2022. május 16. | hétfő | Mózes, Botond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Badár Tamás varázslatos dolgokra készül

A 21. századra a bűvészet is megújult és igazodott a modernkori szórakoztató műfajhoz fűződő elvárásokhoz: dinamikus, humorban gazdag és bámulatba ejtő. Az új bűvész generáció célja, hogy minél több emberrel megszerettesse ezt a sokak által elfeledett műfajt.

A bűvészkedés kapcsán sokaknak a gyermekkoruk jut eszébe, illetve olyan régi nagy bűvészekre gondolnak mint Houdini vagy Rodolfo. Pedig ez a művészeti ág is hatalmas változásokon ment át, és ma már a nézőket is mai, megújult módon szólítja meg. Gondoljunk csak bele, Badár Tamás az egyik tehetségkutató műsorban egy tableten keresztül mutatta be bámulatos trükkjét, amelybe a nézőket a Facebookon keresztül is bevonta, vagy Hajnóczy Soma által fejlesztett Magic Lie Detector bűvész applikáció is már modern kori bűvészetet tükrözi.

„Gyermekként bámulattal néztem a klasszikus trükköket, később pedig élvezettel sajátítottam el azokat. Eleinte csak hobbiként foglalkoztam a bűvészkedéssel, ma pedig már mindent ez jelent számomra. A részemmé vált. Ha meglátok egy új tárgyat, rögtön azon kezdek el agyalni, hogy milyen trükkhöz tudnám felhasználni. Mikor kilépek a színpadra, megpróbálok valami újat és személyeset adni a közönségnek. Úgy gondolom, hogy jó úton haladunk a kollégáimmal, hogy itthon is megmutassuk, micsoda változásokon ment keresztül az elmúlt évtizedekben a bűvészet és ismét egy virágzó műfaj legyen Magyarországon."- mondta el Badár Tamás.

A hazai bűvészek kiemelt célja, hogy a rengeteg külföldi fellépés mellett  itthon is a minőségi és világszínvonalú bűvész műsorokkal szórakoztassák a közönséget. Idén márciusban négy világhírű magyar bűvész - Hajnóczy Soma, Badár Tamás,  Holcz Gábor, Galambos Fecó – és egy szerb díjnyertes illúzionista páros, Igor Trifunov és Ana - mutatja be az Illúzió Mesterei bűvész show-t a MOM Kulturális Központban márciusban.

2016/03/19 
Sz 15:30
MOM Kulturális Központ 
Színházterem. 
Budapest
Az illúzió mesterei Jegyvásárlás
2016/03/19 
Sz 20:00
MOM Kulturális Központ 
Színházterem. 
Budapest
Az illúzió mesterei Jegyvásárlás
2016/03/20 
V 15:30
MOM Kulturális Központ 
Színházterem. 
Budapest
Az illúzió mesterei Jegyvásárlás
2016/03/20 
V 19:30
MOM Kulturális Központ 
Színházterem. 
Budapest
Az illúzió mesterei Jegyvásárlás


A két főszervező,Hajnóczy Soma és Kelle Botond  vezetésével már javában folynak az előkészületek. Tamás - bár a tehetségkutató műsor óta számos felkérésnek tesz eleget,  önálló esteket tart és rendezvényeken lép fel  -  legjobban mégis az Illúzió Mesterei előadásra készül.: „Egy színes műsort szeretnék színpadra vinni, amiben alapvető elem az interaktivitás, detechnikai elemeket is bevonok majd,  és terveim szerint a kézügyességi kártya bűvészet vizeire is kievezünk." – nyilatkozta a műsor kapcsán Badár Tamás.

[2016.02.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Otthoni játékok
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

The Trousers bulira indultunk, The Juice-ra őrjöngtünk, avagy izzott a funkrock!
Hihetetlen...

Sajnáljuk-e, hogy ez volt az utolsó Rómeó és Júlia a Budapest Sportarénában?
Április...

Delta koncert a Barba Negrában - képekkel
Dimash koncertje Prágában - élménybeszámoló
Ilyenek a rettenetes szülők? Remek kikapcsolódás vár a nézőkre!
Tíz szerep, öt színész, Hello Again
beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával