küldi a fellépőit. Illetve szeretnék zenei produkciókon dolgozni és dj-ket felépíteni, eladhatóvá tenni. Ez a jövőben a tervem. 

- zene.hu -
Fotó: Antal Péter

[2012.10.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Zongora tanítás,korrepetálás 15.ker tanár [2019.02.06.]
Boritók, logók tervezése szolgáltatás [2019.02.03.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu
cdbolt.lap.hu

Megnéztük Gájer Bálint új műsorát az Orfeumban - képekben 
A sármos énekes Swing ’N Pop...

Harminc év rock and roll, három éjszaka alatt a Tankcsapdával - képekben
Rendhagyó módon...

Megnéztük Veres Mónika Whitney Houston-estjét az Orfeumban - képekben
Egy szilveszteri éjen át a Kowalsky meg a Vegával
Megható módon búcsúzott az ünnepektől a Neoton Família Sztárjai 
beszámolók még