Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. április 23. | péntek | Béla nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
TNT

TNT koncert Salgótarjában - jegyek itt

A Zene a Gyermekekért egy új, formabontó kezdeményezés, amely a Nógrád megyei Salgótarjánból indult országos útjára.

A rendezvény célja és a szervezők régen dédelgetett terve, hogy egy olyan rendezvénysorozat jöjjön létre ezzel a kezdeményezéssel, amely segítséget nyújt az országban található, nehéz helyzetben lévő, főleg vidéki gyermek- és lakásotthonok részére. Ismert tény, hogy sajnos ezek a gyermekotthonok nagyon nehéz anyagi helyzetben vannak, az ott élő, szülők nélkül vagy nagyon rossz szociális körülmények között nevelkedő gyerekek pedig gyakran nélkülözni kényszerülnek, a gondozók és nevelőszülők odaadó és szeretetteljes munkája ellenére. Lakatos Béla, a koncertek szervezője és a Zene a Gyermekekért programsorozat ötletgazdája elmondta:

„Személyes indíttatás vezérelt, amikor megszületett ez a kezdeményezés. Magam is egy gyermekotthonban nőttem fel, így a személyes tapasztalataim alapján mélyen átérzem ezeknek a hátrányos sorsú gyerekeknek az életét, tisztában vagyok nehéz helyzetükkel. A mai napig hálával gondolok az intézményben dolgozó nevelők odaadó munkájára, amellyel a hétköznapokat próbálták könnyebbé, az ünnepeket pedig emlékezetessé tenni. Hiszem, hogy ezzel a kezdeményezéssel mi is örömet vihetünk az állami gondozásban élő gyerekek és fiatalok hétköznapjaiba.”

A szervezők a koncertek bevételének 20%át ajánlják majd fel év végén egy karácsonyi akció keretén belül egy-egy gyermek-, illetve lakásotthon javára, tárgyi adományok formájában.

A koncertsorozat első állomása Salgótarján. A városi sportcsarnokban 2016. április 15-én, ahol az 1997-es megalakulása óta még mindig töretlen népszerűségnek örvendő TNT együttes lép majd fel és a szervezők egy retro-koncerttel, fantasztikus látványtervvel és lézershow-val szórakoztatják majd a közönséget. A koncert után DJ várja az érdeklődőket a 80-as, 90-es évek legnagyobb slágereivel.

A TNT együttes 1994-ben alakult, tagjai Dobrády Ákos és Zuber Krisztián (Inti). A két győri fiú korán összebarátkozott és a közös zenélés lett a hobbijuk már az iskolás éveik alatt. Ebből bontakozott ki később a TNT néven ismert pop-duó, mellyel a fiúk sikert sikerre halmoztak. Egy ország fújta kívülről a dalaikat, legnagyobb slágereik a Titkos Üzenet, amely 1997-ben az év dala is lett, de a Sírni tudnék, a Kicsi gesztenye és Dobrády Ákos duettje Szekeres Adriennel szintén a sokat játszott és szeretett nóták közé tartoznak, melyeket a mai napig velük énekel a közönség. A fiúk több éves kihagyás után tavaly álltak ismét össze egy duóvá, hogy koncertjeikkel visszalopják magukat a popzenét kedvelők szívébe.

Jegyvásárlás

[2016.03.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még