2020. július 14. | kedd | Őrs, Stella nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Total Dance Festivál 2014
Kapcsolatok
Culture Beat
Dr Alban
La Bouche

Fantasztikus volt - exkluzív képek a Total Dance Festival-ról

9000 rajongó, fantasztikus színpadi show, egyedi látvány és hang, 5 külföldi-, és 10 magyar előadó tette felejthetetlenné a Total Dance Festival-t.

Minden várakozást felülmúlt a közönség érdeklődése a fesztivál iránt. Hoffer Dani (FLM Update) szavaival élve: „Bebizonyosodott, hogy az emberek szeretnék újraélni a régmúlt emlékeit, keresik az akkori érzéseket!”.

A szervezők és a fellépők egyaránt döbbenten tapasztalták, hogy a teltház kihirdetése után, még legalább 3000 ember szeretett volna jegyet váltani az eseményre. Mára Krisztián, a rendezvény promotere érthetően volt lehangolt: „Életem egyik legnehezebb döntését hoztam meg a fesztivál koordinátorával és a rendezvényigazgatóval egyeztetve. Soha nem mondtam még ilyen szomorúan nemet, de a biztonsági szabályokat be kellett tartanunk, a fesztiválozók biztonsága számunkra az elsődleges szempont.”

A ’90-es évek sztárjai 21. századi színpadi show keretében adhatták elő legnagyobb slágereiket, néhány előadó csak akkor realizálta a fantasztikus fény-, és látványtechnikát, amikor a fellépés után lentről követte az eseményeket: „Fentről még nem érzékeltem, de amikor végeztünk és lementünk megnézni a következő fellépőt, tátva maradt a szám.” – mondta Sári Évi, a Splash énekese.

Az előadók igényes produkciókkal és energiától duzzadva léptek színpadra, s nem csak a magyarok, hanem a külföldiek is érezték: ennek a közönségnek 120 százalékot kell nyújtani. „Sokan azt mondták, hogy elképesztő iramot diktáltunk. Nem is tehettünk volna mást. A közönség elképesztő volt, folyamatosan űzött, hajtott minket.” – mondta Jacky Sangster, a Culture Beat énekesnője.

További képekért kattints!


A fény-, és hangtechnika mellett, a Total Dance Tánckar fáradhatatlanul és profi koreográfiákkal gondoskodott a látványról. Varga Zsolt (UFO Update), - aki a rendezvény művészeti vezetése mellett fellépőként nyitotta a TOTAL DANCE FESTIVAL show-t -  és csapata hetek óta azon dolgozott, hogy a háttérben munkálkodva emeljék a produkciók színvonalát. Dr. Alban, a La Bouche, és a Culture Beat külön meg is tapsoltatta a remek táncosokat.

Zsolt örül a sikernek, azonban már azon gondolkodik, hogy lehetne még jobb a legközelebbi show: „Maximalista vagyok, ezért vannak bennem ellentmondások. Most már tudom, hogy akkor lehet a legjobbat kihozni az eseményből, ha még szorosabban együttműködünk a magyar és a külföldi fellépőkkel egyaránt.”

A Total Dance egyik újdonságának a TOKEN-nel való fizetés számított, amelyeket a helyszínen is megvásárolhattak az érdeklődők. Attila, aki Mezőkövesdről érkezett, remek ötletnek tartotta a TOKEN-t. „Nem kell számolgatni a visszajárót, elnézést a pincérektől, de a borravalón sem kell gondolkodni. Lusta voltam és nem vettem előre, amit bánok, mert itt sorban kellett állni, de az ilyen eseményeken ezt kéne csinálni.”
Dr. Alban fináléjának sikere és látványa a svéd fogorvost is meglepte. „Jó volt itt lenni, igaz, mindig örömmel jövök. A közönség teljesen levett a lábamról”.

Fotó: Király István

[2014.11.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

Az Animal Cannibals volt a dekk első fellépője - képekben
Dekk néven nyílt új...

Színház, szerelem és Mamma mia Kováts Krisztával és Sasvári Sándorral
Duett koncertek a...

Újra nyit a Madách Színház! 
beszámolók még